Přejít na obsah

Burton

Členové_50
  • Příspěvky

    64
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Burton's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Zdravím, chystám se prodat své Tissoty T 0954171703710 a nevím, kolik bych měl dát cenu.Jsem první majitel,originální balení,veškerá dokumetace.Teď nově po výměně baterie a tlakovce. Poraďte, díky https://www.hodinky-koscom.cz/tissot-quickster-nato-t095-417-17-037-10-k0019678
  2. Jak je to s opotřebením slanou vodou...hlavně mi zajímá uprava PVD.Je mi jasné,že chrona budou náchylnější a ve vodě budu muset být opatrnější..
  3. Díky za odpovědi.Myslel jsem si,že úprava PVD vydrží hrubší zacházení,když jí aplikují převážně na outdoor a military hodinky... Zatím se přikláním k hodinkám Traser,ale když čtu o PVD tak nevím.Líbí se mi také ty černé Tissot Nato (také PVD)hlavně je mi na nich sympatické,že jsou jednoduché,chronograf se mi líbí,ale do vody je asi lepší mín ,čudlíku' :-) Zas nevím,jak moc je do vody praktický textilní pásek...může ho například nějakým způsobem poškodit slaná voda?Je náročná jeho údržba?
  4. Zdravím,chci si pořídit hodinky od jedné z těchto značek.Hodinky bych nenosil každý den,ale když bych je měl na ruce tak by měly něco vydržet hrubší jízdu na kole (otřesy),vodotěsnost, odolnost proti prachu a samozřejmě se mi musí líbit.Upřednostnil bych kovový tah,ale nebráním se ani textilnímu.Hlavním kriteriem hned po finanční částce,která je cca 15tis.je velikost,mám dost slabé zápěstí,takže průměr by neměl přesáhnout 42mm.Cokoliv většího vypadá na mé ruce obrovské.Mám tři favority: 1. http://www.traser.com/cs-cz/classic-chronograph-big-date-pro,d-5.html 2. http://www.tissotwatches.com/quickster-nato/T0954171703701.html 3. http://www.tissotwatches.com/quickster-nato/T0954103705700.html Který z těchto tří modelu by jste mi doporučili? S ohledem na mé výše uvedené požadavky... Ještě jedna otázka,je kvalita těchto dvou výrobcu na stejné úrovni...kterou značku by jste upřednostnili? Díky všem za odpovědi .-)
  5. Burton

    Tissot Quickster Nato

    V uvahu pripada jeste tenhle kousek : http://www.tissot.ch/products/tissot-quickster-nato/T0954171703701.html Měl jste je někdo v ruce?
  6. Zdravím,tak nějak pokoukávám po těchto hodinkách: http://www.tissot.ch/products/tissot-quickster-nato/T0954103705700.html Jestli je někdo vlastní,tak budu rád,když mi napíšete nějaké postřehy a zkušenosti,nikdy jsem například němel hodinky s textilním tahem..je to pohodlné,praktické? atd. Díky všem.
  7. Burton

    Casio DEP 610

    s tím plynem mi to říkal právě ten můj kolega...taky jsem to slyšel poprvé,tak nevím,ale člověk nikdy neví. Já osobně bych je dal asi k nějakému autorizovanému prodejci,at mi tu baterii vymění.
  8. Burton

    Casio DEP 610

    Zdravím, pánové co by jste mi mohli napsat k těmto hodinkám,kvalita zpracování,vodotěsnost, baterie a její výměna.Vlastní je kolega z práce ,momentálně má vybitou baterii a prý je problém zde v Česku udělat výměnu baterie,musí se prý použít nějaký spec. plyn při výměně,nevíte o tom něco bližšího? Předem díky za odpovědi .-) ps. omlouvám se za kvalitu fotky.
  9. Přesně takhle jak si to popsal,na mě pusobí a to jsem je něměl na ruce...
  10. Ty Oris jsou tak svébytně ošklivé
  11. Ty "fejky" Rolexu...se mi líbí víc něž ten orloj od Oris,samozřejmě,že kvalita nubude taková jako Oris. Vzal bych radši Seika,vapadají mnohem líp,než ty Orisky který mi vzhledově přijdou tak trochu bi
  12. Čus,nevím kolik je tvůj rozpočet,ale koukni se sem http://www.steinhartwatches.de/de/taucheruhren.html Jestli jsem to dobře pochopil,tak máš obvod ruky 16cm,takže tohle by bylo asi lepší,než nosit na ruce nějaký "orloj" teda jestli to chceš na normální denní nošení http://www.steinhart...-1-BLACK,2.html
  13. To doufám :-) Nerad bych dopadl stejně,jako když jsem se jednou jedinkrát vykoupal s "hodinkama" Fosil v moři a byl s nima ámen. Jen se ještě zeptám na strojek těchto Victorek které jsem si vybral...na stránkách hodinářství Jihlava se uvádí,že mají strojek ETA 955.412,ale na ofic. stránkách Victorinox píší,že mají strojek Ronda715. Předpokládám,že je to správně na ofic.str. tedy Ronda715...je tento strojek kvalitní? Jinak díky všem za odpovědi
  14. To mi ani neřikej,wr je pro mě asi nejvíc důležity faktor(co se funkcí týká) o jaký model se jednalo? Čekal bych,že hodinky s označením wr50 od takové solidní značky by povrchové koupání měly ustát,i když těch 5atm je asi tak na hraně...nepotápěl si se,nebo neskákal si s nima nějak zběsile do vody? Třeba si měl smůlu na nepovedený kousek.... Já už mám asi vybráno http://www.hodinky-d...241344/a-10631/ Hodinky s WR 100M,by snad nějaké to cachtání měly sakra vydržet...ne?!
  15. Díky za odpovědi,ale koukám,že se různí,jde mi hlavně o to,aby ty hodinky něco vydržely...nemusí to byt ani přesně ty chronography co jsem na ně dal odkaz, líbí se mi od Victorinox i model bez chrono,hlavně chci aby vydržely.. plavání v bazenu v moři,šnorchlování a občas nějakej ten menší náraz..kolo atd. Na to cachtání ve vodě,by mělo stačit 100wr,ne? A je pravda,že wr je na tom lépe,když nejsou hodinky s chrono.?
×
×
  • Vytvořit...