Přejít na obsah

Zdeněk H.

Členové_50
  • Příspěvky

    190
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Seiko, Fortis

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Zdeněk H.'s Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Nechceš jim pořídit sourozence? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92405-Grand-Seiko-diver-029 Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk
  2. Zdeněk H.

    Citizen BN0100-00E

    Pásek, co voní po vanilce? Proboha živýho....
  3. Lidí, kteří si všimnou, že prodáváte hodinky s rozbitou sponou, ihned Vám napíšou, že se jim jedna válí doma v šuplíku a druhý den vám jí dovezou do práce, těch tady moc nebude. Měl jsem ale štěstí, na jednoho takového jsem narazil. Jo a ke sponě mi dal ještě jako bonus lehce jetý strap. A ne, že teď po něm budete chtít všechno zadarmo a aby vám to vozil do práce, na takové obchody má mě! :-)
  4. Těším se moc na ten průhled. Na SKX mi moc chybí. Netuší někdo, jestli by se víčko z SNZG15 nedalo na SKX použít, když jde o stejný kalibr?
  5. Jako osadit je safírem mi také nepřipadá úplně košer. Pomohlo jim to nějak vzhledově?
  6. Myslím, že Škoda 120 není dobré přirovnání. Jsou to prostě hodinky s dobrým poměrem cena/výkon, které snad splní svůj účel.
  7. No jo no, asi jste mě všichni přesvědčili. Musel jsem si nějak ujasnit názor a tohle mi pomohlo.
  8. Víš, já jsem trochu detailista a mám rád jednoduché věci. A na SNZG je na mě na ciferníku příliš mnoho nápisů.
  9. :-) Jo, na tom něco je. Kde jde o design, jde logika stranou.
  10. A nemá někdo ze zdejších doma modifikaci SNZG? Že by se podělil o svůj příběh...
  11. Aha, chápu. Také nejsem pro modifikace u každého modelu. Např. u SKX k tomu nemám tendenci žádnou. SNZG si ale o to říkají, např. nápis Sports je pro mě nezkousnutelnej.
  12. Jak jsem psal, rád bych pouze koupil komponenty a nechal to udělat u svého oblíbeného a šikovného hodináře.
  13. Aha, díky za cennou připomínku. Takže osobní zkušenost? Abych byl zcela konkrétní, na ciferníku bych se obešel bez nápisu 5 a Sports. Číselný indexy, s těma mám taky trochu problém. Takže bych se mohl omezit pouze na výměnu ciferníku. Jak jsem pochopil, lumi je tam až na minutových indexech a ten bezel s nima by tam mohl zůstat. Nebo je to z jednoho kusu? Ručičky bych nechal originální.
  14. Já už ale hodinky objednal. Manželka navíc o modifikaci zatím neuvažuje, hodinky se jí líbí tak jak jsou - zatím, musím ji to servírovat postupně Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk
  15. Ahoj všem, po delší době se mi podařilo přesvědčit manželku, že by se (stejně jako já cca před rokem) měla posunout o krok dál a přejít na mechanické hodinky. Měla jasný požadavek na velikost (41 +) a chtěla hodinky sportovní. Jelikož momentálně nosím SKX007, připadalo mi romantický, že bych jí ukecal do SKX013. To bohužel neklaplo. Nicméně se jí poměrně zalíbily SNZG15, o kterých dlouho přemýšlím i já jako o svých druhých hodinkách. Nicméně jsem o nich vždy přemýšlel jako o vhodných hodinkách pro další modifikaci, která mě lákala a láká. Moje vysněná modifikace je tato od Yobokies. S modiffikacema nemám vůbec žádnou zkušenost a abych věděl, jestli má vůbec smysl o tom uvažovat,potřeboval bych od někoho prvotní informaci, v jakých se to zhruba odehrává cenových relacích. Rád bych si objednal pouze díly s tím, že bych provedl výměnu i svého oblíbeného hodináře. Nebo je lepší poslat hodinky Haroldovi? Bojím se ale, aby mu tam neležely dva měsíce. Budu rád za jakoukoli radu od zkušených.
×
×
  • Vytvořit...