Přejít na obsah

Remio

Členové_50
  • Příspěvky

    184
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Remio

  1. Ale pánové… zápalka je základ. Bez ní páry není.
  2. Skvělý HOAX by bylo, že přeskočila jiskra z hořící Lancie na tu loďku
  3. ó jaký to roztomilý čoudící střípek do ekologické mozaiky... počkáme raději na závěr vyšetřování. Ale byla to deduktivní vlna. Ta loď hoří - Jsou tam spalováky i baterky - Spalováky přece samy nehoří - Baterky to zapálily. „Chápeme, že přeprava elektromobilů vyvolává určité obavy, které se liší od obav z rizik spojených s přepravou vozidel se spalovacím motorem, ale výzkumy naznačují, že rizika nejsou zvýšená“
  4. Xeno, simtě, jak jsi došel k těm 40 MWh? 3000 (Kč) / 10 000 (Kč/MWh) = 0,3 MWh 0,3 MWh * 12 měsíců = 3,6 MWh.a
  5. ad Novinky: Laťka je proklatě nízko. Stačí, když kandidát nebude bláboliš, chaotiš a prudiš.
  6. Jejda, promiň. A už je kamarád v pohodě?
  7. No jo no, takoví už jsou medvědi… zvířata.
  8. Nádhera, vose sluší žlutá i zelená. Přeji spoustu bezpečných kilometrů!
  9. Vše naprosto skvělé - zboží, balení, rychlost zaslání. Děkuji za obchod a doporučuji.
  10. Přidávám kladné hodnocení. Zboží odpovídalo popisu, zaslání bleskové. Děkuji za obchod a doporučuji.
  11. Nemusíš dělat extra revizi CNG mimo STK. Jen si připlatíš u technické prohlídky i u měření emisí. Nedávno jsem si z nudy četl podmínky jedné STK a vedle sundaných poklic a oddělané onboard kamery uváděli i odkrytované nádrže CNG, což umožní kontrolu jejich stavu... To mě trochu překvapilo, asi bych to musel nechat na servis. Zjisti si u své STK, jak přísně k téhle věci přistupují, obzvlášť u 4 roky starého auta.
  12. Financi, ty nemáš svůj týden. OK, postnul jsi fotku do vlákna Kdo čím jezdí se zavádějícím popisem na zmrzku. Sám sis zvolil scénu a následně se jako malej kluk vymlouval na zásobování práškovou směsí a kornouty v mini kufru... přitom to mohl být poetický snímek oblačné nebeské klenby se stříbrným šípem - odstíny šedi. Závažnější je ale tahle důležitá věc. To G je tam vyfoceno zcela záměrně protože oko a mozek neošálíš, jak učí fotografové. Těchto G není zase tolik a já měl dva tipy z dané lokality, jeden řekněme pan A a druhý pan G. Osobně jsem však tipoval, že je to pan A. Ale ty jsi mi sám a bez ptaní prozradil, že 24.08.2021 v 14:14:13 viz EXIF byl na konkrétním místě pan G (popř. paní G) a navíc jsi přihodil info o tom, že tam mají taky obchod z čehož plyne, že tam budou jezdit asi pravidelně stejně jako ty "na zmrzlinu". Nevšimnul jsem si, že by pan G byl na tomto internetovém fóru sám takto sdílný. Já sám bych takto sdílného známého pochvalou neocenil a určitě bych nechtěl, aby pokračoval. Ale zkus se ho zeptat. To proč má pan G takové vozidlo vyčuhující z davu není třeba řešit. Máš klamný pocit uzavřené skupiny důvěrných přátel, ale jsi na internetu! Tak přemýšlej, co kam lepíš a píšeš. A obecně to platí pro Nás všechny tady. PS: Jak odtušil hlídací pes Zmizík, vše má nějaký důvod. Muhehehe PPS: A všimli jste si, jak s tím G hezky parkuje i když by mohl taky zásobovat?
  13. Nádherná momentka. Máš hezké G-čko! Skvěle se Ti do záběru vlezl výkon řidiče, který se citlivě vyhnul všem volným parkovacím místům na parkovišti u TESCO v Prostějově a postavil svůj vůz částí na chodník a částí na vozovku a to ještě v protisměru. Paráda. Myslím, že by fotka bodovala na https://www.parkujujakpica.cz/.
  14. Sis ty všechny pysky rozebral celkem přesně i s bobrem. Nekecej, že ti s tím nepomáhala drahá plovočka.
  15. Pánové, když už jsme u toho gynekologického exkurzu... stydké pysky se dělí na velké a malé. Vnější jsou oboje. V případě BMW bych volil spíš ty velké. Ale zkuste to probrat s partnerkou u večeře.
  16. S Davidem šlo vše jak po másle. Rychlá domluva schůzky, příjemný rozhovor o všem i o hodinkách a hodinky ve skvělém stavu. Vše na jedničku. Děkuji za obchod a mohu jen doporučit.
  17. Děkuji Davidovi za moc fajn obchod. Vše proběhlo naprosto hladce a rychle. Mohu jen doporučit a budu se těšit na příště.
  18. Obchod klapl na jedničku vše v naprostém pořádku. Děkuji a doporučuji.
  19. Přidávám se k dlouhé řadě spokojených obchodních partnerů. Naprosto bleskové zaslání a vše v perfektním stavu. Děkuji a doporučuji.
  20. Ten voják se bude muset fakt otáčet, aby stihl práci svoji a za šest dalších...
  21. U Steinhartů se lumi také krásně sype. Není to vada, ale vlastnost. Výrobce tak může vydělávat na vložkách do lunet.
  22. Přidávám se ke skupině kladně hodnotících kolegů. Vše proběhlo naprosto špičkově. Děkuji a doporučuji.
  23. Obchod klapl perfektně. Děkuji a doporučuji.
  24. Dva obchody, dvojí spokojenost. Děkuji a doporučuji.
×
×
  • Vytvořit...