PetrR Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 Vcera pozde vecer slo na Markize Apollo 13. Kdyz jim oblekali skafandry pridelali jim na ruce hodinky. Bohuzel to byl jen chvilkovy zaber tak bych jen pro zajimavost optal jake hodinky to mohli byt. Ma NASA i nejakeho "vrchniho" hodinare? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 s NASA do kosmu letela omega speedmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 Omegy ... http://www.omega.ch/index.php?id=439 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2007 přesně jak to píše OMEGA : 11 NASA testů, 90 letů do vesmíru, 118 misí, 6 výstupů na měsíc, jedny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2007 Ale taky litaji SEIKA a u rusu Poljoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikina Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2007 Rád bych věděl co měl na ruce čímský taikonaut. Myslím že by to mohly být fake Breitling nebo Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2007 Rád bych věděl co měl na ruce čímský taikonaut. Myslím že by to mohly být fake Breitling nebo Rolex. Alpha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2007 Rád bych věděl co měl na ruce čímský taikonaut. Myslím že by to mohly být fake Breitling nebo Rolex. Alpha? Srandičky, srandičky... Náhodou měl na ruce čínský hodinky celkem původního dizajnu značky Fiyta se strojkem Citizen/Miyota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2007 Náhodou je měl na ruce nebo vědomě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2007 Do vesmíru se kromě Omeg podívaly i Poljoty a i Seika (automatické chronografy). Velmi zajímavý link: http://digilander.libero.it/generalresearch/main.html DOPORUČUJI PŘEČÍST: http://www.seiko-divers.info/scwf/index.ph...0&id=1170104749 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2007 Fortis se dostal i do volneho "prostoru" vesmiru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Frešera Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2007 Do vesmíru se kromě Omeg podívaly i Poljoty a i Seika (automatické chronografy) Dlja avtomatov něvozmožno rabotať v kosme patamů što nět gravitácija. To je tedy můj názor. Sice je mi jasné, že hmotnost se kromě síly gravitační projevuje i silou setrvačnou a Coriolisovou, takže by automaty šly i v kosmu natáhnout například prudkým kýváním předloktí, ale stejně - asi by bylo praktičtější natahování ruční. Máš Safi nějaké bližší informace o těch automatech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2007 Do vesmíru se kromě Omeg podívaly i Poljoty a i Seika (automatické chronografy) Dlja avtomatov něvozmožno rabotať v kosme patamů što nět gravitácija. To je tedy můj názor. Sice je mi jasné, že hmotnost se kromě síly gravitační projevuje i silou setrvačnou a Coriolisovou, takže by automaty šly i v kosmu natáhnout například prudkým kýváním předloktí, ale stejně - asi by bylo praktičtější natahování ruční. Máš Safi nějaké bližší informace o těch automatech? Jednalo se o sériově vyráběný model. Kalibr 6138 má možnost ručního nátahu, kalibr 6139 ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Do vesmíru se kromě Omeg podívaly i Poljoty a i Seika (automatické chronografy) Dlja avtomatov něvozmožno rabotať v kosme patamů što nět gravitácija. To je tedy můj názor. Sice je mi jasné, že hmotnost se kromě síly gravitační projevuje i silou setrvačnou a Coriolisovou, takže by automaty šly i v kosmu natáhnout například prudkým kýváním předloktí, ale stejně - asi by bylo praktičtější natahování ruční. Máš Safi nějaké bližší informace o těch automatech? Avšak astronaut který by místo činnosti obvyklé pro astronauty prudce kýval předloktím by byl asi debil, že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Do vesmíru se kromě Omeg podívaly i Poljoty a i Seika (automatické chronografy). Velmi zajímavý link: http://digilander.libero.it/generalresearch/main.html DOPORUČUJI PŘEČÍST: http://www.seiko-divers.info/scwf/index.ph...0&id=1170104749 Diky! SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Do vesmíru se kromě Omeg podívaly i Poljoty a i Seika (automatické chronografy) Dlja avtomatov něvozmožno rabotať v kosme patamů što nět gravitácija. To je tedy můj názor. Sice je mi jasné, že hmotnost se kromě síly gravitační projevuje i silou setrvačnou a Coriolisovou, takže by automaty šly i v kosmu natáhnout například prudkým kýváním předloktí, ale stejně - asi by bylo praktičtější natahování ruční. Máš Safi nějaké bližší informace o těch automatech? Avšak astronaut který by místo činnosti obvyklé pro astronauty prudce kýval předloktím by byl asi debil, že ? :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Do vesmíru se kromě Omeg podívaly i Poljoty a i Seika (automatické chronografy) Dlja avtomatov něvozmožno rabotať v kosme patamů što nět gravitácija. To je tedy můj názor. Sice je mi jasné, že hmotnost se kromě síly gravitační projevuje i silou setrvačnou a Coriolisovou, takže by automaty šly i v kosmu natáhnout například prudkým kýváním předloktí, ale stejně - asi by bylo praktičtější natahování ruční. Máš Safi nějaké bližší informace o těch automatech? Mam podobne automaty (toho casu na ozdravnem vylete na Filipinach) a samozrejme rucne natahnout jdou taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Číňani lítaj s Fortisem aspoň jsem to viděl někde v reklamě.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Seika,na které odkazuje Safi jsou k mání zde http://aukro.cz/item163618498_seiko_chrono...ic_70_leta.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se