Přejít na obsah

Americkej

Členové_50
  • Příspěvky

    3 987
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Americkej

  1. Koukám, že to tady vzalo obrat, z role stařenky/oběti se vyklubal predátor. A tady ovšem stát zcela selhává! Kdo tedy ochrání staříka před vrtochy jeho Nemesis se ptám? Než ho dočista utejrá? Jak praví klasik: "Starý báby by se měly střílet už zamlada".
  2. Tudy cesta nevede. Starý lidi neochráníš ani před zlým světem, ani před nimi samotnými. Ne bez omezení jejich práv.
  3. OK, to pak jo. Já mám před panelákovou éru, cihlový obvodový. Řady Téčka 1948-1960 jich bylo mraky...
  4. No jistě, preventivně každýho po třicítce znesvéprávnit.
  5. Raději si ty příčky ověř. Tipuju, že technologicky máme totéž. Vnitřní příčky jsou 6 cm silné, to nemůže bejt nosný. E: Každopádně jsi v bodě, kdy máš spoustu otevřených možností. Přijde mi zbytečný lpět na původních (dnes nevyhovujících a dávno překonaných) dispozicích.
  6. Jak říká, mám stejnej byt. Já zvažoval změnit dispozici z 2+1 na 2+kk, tedy shodit celou příčku mezi kuchyní a pokojem vpravo. Ovšem 2+1 se mi lépe pronajímá. Každopádně bych udělal samostatné wc mimo původní půdorys a zvětšil koupelnu na plnohodnotnou vanu plus samostatný sprcháč. Červeně jsou vchodový dveře a stoupačky, jediný dvě nezměnitelný věci.
  7. To mě zajímá, mám identickou dispozici. Zatím pronajímám s původním jádrem, ale výhledově mě to čeká.
  8. Jojo, takovejch podobnejch jsem ve Sturgis a Myrtle beach vídal tucty. Frajeři to vozili v dodávkách a přívěsech. Hodně fotek, hodně machrování a na silnici jsem nepotkal ani jednu...
  9. No ovšem, jezdil by pak hlavně letiště. Přefrčel ranvej, tam by ho na paleťáku otočili a mastil by zpátky.
  10. Ale pánové, přeci víte, že co není v záběru se nepočítá. Tak jako komíny elektráren pro elektro mobilní víru.
  11. C) bezemisní kontejnerová overseas doprava.
  12. Když se rozstřik umí, sedne to jak má. Tloušťku laku neřeš. Chceš pěkný auto, ne píčovinu ve folilch.
  13. Úchylný? Ale kdeže, nebuď tak sebekritickej, mně se to zdá naopak jako solidní plán.
  14. Gratuluju Ti Afri! A rodinu podezíráš zbytečně, znají Tě a vědí, že Tobě ku zrakvení stačí hotelová klika... I warannovi, ať už kulatiny, nebo ne
  15. Nu ano, ale citelně tam chybí dvojkový polárky.
  16. Promiň, přehlédl jsem otázku. Etna, dali jsme si tourist friendly variantu. Lanovka-bus-výšlap s průvodcem. Parádní zážitek.
  17. Jarní čas, tedy z hadru na titan.
  18. Dnes přezuto na letní, tedy náramek.
  19. Eneloop mi běhá po baráku kolem 30ti článků, jiný už nekupuju.
  20. Díky, trochu jsem se chtěl vyhnout dalšímu samostudiu, ale někdy holt zkratky nejsou vhodný Jak T5, nebo M8 vypadají cajk... a M8 skladem u gm-ka. Objednáno, děkuji.
  21. Nabíječka na tužkový AA/AAA. Ahoj vespolek, koukám po nabíječce a mám dilema. V tomhle se nevyznám a přesto bych rád koupil nějakou smysluplnou věc v odpovídající kvalitě. Dřív bych prostě šahnul po nějaký od středový hladiny cen výše a bylo by. Jenomže poslední dobou mám pocit, že korelace kvality s cenou se vytratila, zkrátka jestli koupím tu nejdražší, nebo z levnejch vod, pořád to může bejt podobnej šmejd návrhem i provedením. Namátkou jsem kouknul na tuhle tuhle , ale ocením spíš osobní zkušenost i doporučení. Přeci jen tu máme lidi od všech fochů. Díky.
  22. Přijde chlap domů z práce. Doma je naklizeno, napečeno, hraje tichá hudba, žena ho vítá dokonale upravená... Muž se zachmuří, pohlédne směrem ke garáži a ptá se: "Jak moc"?
  23. Jak malej... Z pár minut v křesle dělá vědu, ale strčit hlavu do chomoutu se nebojí.
  24. Já vím, jsou i tací, kteří přes zimu chodí pootáčet kola zaparkovaných motorek... Na tohle nehraju. Ano, při prvním vyjetí je kolo "hranatý". Stačí 10-15km prohřát gumy a je klid. Když uvážím, že kábro stojí nehnutě půl roku na kolech celou svou vahou, zatímco v držáku pouze hmota kola (cca 23 kg) je roznesená na dva body, tak jsem se spokojil s podložkami 10x10 cm v bodě, kde se kolo dotýká předního hranolu větší silou (vektory jsem fakt nepočítal). Současné podložky z průmyslového zátěžového tvrdého koberce plánuji nahradit plechovými 1-2 mm 15x15 cm skrouženými na odpovídající rádius. Ale jinak jsem vcelku normální... E: protože jsem od počáku počítal s podložkami na roznesení váhy jsem ten přední hranol dal z estetických důvodů jednoduše, jinak by byl postavený na kosočtverec. Musím Tě zklamat, je to standart omítka-štuk-výmalba. Staré tři roky, tak to vypadá ještě vcelku pěkně. Není to ostře bílá, ale lehce našedlá.
×
×
  • Vytvořit...