Přejít na obsah

kork74

Členové_50
  • Příspěvky

    85
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Panerai,Tudor,Seiko,Prim Manufaktura 1949

Návštěvy profilu

1 857 zobrazení profilu

kork74's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. HAMILTON je rozhodně trefa do černého(modrého a červeného)
  2. Líbí se mi a to tak, že dost. Mám rád ukazatel rezervy nátahu a umístění korunky "Bullhead". Nevypadají jak běžná konfekce a i to mám rád. Více info a tvé dojmy v nějakém obsáhlejším příspěvku bych taky snesl....
  3. Tyhle hodinky jsou prostě dokonalé i se všemi svými "nedokonalostmi", které jim náramně sluší. Načančané RR na sekundovce. Detail, který byl podmínkou, když jsem se rozhlížel po svých prvních BALL. Stejně jako bych se neobešel bez chráněné a tím taky trochu větší korunky. Hodinky nosím na ruce už skoro 20 dní a ještě ani jednou jsem se nedostal do situace, že by ta korunka vadila nebo tlačila do hřbetu ruky. Brzda rotoru je zajímavě zpracovaný detail jak z venku tak zevnitř. Je to gumová destička, která se jednoduchým pootočením dynka hodinek přitlačí rovnoměrně na rotor a ten se přestane hýbat. Od této chvíle při plném nátahu zbývá hodinkám 47 hodin chodu do úplného zastavení.
  4. Po zkušenosti s jinými noži tohoto typu ano, rozchodí.
  5. Jednoznačně kladné hodnocení. Skvělá komunikace a rychlé dodání.
  6. Tak už jim to zase tluče jak má. Potom co se projevila skrytá závada jsem myslel, že se s nima budu muset na nějakou dobu rozloučit. Ale mistr hodinář Jeronimo je kouzelník a já mám BALL Humley zpět na ruce v plné síle nátahu. A chvíli nemalou mi na ruce vydrží.
  7. Do "Koulí" jsem se zamiloval od prvního dne kdy jsem na tuhle značku narazil. Potom co se jejich ambasadorem stal Roman Šebrle, bylo rozhodnuto, jedny koule určitě potřebuju ve své sbírce. Navíc značka má za sebou krásný příběh, i když nakonec zvítězil model provázány s ponorkou , je mi železnice pořád blízká. Proč řada Hydrocarbon? Díky ochraně korunky. Tento detail z nich dělá hodinky, které se nedají jen tak přehlédnout. A proč Hunley? Protože ve chvíli koupě měly a stále mají pár věcí, které jsem chtěl. Zmiňovaná ochrana korunky, potápěčská vodotěsnost, neoprenová extenze využitelná nejen na neoprenu , dobrá cena tady od člena Chronomagu a jako bonus, silně návykový, ukazatel rezervy nátahu.
  8. Mám je 5. den a stejne tak dlouho jsem je nesundal z ruky. BALL mam v merku od chvíle co přišli na český trh. Od chvíle kdy se jejich ambasadorem stal Roman Šebrle mě přepadla i neodbytná potřeba nějaké vlastnit. S modely v řadě Hydrocarbon jsem to upravil na modely s BALL ochranou korunky. A model Hunley byl dokonalý kandidát. P.S.: ukazatel rezervy nátahu je návyková věc. Pořád melu rukou aby byla v perku stále plná zásoba energie
  9. Taky jsem spokojený s obchodem. Shodli jsme se na ceně z které máme oba , myslím, dobrý pocit. Obchod proběhl přesně podle toho jak bylo domluveno. Hodinky tak jak bylo v popisu. A příště snad bude aj toho času více. Leviathan můžu jako prodejce jen doporučit.
  10. Vite co mi na této věci vadí? Že jsem byl v práci a nestihl zaplatit zálohu abych v tom jel taky. Kruciš. Tak kdyby chtěl někdo odstoupit a přenechat své místo. Dejte mi vědět. Dík.
  11. Za takovou výstavku by se ani v ELTONu stydět nemuseli. Jedním slovem "Paráda".
  12. Tak jsem si dnes vzpomněl, že mě nožová limitka velmi zajímala. A vidím, že to tu byl fakt fičák. No co už. Tak pak alespoň fotky hotového nože. Díky.
×
×
  • Vytvořit...