bolek007 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Zdravím vespolek, hledám první "lepší" hodinky a po mnoha hodinách procházení témat (a mnoha změnách rozhodnutí) to vypadá, že jsem našel vítěze - Citizen AT9070-51L http://www.citizenwatch.com/eco-drive/watches/watch-detail/?model=AT9070-51LJe to dobrá volba? Moc informací jsem k tomuto modelu nenašel. Brát je budu asi z duttyfreeisland, nemáte někdo tip na český shop s rozumnou cenou? DíkyBolek
bigwolf Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Ja myslim, ze Citizen je dobra volba, jsou kvalitni hodinky, ktere urcite dlouho vydrzi.Co se tyce ceskeho shopu na Citizen s dobrou cenou? Napada me Timestore.cz, vlastni zkusenost ale nemam. Citizen jsou ale bohuzel v CR pomerne drahe (az predrazene), z ciziny i se vsemi poplatky a DPH vychazi cast mnohem levneji. Duttyfreeisland je tu docela casto doporucovany a jsou s nim veskrze pozitivni zkusenosti.
bolek007 Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2016 U nas jsem prave tento model nasel jen ve dvou obchodech za cenu temer dvounasobnou, nez z duttyfreeisland. Timestore ma vetsinou slusnou cenu (na CR), ale tento model nenabizi...Jsem prakticky rozhodnuty, ale protoze na duttyfreeisland maji prave nejakou odstavku objednavaciho systemu, tak jsem se chtel ujistit, jestli treba tato rada strojku / modelu netrpi nejakym znamym problemem, nebo podobne. Ale predpokladam, ze tomu tak neni :-)
MíraMíra Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Pozor na velikost.Nejsou úplně nejmenší.Máš zápěstí cca 17cm a víc ?
bolek007 Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2016 18.5cm, měřeno podle starych hodinek ... @phone...
MíraMíra Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Nevím, jak to měříš podle hodinek, ale jestli máš 18,5 cm, tak by to mělo být ok.
bolek007 Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Protože jsem měl k dispozici jen pevné měřítko, tak jsem změřil mé staré hodinky, tedy spíš mesh, od spony ke sponě... ... @phone...
MíraMíra Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Tak taky možnost.Nejlepší je asi krejčovskej metr, a nebo bych asi použil proužek papíru.Důležitej je, ale výsledek.
bigwolf Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Jj, krejcovsky metr je nej. Pripadne nejaky papirovy metr nekde z Ikea ci tak. A nebo pokud je doma kus papiru, tak obtocit okolo ruky a pak zmerit pevnym metrem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se