Přejít na obsah

odjinud

Členové_50
  • Příspěvky

    7 358
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele odjinud

  1. Zvazuju ke klasickemu grilu na uhli poridit jeste elektricky kontaktni, napr. Tefal Optigrill. Ma nekdo oba nebo prechazel z uhlaku na elektricky ci naopak? Hlavni duvod je, ze jsem linej ten uhelnej gril poustet, kdyz jsme jen dva nebo nekdy jsem na chate sam (mame takovej velkej kram). Lip se taky prevazi a obcas bych na nem delal na balkone.
  2. Ja bych nerekl, ta zakladni barva (cerna s trochou cervene) mi prijde hezci...
  3. Tak jsem se po cca dvou letech rozmýšlení rozhodl, že bych vyzkoušel rangemany, takže pokud by někdo chtěl výhledově pouštět ty černo-žluté (jiný barvičky nee) z předchozí generace (GW-9400Y-1ER) v pěkným stavu, tak se mi může ozvat.
  4. Budu vam je muset zacit nejak znechucovat Vite treba, ze ta zluta barva na nich je docela radioaktivni?...
  5. Pánové, tak jsem se po dvou letech rozmýšlení rozhodl, že bych ty rangemany tedy vyzkoušel takže pokud by někdo chtěl výhledově pouštět ty černo-žluté (jiný barvičky nee) z předchozí generace (GW-9400Y-1ER) v pěkným stavu, tak se mi může ozvat.
  6. Naprostý souhlas. Slovensko mělo prozápadní vládu, ta se neujala; mělo (tedy dosud má) prozápadní prezidentku, tak se v zásadě taky neujala. Ono to jen mínit dobře prostě nestačí a co by fungovalo dobře jinde (na západě), třeba Čaputová, se na současné Slovensko hodí asi jako ferrari na safari. Tam patří land rover, a není vina ferrari, že se tam nehodí.
  7. Jeden trochu černější...
  8. Soused na chatě vsadil na modřince...
  9. Hlavně to chce dobrej outfit... jdete někdo s dobou?
  10. Jako ze by meli lano ze zeme do zeme, z kontinentu na kontinent ve stylu říčního privozu? To je fakt docela dobry napad na eko dopravu. Idealne pokud tam bude 100 burlaku tocit klikou u rumpalu:-)
  11. Kviz... Takze je to a) Aliexpress saver shipping doprava b) namorni africti pirati, co v tom maji 4 rakety Harpoon.
  12. Nedavno jsem poslouchal o nezdarenem atentatu na Brežněva. Borce nepopravili, ale zavreli na dozivoti do blazince, bo je prece nemozne, aby psychicky zdravy clovek mohl neco takoveho v SSSR vubec zkouset spachat. Nakonec byl po padu SSSR (nevim kdy presne) pusten na svobodu. Takze ona tahle logika ma v Rusku oporu v tradici
  13. Hodím dotaz s dovolením sem - pokud lítáte s nízkonákladovkama, jak se posuzuje velikost zavazadla? Třeba Ryanair má v základní ceně baťůžek 40x25x20cm pod sedadlo (málo, ale na víkend to stačí), přeměřuje se to jak? Jakože se to cpe do té měřící klece (šablony) a pokud se to tam nacpe, tak OK? Nebo se to měří nějakým pravítkem? Ptám se proto, že doma mám lehký sbalitelný bágl, který plně naplněn sice všechny rozměry překračuje (je cca 25-30l), ale pokud se naplní úměrně, tak se dá lehce smáčknout (nemá pevná záda) do podobného rámu, nicméně pokud by se to nějak měřilo pravítkem, tak by mohl být problém...
  14. @Jone - parada, no u sebe nevim, jestli by mi to za to stalo. Ale asi jo, clovek ma zkusit nejen polsky eidam z Billy...
  15. Tak takhle jsem se jeste neozral ani ja...
  16. U nas tusim bylo, ze znacka musi byt upevnena tak, ze nemuze upadnout (volna citace). Tohle se dalo do zakona/vyhlasky, kdyz se kdysi zacly krast znacky. Pak si to lidi zacli prisroubovavat. Taky jsem nedavno tu svoji jeste pro sichr prisrouboval, aspon tu predni.
×
×
  • Vytvořit...