Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím jmenované.

Při odpovědi na konkrétní příspěvek, obsahující fotografie, přes tlačítko REPLY, dochází k jejich zduplikování ve vašem příspěvku a tím celkové nepřehlednosti vlákna. Myslím že je zbytečné, aby byly stejné fotografie na jedné stránce několikrát.

Stačí pouze z citovaného příspěvku v editačním okně vymazat řádky ohraničené

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

[\IMG] a váš příspěvek nebude původní fotografie obsahovat.

Děkuji

• po 4 týdnech...
Odesláno

Užitečná poznámka, myslím, že by ji moderátor fóra měl přidat do FAQ nebo sekce Čtěte jako první.

Aha, tak koukám že tu takové sekce nejsou. Tak zbývá třeba sekce Novinky a upozornění.

I když myslím, že by tu vlákno s užitečnými návody jak fórum používat být mohlo. Například jsem si všiml, že někteří členové neumí zmenšovat fotky, a jistě by uvítali i jiné užitečné tipy.

• po měsících...
Odesláno

To dava smysl, citovat fotografie ma smysl pouze pokud se prispevek objevi treba na dalsi strane diskuze aby bylo na prvni pohled jasne o co se jedna ;) Citovat 5x fotografii na jedne strance zbytecne zneprehlednuje diskuzi a prodluzuje jeji nacitani ;)

EDIT: Presunuto a slouceno ;)

Odesláno (upraveno)
Pratele, pokud citujete neci prispevek ve kterem jsou fotografie z externiho zdroje, prosim vymazte linky na tyto snimky, neni nutne aby jedna fotka byla jedne strance treba 5x.

TEST: mě se to automaticky smázne

edit: ano, je to tak, obrázek se automaticky vymaže (nebo je to díky ohňolišce?)

Upraveno uživatelem Alessio
  • po měsíci...
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

Proboha nemohl by někdo změnit ten hloupý popis tlačítka Odpovědět, které je u každého příspěvku, na původní a správný popis Citovat?

Vždyť se celé fórum v podstatě skládá jen z nesmyslně duplikovaných příspěvků, často sáhodlouhých, někdy dokonce i s obrázky...

Strašné :wallbash:

EDIT: Ještě jen dodám, že pamatuju staré fórum, kde se tlačítko Citovat skutečně jmenovalo Citovat a k žádným sáhodlouhým duplicitám každého druhého příspěvku tam nedocházelo.

ED2: A když už jsme u toho, tak by se po letech konečně mohlo opravit i tlačítko v osobním profilu každého člena - tlačítko O mě. Je to totiž blbě, správně má být O mně

Upraveno uživatelem Karlos

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...