Přejít na obsah

70 hlasů

1. 1. Jaky dalsi skin do fora byste radi?

• Grey Night
      25
    • Darkness
      5
    • Blue Dreams
      7
    • Red Dreams
      4
    • Medal of Honor
      15
    • BlueMotive
      5
    • Sage
      4
    • Lite Green
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove, na teto adrese najdete radku barevnych skinu, kompatibilnich s novym forem..

http://skins.invisionize.com/db/index.php/c/241

Bohuzel, neda se jen skin nahrat, ale je treba kazdy jeden fyzicky upravit. Takze zatim nic neslibuju, kdy se objevi nejaky dalsi na vyber, nez soucasny modry. Ale bylo by fajn, kdyby jste "vynadrili" svuj nazor ;)

Dalsi skin, ktery uz mame v "praci" je "Grey Night" (nahled najdete v "Color Based" skinech).

BTW, vsimli jste si novych smajliku? Ted si mezi sebou muzete vyrizovat ucty i ruznymi typy tezkych kalibru ;)

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ono to pak bude tak, ze si kazdy bude moct zvolit skin podle jeho preferenci, takze se nemusite bat, ze nekdo preplacne soucasny default jinym. Ale nemyslim si, ze bude dostupnych vic skinu, nez soucasny modry default + 1-2 dalsi.

Odesláno (upraveno)

Já chci taky zelenej please!!!! Při pojmu Chronomag se mi evokuje zelená uklidňující barva.

Nejlépe asi Lite Green, nebo Sage

Upraveno uživatelem Godin
Odesláno
  odklizec napsal:
Tak najdete nejaky zeleny skin (krome MoH skinu) a dam ho na seznam. Musi ale existovat. Novy skin, obavam se, nikdo vyrabet nebude ;)

Jasné, mě se líbí Lite Green nebo Sage

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...