Přejít na obsah

tm80

Členové_50
  • Příspěvky

    155
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele tm80

  1. Dnes jsem zkoušel tohle a tady výsledek i když ne vw IMG_0559.heic
  2. Řešila se tady bílá podrážka RW a pod. Moje před a posezónní údržba: hadr a prací prášek na bílé prádlo.
  3. To jako fakt? Oblek od Bandi a oblekovky vasky? https://www.hawesandcurtis.co.uk/sale/mens/clothing/2-piece-suits boty třeba za podobnou cenu jako vasky https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/?f[vyrobce][0]=65
  4. Jo pane, když chlap vybírá motor + výbavu a žena barvy, tak je to: aventurine red s černou z venku a bílá uvnitř a 4.0i. Přes barvu nejel vlak. Zatím asi 350 km najeto a furt čumím i přes styl jizdy: víkendový důchodce.
  5. Bral jsem derby a velikost stejná jako u Barker a sedí. Jak tady píšou ostatní, kvůli rekonstrukci bych UK neřešil. Nevyplatí se
  6. Zn. Loake nevím, ale já objednával Herring boty a cena je konečná, tzn včetně dopravy a DPH a jako bonus lžíce a krém v barvě bot. A za 3-4 dny od objednání doma
  7. Řešil se tady opasek. Pro inspiraci Opasky Jurča, barva mustard spona mosaz (na vyžádání). Z necelou tisícikorunu s poštou
  8. Za mě sneaker studio taky v pořádku. 2x nákup, jedno vrácení a vše ok. Celkem doma dvoje RW. Dneska Chukka
  9. Zkouším u oběda Xiaomi mi 10 t pro
  10. Třeba někdo na podzim potřebuje přikoupit. https://www.bexley.com/embauchoirs-embauchoirs-00200d.html
  11. Tak jsem to u 29 palcem přestřelil a kliknul nad.
  12. Kupoval jsem s 30% slevou. Boty dorazili za cca 3-4 dny. Jedny jsem si nechal, jedny vrátil. Posílá se to někam do Ostravy nebo tak. Peníze byly do týdne zpátky na účtu + voucher na 25% slevu. Za mě spokojenost.
  13. Objednáno ve středu, od pondělí doma. Akorát nevím, které nechat. Původně jsem si byl jistý, že beru 2950, ale chukky překvapily.
  14. Dříve než začnu hledat sluchátka na běhání a vyhazovat další peníze, zkusím se poptat tady. Mám Anker Soundcore, u kterých při běhání namoknou špunty ze silikonu a pak lítají v uchu a z ucha a nic neslyším. Vyřeší to nějaké náhradní špunty k tomu určené? Jde mi o to, aby až budu mít uši plné potu, aby sluchátka držela a šel z toho trochu přijatelný zvuk. Sluchátka jako taková nějakou IP certifikaci mají. Dík.
  15. Boky pryč, předek pryč, zadek + buben pryč, zůstane spodek. Dekl od filtrů pryč, vylít vodu naklopení dopředu, torzo obalit do igelitových pytlů na odpadky a vapkou. Zrovna v pátek jsem to dělal.
  16. tm80

    BIKE

    I málo stačí ke spokojenosti
  17. tm80

    BIKE

    Není v lese jako v lese. Včera u nás.
  18. Jeden rychlý a tajný, než to zabalí.
  19. A mám za sebou další etapu v životě chronomagora. Výběr těch definitivních. Jelikož v sobotu oslavím kulatiny, má drahá polovička se rozhodla mi dát dárek, o kterém dlouhou dobu mluvím, ale na který sám nemám kuráž. A sice koupit si "pořádné hodinky". Dlouhý výběr, modely všeho druhu, něco na ruce, něco pouze z fotek... Její slova: hele buď si vybereš, nebo ti vyberu já. Vkus svojí manželky ani myšlenkou nezpochybňuji, ale nechat tohle na ní by nebyla ta správná cesta. Takže. Definitivní resume: univerzály, přijatelná vodotěsnost, cenově obhajitelné, nadčasový design. Jednoduchost, která neomrzí. A tady jsou. Vybral, vyzkoušel, nechal zkrátit tah, vyfotil se pro kolegy z fóra a odevzdal balíček manželce. "Dostaneš je v sobotu. Popřejem ti s dětmi." A tak čekám na sobotu.
×
×
  • Vytvořit...