Přejít na obsah

gunman

Členové_50
  • Příspěvky

    1 382
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    ve Lhotě

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

gunman's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

15

Popularita

  1. Timelab ve Futuru HK. Je tam mladej kluk, na ruce BB od Tudoru, koukne vám na ruku a je schopen se s váma bavit o hodinkách. Pozná i Beemanovky. Chyba v Matrixu
  2. Z mýho oblíbenýho nožíře je hloupá, rusáky oslavující () . Čím víc se mu to snažím naznačit, tím to je horší, seru na něj.
  3. Zeptej se manželky, někam ho uklidila. U nás to tak často je, protože kdo by si dával pas na to místo, cos vybral
  4. Využíváte někdo faktoring třeba u své banky nebo u nějaké jiné společnosti. Korporát, kam dodáváme, zase vymýšlí prodloužení splatnosti faktur. Do naší banky jdu v pondělí, tak sháním něco na porovnání.
  5. gunman

    OMEGA X SWATCH

    Loni jsem měli v Benátkách jen tyrkysový, letos v Salzburgu měli všechny, tak co jinýho si koupit na dovolený
  6. Koukám na hodinky na nočním stolku a vteřinovka přeskakuje po 4 vteřinách. Dám je na ruku a přeskakuje po vteřině, jak to má být. Přesnost zachovaná. Je to závada nebo se mi snaží říct, že je potřeba vyměnit baterku?
  7. nevím, kde žiješ, ale u nás ve středu odběr, v pátek výsledky a příští čtvrtek hadice do zadku
  8. Jeden z našich důchodců se přijel pochlubit s novou hračkou. Má radost, jak malý děcko
  9. Ulevím si. Při pauze na svačinu jsem viděl jednoho z našich dělníků na šatně koukat do mobilu a vypadal, že je úplně v prdeli. Ptám se ho, co se děje a že přišlo vyúčtování za plyn. Doplatek 50.000,-. Nemá je ani náhodou, upsal se k nesmyslný splátce za bydlení ve starým, velkým baráku, žije sám, zálohy na plyn 4000, to samé elektrika, jede na krev. Tak si říkám, co s tím a po obědě mu navrhnu firemní bezúročnou půjčku, kterou to zaplatí. Ze mzdy mu to neubere, vydělá na to přesčasem - ráno přijde o půlhodinu dřív a odpoledne skončí o půlhodinu déle a za 10 měsíců to má splacené. Plus mu dávám kontakt na kamaráda, kterej mu doporučí kotel na dřevo - ten vokurek má les a topí plynem. Po práci za mnou přijde a šéfe, děkuju, ale vezmu si úvěr u Home creditu, tam bude nízká splátka. Mrd*t dobrý skutky.
  10. V Pardubicích měl něco na gumě, zavolám mu a zeptám se.
  11. Včera na na food festivalu v Pardubicích šéf restaurace Long Story Short Omegy Speedmaster
  12. Dneska to řeším, přišlo vyúčtování- innogy máme fixováno do 8/25, vrátí nám přeplatek v řádu menších tisíců, od června chtějí zvýšení měsíční zálohy z 3.020 na 4.580. Volám jim slušně, jestli se neposrali a prý ne, že se záloha vypočítává nějak složitě blabla..... výsledek je, že nám zůstane původní záloha. Na rok jim půjčit bezúročně 20 tisíc prostě odmítám. čez taky drobný přeplatek, ale na dnešní dobu vysoká cena za kWh, tam budu volat odpoledne
  13. Vzal bych T7 nebo Toyota Verso v kratší variantě. Žena moje při prvním dítěti měla Ford Ka, pak Yarise a při dalším jsem ji před barák postavil Discovery a taky si zvykla, sice chvíli brblala, ale pak se 3 dětma byla ráda za prostor. Teď jezdí Rav4 a děti mají už svoje auta.
  14. Mám velký i malý Orlíky. Oboje jsem koupil za 40, jedny nový, druhý použitý. Pokud bych si teď měl koupit nový hodinky a neměl ty co mám, tak to kilo za noudejtový Orlíky dám, protože se mi líbí.
  15. Panel vybouraný, koupelna a záchod nachystaný na obkladače. Řezání panelu jsem vzdal, bylo to peklo. Kamarád mi dohodil 2 kluky z UA. Rozumí česky a jsou šikovný, říkal. No, jestli rozuměli, tak domluvený postupy ignorovali, takže jsem musel udělat trochu zle. Je to za náma, zbytek doladí parta, co dělá koupelnu.
×
×
  • Vytvořit...