Přejít na obsah

odjinud

Členové_50
  • Příspěvky

    7 339
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele odjinud

  1. U nas tusim bylo, ze znacka musi byt upevnena tak, ze nemuze upadnout (volna citace). Tohle se dalo do zakona/vyhlasky, kdyz se kdysi zacly krast znacky. Pak si to lidi zacli prisroubovavat. Taky jsem nedavno tu svoji jeste pro sichr prisrouboval, aspon tu predni.
  2. Tak copak asi vytáhne...?
  3. Součástí elektrokol bude brzy systém automaticky omezující rychlost, první ho testuje Amsterdam https://energozrouti.cz/clanek/soucasti-elektrokol-bude-brzy-system-automaticky-omezujici-rychlost-prvni-ho-testuje-amsterdam
  4. VAT 69, whisky z Band of Brothers... leta jsem ji v krame (samosce) nevidel, takze kdyz jsem ji zahlédl dneska v Globusu, tak jsem ji vzal. Chuťově... no, nic extra, odpovida to beznym "supermarketovym" whisky (Grant's, Balentines...), fakt nevim, co na tom ten borec z Band of Brothers videl.
  5. Zrovna na Seznamu - oblibeny italsky syr Casu Marzu https://medium.seznam.cz/clanek/iveta-mauci-nejnebezpecnejsi-syr-na-svete-zapsany-do-guinessovy-knihy-51239 Zkousel to nekdo?
  6. Jsem si rikal, ze nejak malo smrdej...
  7. Otazka je, kdo to v realu kde vyrabi. To je jak hodinky od Armani, Hilfinger atd. Hadry dobry, hodinky křáp čína. Aby to tady nebylo naopak... Osobne nemam rad koncerny, co vyrabi formalne vse, ale pulka je outsourcing s jejich logem na tom od jinejch, tradicnich vyrobcu (v lepsim pripade), v horsim čína. Tim nicmene nerikam, ze by zrovna tohle pero bylo nejak spatny.
  8. Pockej, to je nejaka mašina, ze bych si ji mohl koupit domu a pak se tim zivit?
  9. Tak "amatersky policista" z NDR dostal konecne do drzky... https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-postrach-spatne-parkujicich-ridicu-skoncil-po-napadeni-v-nemocnici-40463864
  10. Ta rázová vlna uz je na pojistovnu? Co jsem starsi diskuze, tak ji nehradila. Pro tuhle ortézu dneska jdu. Nebo lip nejakou, co obepíná i celý loket? Ta ortéza se nosí pořád kdyz to bolí nebo jen kdyz hrozi nejaka námaha?
  11. Tak se mi rozvinul tzv. tenisovy loket. Resil jste to nekdo? Udelal jsem si to loni touhle dobou, kdyz jsem pravacku pretizil praci na zahrade v dobe, kdy jsem mel levou zlomenou a potreboval jsem strihat stromy. Behem roku jsem delal vse bez omezeni, vc. posilovani, jen to obcas zabolelo. Vubec jsem to neresil az ted o vikendu jsem tomu opet nalozil na chate moc - kombinace kopani krumpacem, ryti a pak jeste 3h strihani stromu to nakopla moc, takze uz to boli par dni a donutilo me se o to zacit zajimat - vlastne az ted jsem si to diagnostikoval takto. Zatim jsem koupil nejaky krem Flector (na zanet a na bolest), zvazuju nasadit Wobenzym. Omezim namahave aktivity a zkusim soucasne nejakou ortezu. Navsteva ortopeda me asi nemine - nemate nekdo tip na nejakeho slusneho, ktery by vzal ne za x tydnu?
  12. Však to byla moravská pizza, za kterou by se v Itálii popravovalo
  13. Ad zbrojak - otazky i se spravnyma odpovedma jsou na webu MV - stahnout, vytisknout a vyškrtat, co Ti jasne. Zbytek šrotit. Pak je moznost stahnout otazky do telefonu a delat zkusmo testy, doporučuju. Jako cil bych bral 1 chyba na 100 otazek. Ja jsem si nejdriv precetl i prislusne zakony, pak lecos dava vic smysl, nez jen cist otazky a odpvedi, ale je to ze obcas v praci nejakou legislativu pripominkuju, takze s tim nemam problem. Manipulace se načist neda, zde bych doporucil individualniho instruktora, nejlip na strelnici, kam pak pujdes na zkousku.
  14. Ja jsem se tam lehce zboril jen na kole, ale fyzicky kdyz jsme jeli z Bumbálky do Přerova. Jinak tam jezdime na chatu, co ma pribuznej jednoho kamose, takze v tomto smyslu pohoda (i kdyz krpál od silnice dolu k chate je taky tak na valeni sudu), ale vetsinou se doožereme az na chate.
  15. Zajimavou "pizzu" meli na Soláni v Beskyech - jen anglicka slanina a niva. Nic vic a musim rict, ze prekvapive pozivatelny. Meli i bezny pizzy, ale tahle me bavila nejvic.
  16. Tak uz me naštvalo, ze nemam v praci cim psat (a to, co fasujeme, tak s tim se psat fakt neda) a objednal za sve 4 propisky Parker Jotter. 2 tedy prisly s cernou naplni, coz jsem vylozene nechtel, ale chodit kvuli tomu na postu nebudu. Jinak jak jsem zjistil, tyhle propisky se u nas za komančů v zasade 1:1 kopirovali. Nevim, kdo to delal, Koh-i-noor dela ted uz jen Parker kompatibilni naplne, nicmeme ty Parker naplne fakt pisou lepe. V tom je to hlavni kouzlo. Za nejakych 180-240 Kč je to prijemny psani, jen ta napln vyjde na 150...
  17. Bohuzel efektivita u ceskych tymu i narodaku je casto nizka, v tom je zasadni rozdil. Nejde o krasu a sance, ale nejak to dotlacit do brany. Sparta sance mela, ale zahazovala jednu za druhou s tim, ze "to nejak vyjde". Sice gol dala, ale pět jich dostala a to byl jeste jeden ofsajd. Je taky otazka, jestli nebylo naivni zkusit hrat s klubem jako je Liverpool otevrenou hru.
  18. Byl jsem ve Špindlu asi pred 3 tydny, a to po cca 10 letech. Prijemne me prekvapily sjezdovky - to ma potencial. I svuj genius loci to ma. Ale lanovky, to je ostudny. To ze jako ma byt top ceske stredisko?? Lanovka je slusna jedina, na sv. Petru. Ostatni stary krumply. Horsi nez maly provincni alpsky stredisko. Ceny jidla nebudu komentovat, polivka pres kilo, jidlo pres tri, pivo 90... zlata Italie. Ten premyslim, jestli ma na nedeli tam jeste cenu na otocku jet. S tim snehem je to fakt letos spatny.
×
×
  • Vytvořit...