Přejít na obsah

Thomas

Členové_50
  • Příspěvky

    925
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Lhota
  • Fanoušek značky
    Ruhla

Návštěvy profilu

6 543 zobrazení profilu

Thomas's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Představte si, že by Babiš měl fabriku na zpracování ryb..
  2. Pořádně se na síti X do Babiše opřel i Miroslav Kalousek. „Všichni víme, že již od komunistické éry je Andrej Babiš odpudivý fízl a práskač. Leč to, že je tak neschopným fízlem, aby to práskal sám na sebe, je přece jenom překvapení,“ okomentoval aféru bývalý předseda TOP 09.
  3. V Inveltu v Praze ho mají mírně jetýho za myslím 1.7 mil v hrozné žlutozelené křiklavé barvě. Ale paní domácí chce nové auto a Mko je půl mega nad rozpočet...
  4. Díky. X4 montují v USA a Velar v GB.
  5. Zdravim, potreboval bych poradit. Pritelkyne se chce zbavit BMW X6 a chce neco mensiho. Rozhodujeme se mezi BMW X4 a Range Rover Velar…. Rover je krasnej, ale jak je na tom se spolehlivosti? Mate nekdo zkusenost? Diky za postrehy.
  6. Polyhistor je zde na fóru pouze jeden! Jarojetu to neni.
  7. Jsem se vratil z Dubaje a na prodej nemaji nic… chtel jsem Explorery 36 v oceli a baba mi slibila, ze za ca 4 mesice si muzu prijit za cenu 175 tis Kc. Dostal jsem katalog, tak kdyby nekdo chtel, poslu zadara…
  8. Kdyby to bylo vepředu, tipl bych si na uchyceni vlaječky u diplomatického auta.. ale třeba má někdo vlaječku vzadu.
  9. Za kamaráda zde nabízím Audi A6 5.0 TDI QUATTRO, rok 2021. Koupen a servisován v Porsche Praha Smíchov.Černá met. Vulkan s perletí.Stav nového vozu.. Matrix, samosvor, natáčecí zadní náprava, hudba, el.tažné, atd atd… najeto 79500 km. Cena nového 2,4 mil. Nyní prodej za 1,3 mil vč DPH. Možný odečet.
×
×
  • Vytvořit...