Přejít na obsah

vzduch

Členové_50
  • Příspěvky

    721
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele vzduch

  1. Po přečtení článku jsem zavzpomínal na dětství. Taky jste hráli roztahováka?
  2. Nějaký tip na mašinku, která vyčistí sedačku? Psisko tam samozřejmě leze, přehoz žena nechce a profesionální čištění se prodraží. Profesionální mašinu opravdu nechci.
  3. Máte nějaký dobrý tip na lázně po TEP kolene? Nejlépe osobní zkušenost. Díky
  4. U nás ve Zlíně cigoši skoro nejsou, ale jsme v obležení: Uh. Hradiště, Staré Město, Kroměříž, Přerov, Holešov, Vsetín. Bezďáci, feťáci se tu vyskytují. U těchto typů lidí jeden nikdy neví, co se jim honí v palici. Preventivně jsem dceru přihlásil do Krav Magy.
  5. Se to nějak nakupilo. Asi nepůjdu zítra do fabriky.
  6. A co tak rozšířit prostor o jiné druhy chladných zbraní? Já mám nože rád, ale také se v tomto směru zajímám o meče, šavle, ... Např. https://www.outfit4events.cz/czk/produkt/9429-italsky-rapir-leonello-16-stol/
  7. Proč taliánský nůž? Nechal bych mu něco vyrobit od českého nožíře. Je to více osobní.
  8. Smekám. A ten tvůj komentář je dostačující
  9. Kde a proč jsi takovou věc pořídil? Já občas něco obdobného domů donesu a ženu neinformují. To je pak veselo
  10. Jo, jo Zakopané a Tatry z této strany nejsou k zahození (absolvováno s rodinou). Náš chlapský výlet je spíše odpočinkový. Cesta vlakem, procházka městem, nějaká ta historie, hospoda. Solné doly jsou v plánu druhý den. Ale jde mi o osobní zkušenost a doporučení z Krakowa.
  11. S kamarády občas někam zajedeme na výlet bez ženských. Teď je to Krakow. Máte nějaké tipy na hospody či jiné pamětihodnosti?
  12. Tak já šlápl tento rok také prvně do pedálů a v těch našich kopečkách "Hostýnkách" jsem myslel, že chcípnu. A to chodím 2x týdně na spinning, kde to protrpím. Po rovině mě jezdit nebaví, silničku nechci. Jestli já už nejsem starej (58)? Začal jsem přemýšlet o elektrokole, ale zas mám nějak v sobě zafixováno, že už to není kolo a nejedná se o tu pravou, syrovou cyklistiku. Se s tím budu muset poprat, ale až mi vymění koleno! Biku zdar
  13. Oznam to, jinak mu to bude procházet bez trestu a naletí mu více lidí. Přidat k oznámení by se měli i další, které tahá za nos. Z trestně právního hlediska by se mohlo jednat o podvod a kdo ví, kolik takových je.
  14. pro Xenomorfus: Další superhrdina. Tip pro Marvel!
  15. Nejsem psycholog ani psychiatr, ale Navalného návrat do Ruska mi připomíná upálení Palacha. Akt sebeobětování, snaha upozornit svět a probudit svědomí národa, ale s Ruskem to podle mého ani nehne.
  16. Té jsem taky neodolal a přitom ji nepotřebuji
  17. Bez dětí je život takový prázdný, zejména ve stáří. Hlavně zdraví všem!!!
  18. pro vraby: Co je to za typ ETy?
  19. pro slabak: Nenarveš to do kapes bundy? Pitný režim zajistíš v bufetech
  20. Ta naše Azaria Sansa Dorneese, po domácku Kira
  21. Máme podobné kámošeKolega asi týden zpět nechal uspat svoji labradorku. Měla 13 let, byla už hodně nemocná a půl roku se nemohli rozhodnout k tomuto kroku, zejména jeho paní, ale nakonec to rozhodnutí udělali. Chtěl ji pohřbít na své zahradě, ale bylo tak zamrzlo, že nebyl schopen vykopat hrob, tak ji nechal zpopelnit ve psím krematoriu a urnu zakope, jak zem poleví. Ani jsem netušil, jaké služby to kremtorium nabízí, některé mi přijdou až nevkusné.
  22. Máš tu informaci od důvěryhodného zdroje? To je spíš do sekce humoru
  23. Spolužák z gymplu ji měl jako kantorku na DAMU. Byla to jeho druhá máma, mluvil o ní moc hezky. R.I.P.
×
×
  • Vytvořit...