Přejít na obsah

mmmara

Členové_50
  • Příspěvky

    58
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele mmmara

  1. Už i s renovací brutálně přitrvdili. Na můj dotaz, na kolik vyjde renovace prachobyčejného kalibru 66 do pouzdra na Lineu 40, mi bylo sděleno, že jen to samotné pouzdro vyjde na 26 tísíc. V případě finančních služeb se tomu říká lichva. Nikoliv úvěr, coby standardní bankovní produkt.

     

    Nejsem si jistej, zda se to dá nazvat renovací. Spíš mi to přijde jako poptávka po nových hodinkách, které by měli tvuj oblíbený strojek 66. Že ty chceš, aby kvuli tobě vyrobili pouzdro, který neodpovídá standartu, tak nebuď překvapen, že to nejni za hubičku.

  2. I would like to know something about a Prim watch that was produced with both day and date.It is possibly cal 98 Could someone give me details,please?

    Thank you in advance

    Micky

    Hi there was only caliber 97 that did have this feature. Day and date, well if I do not count the count the caliber 77 which is used in Tycho de Brahe model. Because of the feature it were quite expensive watches so not so many were sold and they are quite rare.

  3. To Onion: Mrzí mě, že sem se tě nějako dotkl, ale ta poznámka nebyla adresováná přímo tobě i když nejni náhodou něco na rčení potrefená kachna se ozve? :smile_anim:

    Každopádně vim o tvých Long.Lindb. a velmi rád se podívám na tvůj special solitér(wilde sau), kterej jestli se nepletu si dostal za nějakou prácičku. Prostě nic ve zlym, ale bylo to myšlený obecně a né jednotlivě. Někdo to tady zmiňoval, že prostě kdyby byli nižší ceny, tak by bylo více zákazníků. No ale tak to nejni musíme se s tím smířit a jedeme dál. A propo kdo řekl, že já nepatřím mezi ty co by brali nižší ceny. Mám pocit, že sem byl jeden z prvních kdo na to poukázal, že z toho nadšenej nejsem. No ještě, že sem stihl nákup hodinek, který se mi líběj a mám z nich dobrej pocit a vo tom to je si myslim a jestli budu chtít od Primu nějaký další no tak bud sem ochotnej nebo ne. Haugh. :angel:

  4. Súhlasím s tebou, že v tomto prípade by to mnohé vysvetľovalo...

    Ale aj tak si myslím, že ak by boli ceny základných/neindividualizovaných modelov nižšie a teda i nižšia marža pre PRIM, tak by si tieto modely pravdepodobne kúpilo viac ľudí a kumulácia zisku vedúca k upgradu (ktorý si spomínal) by bola rýchlejšia... ale aspekty súvisiace s elasticitou cien primiek sú na posudení vedením...

    Mě to přijde, tak že prostě ty kterým se ty hodinky líběj jen nejsou ochotni ty peníze za to dát a tak ted lamentujou a snad doufaj, že cena se tak sníží, když teda Prim jako teda uvidí kolik, že vlastně má potencionalních zákazníků.

  5. No právě! Vezmi si Orlíky o. e., snad nejpopulárnější model (podle ohlasů tady na fóru určitě), dvakrát se tu prodávaly, pokud si dobře pamatuju. A za 2/3 původní ceny je nikdo nechtěl.

    Já je chtěl, ale zrovna sem na ně neměl :crying_anim: . Chtěl jsem se ale vrátit trošku k tématu, aby tady nebylo jen nadtřásano, jak kdo koho dostal do uzkejch svejma skvělejma argumentama a podobně. Takže by mě zajímalo jak maji majitelé diplomatů 40 teda ti co mají čísla 1-9 číslované dýnko? Jestli to maji jako 01,02,03 atd a nebo 1,2,3? Díky za odpověd jinak se omlouvám, že sem sem nedal vícero fotek a nenapsal vícero postřehů z nošení, ale jak jsem psal asi o 20dříve, tak hodinky jsem zakoupil jako dokonalé oblekovky a přiznám se nechodím do práce, kde bych měl potřebu mít denně oblek, takže čekám až začnu na podzim chodit do divadel a podobně, abych se v létě zbytečně nepařil i když ted to léto nejni zas až tak hrozný.

  6. No tak jak to tady pozoruju, tak si nemůžu pomoc, ale myslim, že Frantik to vystihnul docela dobře a k takovýmu názoru se přidávám i když na rozdíl od něho sem teda Breitlingy nikdy neměl, ale jen sem po nich slintal, ale po tom co sem se seznámil s novodobou produkcí Primu, tak mi i přijdou všední. A vyjmečnost Diplomatů ve 40 vidim v tom, že fakt nehrozí, že hned narazim na někoho kdo je má taky a ke všemu v I.E.

  7. 2 mmmara: A neměls náhodou už jedny hodinky s nápisem policie už na akademii? ;). Jinak souhlas, člověk si má užívat a občas se "příjemně" rozmazlovat dokud na něm není nikdo závislý a koníčkem netrpí zejména rodina. Kdybych po akádě nastoupil ke sboru, tak by nás byla s těma hodinkama min. 12. :) Nejde o machrování, ale o jakýsi pocit sounáležitosti.

    No trochu bych tě opravil nebyli to vyloženě policie, ale police(které jsem dostal v Anglii). Myslim, že ve finále nás bude víc než jen 12.

  8. Tak jo, giptrick - to je jasný, když máš přehršel jiných koníčků a navíc musíš mít mechaniky, a obě tyhle věci jsou pro tebe důležitější, než vyjádřit na ven příslušnost k policii, tak ti na ně nezbude, to dobře chápu, já bych ale v takovým případě dávno odešel do zaměstnání, za který se nejen nebudu stydět, ale budu ochoten to dát najevo, jsem už takovej. To je normálka a není to pro PČR nejlepší vysvědčení. Já myslím, že při platu, jakej zmiňuješ je právě ta profesní hrdost to jediný, na co jim zbejvá sázet, ale to jde těžko, když čověk vidí už jen ten nábor, čte noviny......

    Víš co Cigi, ty to stavíš do svý pozice, jak bys to udělal ty. Ale spíš, by sis měl přečíst proč, že to ty kluci nekupujou a jaký, že sou ty jejich důvody. Nic víc. Respektuju tvuj názor, častečně se s nim i ztotožnuju, ale věř tomu, že ty policajty kteří to právě dělaji s tou profesní hrdostí, tak ty v těch novinách často nenajdeš. Bohužel, když je to při příležitost státního ocenění, tak na to se brzo zapomene. Ale když je to, že někdo něco provedl špatně, tak to je přesně ten obrázek co mě přijde, že v lidech přetrvává mnohem dýl, ale bohužel to je taky výsledek medii, kteří ve svých senzace chtivých zprávách nevykreslují zrovna nejlepší image.

  9. Jsem policista a nestydím se za to. Dát ale za quarz 5000 - 6000.- mi jako fandovi mechanických hodinek přijde mnoho. I když nejsem v žebříčku u policie na nejnižším stupni, vydělávám po osmi letech max. 20 000.- Proto jsem si za cenu těchto Primek koupil raději mechanické hodinky jiného výrobce. Hodinky miluji, ale jsem soudný a potřebuji se svou rodinou vyžít, proto si mechaniku od Primu nemůžu jako policista dovolit.

    Tak tohle přesně co chápu, že jiný jsou na tom jinak než já. Ale jen sem chtěl říct, že jsem se smířil s tim, že budu mít quartzky bo se bojim, že stejně by došlo na to, že bych je někde nemyle poškodil a při kontaktu se špatnýma lidma, kterýmu je člověk vystaven dnes a denně to holt hrozí. Ale přiznám se někdy v budoucnu bych si možná pořídil i ty mechaniky. Jinak sem někde slyšel názor, že cena hodinek by měla být rovna cca jednomu měsíčnímu platu, tak když nebudeš na ně chvátat a potajmu ušetříš, tak by to možná i vyšlo ne? :whistling:

  10. Teď mě napadá - na generálním štábu armády si prý nechali šít i extra trencle :D , jak je na tom policie s ostatními imidžovými předměty?

     

    No jestli se nepletu, tak trencle nelze nafasovat, ale kdyby je někdo chtěl, tak sou na webu někde volně prodejný hlavně populární je teda provedení pro dámy v tangách. S tim vracenim fasovaného bych si moc nedela srandu bo ted se vraceli náboje, aby bylo s čim střílet na výcviku, takže sice hezký, že si všichni myslej, jak policie bude vybavená novejma autama s SS blesky(pěkná ptákovina mimochodem nevim proč nenechaj to na co si lidi zvykli), ale že vyšetřovatele nemaj pořádný počítačový vybavení a ty kompy maji pomalu kličky, aby se to rozhejbávalo ručně to ví jen zasvěcení, ale o tom nemá cenu tady se rozepisovat. Uvidíme co strejda IVAN vymyslí za ptákoviny. Každopádně až nebude na koho se obracet o pomoc, tak at se nikdo nediví. Ale to je dlouhodobej trend co sem slyšel.

  11. mmmara, vždyť mi to dobře víme, říkám za desítku (jednu) v plné palbě to počítám tak vyjde. To, že prim prodal jen kousky v plný výbavě je jasný důkaz, že mám pravdu, a v policii je zdravý základ, protože kdo je chce, považuje se za hrdýho chlapa na svým místě, neželí nějakou tu stovku a kdo ne, prostě si je nekoupí, má jiný preference, eventuálně je chce fasovat (vždyť, kolik si může koupit panáků za bůra!) , nebo někat jinak vyškemrat - možná bych neměl říkat žebrota, ale škemralové - to není tak pejorativní.

     

    S tím, kolik kdo vydělává to nesouvisí - taky bych měl raději pěkný kousek, než lacinou fasovanou reklamní masovku, co ji bez uzardění kdekdo vymění za panáka. Tenhle zvolený koncept mi dává logiku. Nota bene mi kompletní opravdový hoďky za šest tisíc nepřijdou vůbec drahý, ale pokud někdo preferuje svoče, tak proč ne, že.

    NO tak dík, že je ted ze mě škemral:) No máš pravdu, že to by to spousta kolegů za nějakej malej úplateček vyměnila a díky tomuhle názoru možná máš pravdu, že to je jak to je, a že se to nefasuje. Každopádně myslim si, že patřim mezi ty hrdý a mám rád hezký věci a tak mám diplomaty 40 v nerezu bo sem patriot a naštěstí jak já říkám zatim bláznivej singl, kterej si holt může občas dovolit nějakou tu investici pro svojí potěch. Ale Cigi věř tomu, že ta potěcha nemůže bejt často. Jinak do policejních samosebou pujdu. Možná uvidim jestli Prim nebude chtít jít do ciferníku pro kriminálku:) uvidíme.

  12. Tak koukám, že tady běhaj nějaký dezinformace. Tak za 1) cena hodinek je tady myslim někde uvedena a stačí se podívat, takže tady nemluvme o desetitisících. A za 2) obávám se, že kdyby cena dosahovala hodnoty několikaměsíčního platu, tak by to asi taky nebylo zrovna ono. A propo myslim, že to tady taky Prim zmiňoval, že dosavadní verze se prodávali v plné palbě, takže ti se zeptejte někoho kdo si je koupil jak to vlastně je.

  13. Páni, tak tomu se říká nadšení. A to tu byla obava, že to zlacení nebude pro tebe to pravé ořechové. Ale ty ženevské kruhy (ne pruhy) jsou vážně parádní. Dnes jsem je měl na soudě a proti soudcovým seikám..no nic, dál nepokračuju nebo to skončí špatně.. :thumbsup_anim:

    Á pánové někteří dělají do práva, tak to rád slyšim. A do kterého pak? Obchodní, či občan? To jsem na to zvědav.

×
×
  • Vytvořit...