Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vespolek, hledám první "lepší" hodinky a po mnoha hodinách procházení témat (a mnoha změnách rozhodnutí) to vypadá, že jsem našel vítěze -  Citizen AT9070-51L  http://www.citizenwatch.com/eco-drive/watches/watch-detail/?model=AT9070-51L

Je to dobrá volba? Moc informací jsem k tomuto modelu nenašel. Brát je budu asi z duttyfreeisland, nemáte někdo tip na český shop s rozumnou cenou?

Díky

Bolek

Odesláno

Ja myslim, ze Citizen je dobra volba, jsou kvalitni hodinky, ktere urcite dlouho vydrzi.

Co se tyce ceskeho shopu na Citizen s dobrou cenou? Napada me Timestore.cz, vlastni zkusenost ale nemam. Citizen jsou ale bohuzel  v CR pomerne drahe (az predrazene), z ciziny i se vsemi poplatky a DPH vychazi cast mnohem levneji. Duttyfreeisland je tu docela casto doporucovany a jsou s nim veskrze pozitivni zkusenosti.

Odesláno

U nas jsem prave tento model nasel jen ve dvou obchodech za cenu temer dvounasobnou, nez z duttyfreeisland. Timestore ma vetsinou slusnou cenu (na CR), ale tento model nenabizi...

Jsem prakticky rozhodnuty, ale protoze na duttyfreeisland maji prave nejakou odstavku objednavaciho systemu, tak jsem se chtel ujistit, jestli treba tato rada strojku / modelu netrpi nejakym znamym problemem, nebo podobne. Ale predpokladam, ze tomu tak neni :-)

Odesláno

Jj, krejcovsky metr je nej. Pripadne nejaky papirovy metr nekde z Ikea ci tak. A nebo pokud je doma kus papiru, tak obtocit okolo ruky a pak zmerit pevnym metrem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...