David_B Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Takže dnes dorazily Hamilton Khaki Navy GMT, pořízené na e-bay od Timeparadise. První dojmy jsou velice pozitivní. Hodinky působí větší než na fotkách, což mne příjemně překvapilo. Trocha specifikací: strojek: ETA 2893-1, automat, možnost ručního nátahu, hacking pouzdro: matná ocel sklo: safír bez AR dýnko: průhled, safír korunky: 3, všechny šroubovací, signované písmenem H WR: 200M řemen: guma funkce: čas , datum, vnitřní otočná luneta, druhá časová zóna včetně názvu města reprezentujícího danou časovou zónu Korunkou na pozici 2 se nastavuje čas, datum a druhá časová zóna. Korunkou na pozici 4 se otáčí vnitřní lunetou. A korunkou na pozici 9 se nastavuje město časové zóny. Více napíšu, až je chvíli ponosím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Gratulace, mám GMT3 a maximální spokojenost" Nemusiš se bát o drsnější zacházení, plavání, saunu, potápění a trocha mrazu. Vše vyzkoušeno k max. spokojenosti :-)
David_B Odesláno 20. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2009 No, moc hrubšího zacházení jim dopřávat nechci na to mám Monstra, ale včera jsem se s nimi smáčel v bazéně a ten gumový řemen s bílým prošitím je super. Po 4 dnech nošení ochylka +4s denně. Uvidím jak se to bude vyvíjet dále
Martin85 Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 QUOTE(David_B @ 20.3.2009 - 16:06) 257403[/snapback]No, moc hrubšího zacházení jim dopřávat nechci na to mám Monstra, ale včera jsem se s nimi smáčel v bazéně a ten gumový řemen s bílým prošitím je super. Po 4 dnech nošení ochylka +4s denně. Uvidím jak se to bude vyvíjet dále Ahoj jsem tu nový a chystám se koupit tyto hodinky, také od Timeparadise. Chtěl jsem se zeptat, zda není problém se zárukou u nás? Děkuji za odpověď!
David_B Odesláno 22. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Ahoj jsem tu nový a chystám se koupit tyto hodinky, také od Timeparadise. Chtěl jsem se zeptat, zda není problém se zárukou u nás? Děkuji za odpověď! Součástí balení je také orazítkovaný záruční list, ale osobní zkušenost s uplatňováním záruky u nás nemám a doufám, že ani mít nebudu Mám ale pocit, že zde už někdo psal, že záruku uplatňoval a bez problémů...
Martin85 Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 QUOTE(David_B @ 22.3.2009 - 13:01) 257970[/snapback]Součástí balení je také orazítkovaný záruční list, ale osobní zkušenost s uplatňováním záruky u nás nemám a doufám, že ani mít nebudu Mám ale pocit, že zde už někdo psal, že záruku uplatňoval a bez problémů... Díky za odpověď, jak rychle ti hodinky přišly? Po pravdě řečeno jsem začátečník i na Ebay, takže jsem z toho malinko nervóźní.
David_B Odesláno 22. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Díky za odpověď, jak rychle ti hodinky přišly? Po pravdě řečeno jsem začátečník i na Ebay, takže jsem z toho malinko nervóźní. 10 dní od zaplacení byly doma. Pro srovnání Pokemonyu mi jedny hodinky posílal FedExem a doma byly přesně za týden...ale taky to stálo 38 USD Nervózní být nemusíš, Timeparadise je spolehlivý prodejce...hovořím za sebe, ale kupoval jsem od něj zatím jen dvakrát
Jožan Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 Ahoj jsem tu nový a chystám se koupit tyto hodinky, také od Timeparadise. Chtěl jsem se zeptat, zda není problém se zárukou u nás? Děkuji za odpověď! Ahojda,záruka naprosto bez problému,už jsem to řešil-pouze výměna baterie-u Hibernie a v pohodě.Měl jsem fakturu a záručák mi orazili až tam.
jiriskopal68 Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 QUOTE(David_B @ 20.3.2009 - 17:06) 257403[/snapback]No, moc hrubší** zacházení jim dopřávat nechci na to mám Monstra, ale včera jsem se s nimi smáčel v bazéně a ten gumový řemen s bílým prošitím je super. Po 4 dnech nošení ochylka +4s denně. Uvidím jak se to bude vyvíjet dále Ta odchylka je ok i u dražších modelu, chceš-li přesné pořiď si quarz QUOTE(David_B @ 20.3.2009 - 17:06) 257403[/snapback]No, moc hrubší** zacházení jim dopřávat nechci na to mám Monstra, ale včera jsem se s nimi smáčel v bazéně a ten gumový řemen s bílým prošitím je super. Po 4 dnech nošení ochylka +4s denně. Uvidím jak se to bude vyvíjet dále Ale jinak gratuluji k pěkným hodinkám
marosh Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 (upraveno) Ahoj jsem tu nový a chystám se koupit tyto hodinky, také od Timeparadise. Chtěl jsem se zeptat, zda není problém se zárukou u nás? Děkuji za odpověď! Problém se zárukou od tohoto prodejce není. Mám vlastní zkušenost. Hibernia provedla záruční opravu bez sebemenší** problému. Upraveno 30. března 2009 uživatelem marosh
little_w Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Možná už se to někde řešilo, ale jak funguje ta funce GMT? Chápu to správně, že se pootáčí ta lunetka s názvy měst a čas se potom jednoduše vyčte? Tyhle hodinky jsem chtěl, tak bych rád pár detailů k téhle maličkosti. Díky.
David_B Odesláno 4. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Možná už se to někde řešilo, ale jak funguje ta funce GMT? Chápu to správně, že se pootáčí ta lunetka s názvy měst a čas se potom jednoduše vyčte? Tyhle hodinky jsem chtěl, tak bych rád pár detailů k téhle maličkosti. Díky. Funguje to trochu jinak. Korunkou na pozici 9 se nastaví město odpovídající časovému pásmu, které chceme nastavit. Korunkou na pozici 2 nastavuješ, kromě času a data tvého časového pásma, také čas ve druhém pásmu - to je ten hodinový věnec, na který je průhled vedle čísla 9 a ukazuje na něj šipka a nápis "T2". Z toho vyplývá, že nastavení druhého času a města není propojeno a musí se nastavovat manuálně. Jinými slovy: pokud nevíš, že v NY mají -6h oproti našemu času, tak to z těch hodinek automaticky nevyčteš, i když jsou města na lunetě seřazena podle časových pásem, ne vždy se dá podle toho řídit, viz. DST. Doufám, že jsem to ještě více nezamotal
majorZeman Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 To aby mel clovek vejsku :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se