Přejít na obsah

haky73

Členové_50
  • Příspěvky

    308
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele haky73

  1. GPS, tepovka, krokoměr, nějakej trénink mód jsou nutnost. Stopky, časovač taky. Plusem je interní paměť pro hudbu.
  2. Ahoj všem, obracím se o radu jaký hodinky pro mladou (ý) atletky. Jedné bude 12 a druhé je 14 let. Důležitá spolehlivost a nabíjení nejdříve tak za 5-6 dnů. Dále kolo, plavání, běh samozřejmě a aby to přežilo skoky do dálky, do výšky atd. Rozměrově tak do 41mm max. u té starší holky a do 40mm u té mladší. Když vezmu v potaz tu výdrž, tak se nejvíce nabízí Garmin. Díky za vaše postřehy s tipy. Cenovka není příliš vysoká, řekněme tak do 8 tis. jedny.
  3. Měl jsem to stejně, Orisky prodal a pořídil Deepquesty. Neuvěřitná přesnost
  4. Voják nejsem, na druhou stranu neznám nikoho kdo by používal 100%všechny funkce co Garmin resp.Fenix 6X Pro Solar nabízí a vím že nějaký killer vypínač, neviditelný režim apod. co Tactix nabízí neupotřebím (ani kvůli tchýni). Mě se jen líbí asi o něco víc po designové stránce (což je věc vkusu každýho soudruha) Absence Solaru by mě asi netrápila, je to spíš doplněk a stejně hodinky musíš fyzicky nabíjet. Spíš je pro mě zajímavější velkej displej se safírem. Nejsem si jist ale mám pocit, že velkej displej u Fenixu je jen se solarem s absencí safíru.
  5. Lehká odnož Fénixu alespoň tak to píšou je Tactix Delta vypadá jako schopný hodinky. Vyjma soláru u Fenixu, nevidím nic moc navíc. Můžu za mě říct, že se mi celkem líbí po designový stránce. Dost jsem přemýšlel o 6X Pro Solar nebo Sapiphire ale tento model mě trochu nahlodal ve výběru. https://www.navigation-professionell.de/en/garmin-tactix-delta-review/
  6. Nevím proč jsem to napsal ale asi jsem si to spletl s indexy, vteřinovka je jen růžová, omlouvám se.
  7. Nejsou na ruce manželky, ta má trošku siilnější zápěstí. Slečně (od pana Vyskočila u kterého jsem je pořizoval) která je měla na focení abych viděl jak vypadají reálně bez zásahu Photoshopu tak mi na ní příjdou docela velké.
  8. Trošku netradiční model protože je pro ženy a těch se tu moc neprobírá, Ball vyšel se slušnou strojovnou z řady Hydrocarbon pro ženy, což mě donutilo popřemýšlet a koupit stejnou značku manželce aby jí to nebylo líto. Obával jsem se toho jak se jí budou líbít, protože jsem je koupil jako překvápko k narozeninám. Dopadlo to na výbornou. Ta růžová luneta a růžový tritium na vteřinovce ani na chvíli nedá pochyby že se ženkému oku budou líbit. Zpracování opět precizní a perfektní, jen bych uvítal nějakou mikroregulaci aby se lépe dal nastavit obvod zápěstí. Na to jak jsou malý tak mě udivilo že jsou poměrně těžký.
  9. při úplné tmě Spacemastery v akci
  10. Neodolal jsem, jsou pro mé oko parádní tak jsem je musel mít. Deepquesty zůstanou doma. Dojmy pozitivní, díky menší resp. kratší korunce oproti Deequestům se nosí lépe. Nosí se mi i lépe než Omegy PO9300 S přesností je to kolem 1-2 sekund za den. Nějaké fotky ještě přihodím a zápěstí změřím. Měl jsem tu vlákno jestli na mě nejsou velký a vesměs mi to drtivě všichni potvrdili takže v očích fundovaných jsou velké, v mých očích sice taky ale ne tak moc :-)
  11. Mám je tuším že 3 roky a spokojenost maximální, úžasná přesnost (když jsem kdysi zkoušel přesnost, tak za 14 dní jsem měl 1 sec. do plusu. Fakt jsou masivní ale díky titanu je to úplně v pohodě nositelné. Do dveří radši ruce za záda nebo připažit. Co se týče korunky tak někdy mi to vadí ale není to zase tak hrozný. Hodinky pod rukáv od košile moc neschováš.
  12. Asi mluvíš o mě. Fakt si na ně nemůžu stěžovat. Oproti Omega PO chrono podstatně lehčí, přesnost stroje neuvěřitelná a to zpracování fakt parádní. Z celkový jejich současný nabídky se mi líbí tak 30% :-)
  13. Dneska jsem měl na ruce tyhle GMT od Orisu a moc se mi ten model líbil
  14. Příjemný hodinky ty Orisky, datum sice nesedí ale opravdu jsem je měl dneska na ruce.
  15. Bally naprosto fantastická značka, která bohužel nemá u nás ofiko zastoupení. Díky tomu ale můžeš být tak trochu solitér. Perfektní zpracování, specifičnost některých modelů ale provedení mají náramný. Ti kteří Bally mají, tak jsem neslyšel od nikoho že by je hanil. Celkem vysoká přesnost (COSC s přehledem splňují co se týče právě té přesnosti, neříkám že certifikaci mají všechny modely) a cenově jsou v rozumné míře. Můj názor je ale čistě subjektivní, ovlivněný vlastní zkušeností.
  16. Rád bych se zde zeptal ostatních majitelů této značky jak jsou na tom s přesností? Dovolil bych si zveřejnit informaci že moje Deepsea i po 7 měsících užívání se denní odchylka dá počítat v milisekundách. Provedl jsem několikeré měření a výsledek je pro mě vždy velice potěšující. Posuďte sami. Nastavení času proběhlo v neděli 3.8.v 18:15, v tuto chvíli 7.8. ve 12:20 je odchylka jedna sekunda do mínusu. Tak se zeptám těch pár šťastlivců kteří zde jsou jak jste na tom vy? Mě tato skutečnost umocnila můj velice pozitivní vztah k Ballům. No a jednu z Kolbenky.
  17. Čapni Orisy a nepřemýšlej o jiných. Co se týče gumy,tak ty Oris taky umí suprový. Orisky mají krásný profil pozdra. Moc mě bavilo se na ně dívat. Z chronoblbosti jsem se poslal dál. Laco mi nic neříká. navíc se teď daří Wiliamsu ve formuli 1 a je fajn vidět značku Oris dost často v televizních záběrech právě na to Wiliamsu :-)
  18. Sladění pouzdra s tahem je brilantní,nerušící. Na cifru díky uměleckému projevu musím ty ručky tak trochu hledat (hlavně na té spodní fotce).
  19. Nejspíše se v tomto případě budeš muset spokojit s ručním nátahem
×
×
  • Vytvořit...