dido Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Takze chcem sa spytat na nazor, ci sa oplatia tieto hodinky kupit za cca 2500Sk. A hlavne aky je rozdiel medzi tymyto dvoma modelmi. Dakujem http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-AUTOMATIC-R...1QQcmdZViewItem
tom.prat Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Pokud se jedná ho hodniky seiko automatic 5 tak je na vlákno o japonských hodinkách docela slušně rozebíraný model military... Jinak asi před 2 týdny jsem si seiko military koupil a jsem s nima spokojený.... Muím tě ale varovat že jsou docela malé (tedy jestli jsou stejně velké jak ostatní 5ky ... 37 mm)... Jinak tohle jsou pěkné hodinky a kdybych o nich věděl dřív tak si je možná koupím...
Viktor Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Mně se z řady Seiko 5 nejvíc líbí modely se špičatými ručkami. Na pěkném koženém pásku nemají chybu, IMHO.
dido Odesláno 13. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 a to su take lacne tie hodinky? alebo kolko vlasnte realne stoja tieto seika, na ebay som ich videl aj za 15 eur
Viktor Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Konečná cena s dopravou bude spíš kolem 50 EUR, se štěstím možná i míň. Ale v zásadě je to tak, pěkný mechanický hodinky za cenu nižší než ošklivý quartzky nebo nějaký divný kopie. Horší ale je, že to je vstupenka do pekla, protože Seikama to šílenství začíná ...
Laki Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Pred pár dňami som sa stal vlastníkom krásnych Seiko Samurai, ale akosi mi to nestačí (nemám rád toto fórum ) a práve SNK369 sa mi veľmi zapáčili - za tú cenu (cca $80 na eEbayi) by navyše bolo hriechom nekúpiť ich. Nemáte s nimi nejaké osobné skúsenosti? A neviete, či sa nedajú kúpiť aj niekde v ČR?
Penca Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Laki napsal: Pred pár dňami som sa stal vlastníkom krásnych Seiko Samurai, ale akosi mi to nestačí (nemám rád toto fórum ) a práve SNK369 sa mi veľmi zapáčili - za tú cenu (cca $80 na eEbayi) by navyše bolo hriechom nekúpiť ich. Nemáte s nimi nejaké osobné skúsenosti? A neviete, či sa nedajú kúpiť aj niekde v ČR? Dají se vydražit za 30USD(možná i míň)+28 doprava,asi se vyplatí vzít na kšeft ještě nějaký,aby se trošku srovnalo poštovný.Jinak bych řekl,že samuraje jsou asi trošku jinde,tohle jsou "jenom" hodinky základní řady,a tomu asi bude odpovídat i kvalita. http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-AUTOMATIC-R...Q2em118Q2el1247
Laki Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Ja viem, že oproti Samurajom sú trochu o ničom, ale strašne sa mi páčia a na občasné elegantnejšie nosenie by sa hodily asi viac ako oranžové Samuraje A ten link, čo si poslal je fajn, akurát že shipping nie je do ČR
Penca Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 (upraveno) Laki napsal: Ja viem, že oproti Samurajom sú trochu o ničom, ale strašne sa mi páčia a na občasné elegantnejšie nosenie by sa hodily asi viac ako oranžové Samuraje A ten link, čo si poslal je fajn, akurát že shipping nie je do ČR Už jsem od něho něco bral,posílá do celýho světa.Proběhlo to úplně v pohodě a rychle. Upraveno 8. června 2008 uživatelem Penca
Laki Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Práve som si všimol že je to ten pokemonyu, ktorého tu plno ľudí spomína. Vďaka za radu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se