Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

V topicu " Jaké hodinky nosí V.I.P.? " jsou fotky hodinek Davea Grohla. Tak mě napadlo založit tento topic.

Poslouchá tady někdo tuto skvělou kapelu? Foo Fighters spolu s RHCP jsou mé nejoblíbenější kapely. :punk:

Jinak minulý měsíc vydali nové album Echoes, Silence, Patience & Grace. Dokonce po krátké době za toto album získali i platinové desky.

Tady je klip The Pretender z nového alba: http://www.youtube.com/watch?v=DKhnmUdmz74 :headphone:

2754.jpg

Upraveno uživatelem Mike.
Odesláno

jasně! grohl je starej ruler... výše zmíněné album pro piráty zde

mě se hodně líbil když do toho bušil s QOTSA.. zkusím někde pohledat video live "no one knows to nemá chybu.. škoda že to poslední album qotsa bylo trochu zklamání ...

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Davka Grohlů je bicista s největším zdvihem kolen na celý zeměkouli a je radost se na něj dívat, jak si málem kolenama vykopává zuby při hraní :-) To jeho cítění rytmu mu strašně závidím a myslím, že bez něj by Songs for the Deaf od QOTSA nebyla tak fantastická deska.

Taky doporučuju k poslechu desku Killing Joke z roku 2003 se stejným názvem (pro pořádek: je to ta, kde je The Death & Resurrection Song) - co tam Grohl dělá na bicí hraničí se šílenstvím. Ta poslední deska Foos je dobrá, ale co si budeme povídat - něco jako The Colour And The Shape se povede jenom jednou... :-)

Odesláno
škoda že to poslední album qotsa bylo trochu zklamání ...

Era Vulgaris není zklamání, jen je úplně jiná než cokoli bylo předtím. Nesmíš ji poslouchat ušima zvyklejma na Songs nebo Lullabies. Dej si na ni čas. A hlavně si ji pusť do sluchátek, teprv potom stojí za to! Přiznávám, že já tu desku poslouchal asi třikrát, než mi došly všechny fóry.

Favoriti jsou jednoznačně Sick Sick Sick (jak jinak, že) a Battery Acid. Ale třeba Running Joke mě taky položil na krovky hned napoprvý...

Odesláno (upraveno)
Ta poslední deska Foos je dobrá, ale co si budeme povídat - něco jako The Colour And The Shape se povede jenom jednou... :-)

Echoes, Silence, Patience & Grace je dobrá, ale když jsem tu desku poslouchal delší dobu, tak jsem opravdu zjistil, že takové hity tam nejsou, ale takový Pretender, Let It Die, Long Road To Ruin jsou super, i když škoda, že na originálu není ten bonus track Once and For All. :)

Jinak alba mám rád všechna, nejoblíbenější je asi One by One, ale TCATS nebo TINLTL taky. Vlastně In Your Honor i první album FF je super. :thumbsup_anim:

Je to jedna ze dvou nejoblíbenějších kapel, tak se mi líbí prostě všechna alba. :)

Upraveno uživatelem Mike.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...