Vena Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Zdravím všechny, rád bych poprosil o pomoc při "identifikaci" mých hodinek. Zdědil jsem je v dost žalostném stavu, nechal jsem je opravit (u Hanáka resp. ve Švýcarsku), nové sklíčko, tlačítka, korunka. Strojek fungoval bezvadně a funguje i teď. Jsou mechanické, chronograf, tachymetr. Mám i originál krabičku. Vyráběly se určite někdy v 70-tých letech. Přikládám fotky. Díky za pomoc
Kalifx Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Zdravím všechny, rád bych poprosil o pomoc při "identifikaci" mých hodinek. Zdědil jsem je v dost žalostném stavu, nechal jsem je opravit (u Hanáka resp. ve Švýcarsku), nové sklíčko, tlačítka, korunka. Strojek fungoval bezvadně a funguje i teď. Jsou mechanické, chronograf, tachymetr. Mám i originál krabičku. Vyráběly se určite někdy v 70-tých letech. Přikládám fotky. Díky za pomoc No, měly by to být tyto (v červeném rámečku - lepší obrázek jsem zatím nenašel) - model 73373: tady je jejich "černej brácha" :
Kalifx Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 (upraveno) Je to z katalogu, rok 1971-1972... Jo, a tu originál krabičku opatruj. Viděl jsem, že ji na netu prodávali i za 300 euro. A prodala se. edit: A samozřejmě gratuluju k moc hezkým hodinkám Upraveno 2. října 2008 uživatelem Kalifx
Vena Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Díky moc, jsem rád, že vím přesný typ. Jsou opravdu hezké, moc rád je nosím. Plánuju koupit (až trochu našetřím ) Carrery.
Gilius Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 paráda,paráda.....PARÁDA.....líbí moc.Moc hezky jsi je nechal oživit......nádherný vintážní kousek. Congratz!!!!
vanderB. Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 Zdravim vsechny, prosim o radu. Kamarad nasel tento typ Heuerů doma a zajima ho, kolik by stala oprava, orientacne tak, chybi tlacitka a a asi by to chtelo prelestit jestli ne vymenit sklicko. Ja jsem je nevidel, takze nevim presne co by to potrebovalo. dekuju
ricous Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 Zdravim vsechny, prosim o radu. Kamarad nasel tento typ Heuerů doma a zajima ho, kolik by stala oprava, orientacne tak, chybi tlacitka a a asi by to chtelo prelestit jestli ne vymenit sklicko. Ja jsem je nevidel, takze nevim presne co by to potrebovalo. dekuju Moje Silverstone jsou nyní na cestě k renovaci ve Švýcarsku - výměna skla, tlačítek chronografu, korunky, hodinové a minutové ručky - přibližná cena cca 5.500,- Kč (sděleno mailem).
vanderB. Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 Supr, dik za promptni odpoved!
Vena Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Ještě jedna prosba, rád bych někde sehnal originál kovový tah. Prohledal jsem už kde co, ale nemám štěstí. Myslíte, že je možné ho někde koupit, resp. nevíte někdo o nějakém. Díky za případné tipy.
lubik2004 Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 Ještě jedna prosba, rád bych někde sehnal originál kovový tah. Prohledal jsem už kde co, ale nemám štěstí. Myslíte, že je možné ho někde koupit, resp. nevíte někdo o nějakém. Díky za případné tipy. Doporučuju na www.ebay.com (někdy se nějaký kousek objeví i na ebay.de), já už tady několik týdnů sháním originál kovový tah pro dědu, k Heuer Autavia model 11630 ze sedmdesátých. Chtěl jsem mu ho dát na Vánoce, ale amíci jdou po všem od Heuer jak nezvedení, zatím se mi nepodařilo nic kloudnýho vydražit. Každopádně hodně štestí. A prosím Tě, kolik stála ta renovace?
Vena Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Doporučuju na www.ebay.com (někdy se nějaký kousek objeví i na ebay.de), já už tady několik týdnů sháním originál kovový tah pro dědu, k Heuer Autavia model 11630 ze sedmdesátých. Chtěl jsem mu ho dát na Vánoce, ale amíci jdou po všem od Heuer jak nezvedení, zatím se mi nepodařilo nic kloudnýho vydražit. Každopádně hodně štestí. A prosím Tě, kolik stála ta renovace? Dík za tip, občas na ebay taky kouknu, ale zatím bez výsledku. Jinak renovace stála cca 6.000,- (Hanák-Brno) před cca 3 roky. Budu tam muset ale jet znovu, protože mě teď čerstvě zlobí natahování, resp. nejdou natáhnout. Šlo to vždycky dost ztuha a nevím jestli se mi podařilo je přetáhnout nebo co.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se