Přejít na obsah

Van Cleef & Arpels- Pont des Amoureux

volfda

Doporučené příspěvky

Dnes sem dávám pár příspěvků s hodinkama, které mi zaujaly v Top Classu a myslím, že stojí za to se o ně podělit... Na tyto hodinky jsem chvíli zíral a pak si řekl, že jako dárek pro milenku jsou asi optimální... O této značce jsem slyšel poprvé, vím, že snad dělá i parfémy...

http://www.hauteliving.com/blog/haute-time...t-des-amoureux/

post-2928-1269372233.jpg

post-2928-1269372393.jpg

post-2928-1269372401.jpg

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ve dvanáct si daj pusu! Ježiš to je vtipný, mě se to líbí, navíc jsou vkusný.

115k dolarů..

Mít ty prachy jen tak pro radost, přítelkyně by je měla... Myslím, že tyto komplikace mají své kouzlo, je to lehce kýč, ale proč ne, opět musím říct klobouk dolu...

Odkaz ke komentáři

Děkuji za slovní výklad... Myslel jsem to tak, že ač je to krásný kousek, který se mi opravdu moc líbí, asi bych se zarazil, kdybych ho někde potkal usazen na dámské ručce, ale hned po otrkání se bych hodinkám složil kompliment ;)

Odkaz ke komentáři

;) jasne pohoda. len som vychadzal z toho ako zaujali moju zenu (co sa nestava casto) (v casopise hodinky) takze je to asi robene priamo pre zeny :D

U nás doma také zaznamenaly úspěch... Kdyby nebyly za takovou pálku, snad bych je vzal jen tak do sbírky :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Pěkné, legrace. Dělal je Agenhor. Možná že na nich dělala dokonce Saskia, viz vlákno o hodinářkách. Van Cleef má ještě další na obdobném principu. A vůbec doporučuji si prohlédnout celou jejich produkci. Jsou to zlatníci, tu hodinkovou část si nechávají dělat ve Švýcarsku. To vůbec nevadí, akorát je asi nejde označit za francouzské hodináře.

Odkaz ke komentáři

Pěkné, legrace. Dělal je Agenhor. Možná že na nich dělala dokonce Saskia, viz vlákno o hodinářkách. Van Cleef má ještě další na obdobném principu. A vůbec doporučuji si prohlédnout celou jejich produkci. Jsou to zlatníci, tu hodinkovou část si nechávají dělat ve Švýcarsku. To vůbec nevadí, akorát je asi nejde označit za francouzské hodináře.

Ta produkce Van Cleef & Arpels je hezká... Není to zatím moje cílovka, ale oslovilo mi to, přeci jen jsou to osobité kousky B)

Odkaz ke komentáři

Tady ještě pár fotek na puristech

Zajímavé, majitelem a šéfdesignerem toho Agenhoru je Jean-Marc Wiederrecht, který dělal např. i MB&F Horological Machine No2 a další chlapácký kousky jako Arnold & Son

Odkaz ke komentáři

No videli sme tu i vacsie preplacane stroje, ale toto je vkusne urobene...kdesi som cital, ze drviva vacsina dizajnerov pre zeny su muzi. Navrhuju pre ne, ale nesudia. Do hodiniek vklada vtip, napad (a vobec nesmrdi totalnym gycom ako priklad skameneleho hov...a), to sa ceni. Ved kolko je inych bezduchych nacackanych hodiniek?

Mne sa paci este hviezdna rada severnej oblohy. Pamatam si ako sme si z ABCecka vystrihovali tie otacacie kotuce, kde si navolis, v akom case aku cast hviezdnej oblohy vidis...preto ma zaujali.

foto zdroj: www.patrizziauction.com/only_watch/van-cleef September09

edit - doplnenie zdroja

post-6829-1269457236.jpg

post-6829-1269457261.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

Jen doplnim...strojek je v nich upravené JLC

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...