Přejít na obsah

OndraPod

Členové_50
  • Příspěvky

    1 560
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Sinn

Návštěvy profilu

5 016 zobrazení profilu

OndraPod's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Jako se stěhovaví ptáci pravidelně po zimě vrací z teplých krajin, já se na jaře pravidelně vracím k poslechu Kyuss
  2. Ty už jsou s olejem uvnitř? Za mně paráda, ocenil bych oboustraný antireflex, ale je mi jasný že jsem v menšině
  3. No nedivím se, máš zatraceně slušně našlápnuto
  4. Krásné to máte pánové, čekal jsem švýcarák s custom střenkama, ale tohle je docela jiný level. Klobouk dolu
  5. Jasný, to bylo jen takový přátelský rejpnutí, je fakt že ta mosazná páka je téměř nerozebratelná, nebo aspoň mně se to nepodařilo, tak to beru jednou za čas detergentem.
  6. Já mám mosaznej i bojler a hlavu kávovaru, mám se začít bát?
  7. Pravda, nicméně dvouvýpust se taky dá s přimhouřením obou očí použít pro kontrolu kvality. Když to kape ve stejných intervalech a posléze teče hezky souměrně z obou výpustí najednou a v puku nejsou stopy po kanálkování, není už pak moc co řešit.
  8. Já tím hraním na obě strany myslel spíš to, že réthorika Orbána a Fica je jaká je, především aby si udržely voličskou základnu, ale politická rozhodnutí jdou pak většinou ruku v ruce s EU/NATO s tím že dělají naoko zagorky, ale dobře ví že prostě nemůžou jinak. No a plebsu to pak vysvětlí, že je to vlastně pro ně obrovská výhra když si "zachovali tvář" blbejma kecama
  9. Já bych ještě přidal Srbsko kde NATO taky tak úplně nemusí Bohužel máslo na hlavě mají tak trochu obě strany, to že novináři jedou svojí v celku jednostranou ideologi jako přes kopírak posledních cca 10-15 let tomu taky moc nepřidalo. No a idioti na druhý straně pak slepě věři čemukoliv co novinářskýmu mainstreamu jen trochu oponuje, protože všechno je fake news, což je samozřejmě dost smutný a racionální debaty s nima nikam nevedou. A to to u nás ani zdaleka neni tak vyhrocený jako třeba v USA, kde mám pocit že totálně mrdlo oboum táborům a na "normální" lidi v centru politického spektra člověk téměř nenarazí. Já to osobně nevidím tak černě, Maďarsko to v podstatě hraje na obě strany, Fico nebude o moc jiný(doufám) a sociální média se jako odraz reality nedají brát ani omylem, respektive si nemyslím že by pro Ruská orientace/anti EU sentiment byl hlavním důvodem jeho zvolení. Dodneška si pamatuju Dragoon Ride 2015 a obrovskou hysterii kolem toho, kdy to podle sociálních sítí a diskuzí na zpravodajských webech vypadalo, že snad 1/2 čechů chce vystoupit z NATO a sám ministr varoval amíky že se u nás pravděpodobně setkají s velkými protesty a ne uplně vřelým přijetím. Všechno na základě pár hlasitých hysterických křiklounů na sociálech. No a dopadlo tak že kolem silnic byly desítky tisíc lidí vítající amíky od hranic až po Prahu a protestujících bylo možná pár desítek?
  10. jj, já to říkám pořád, na YT se dají najít fakt perly, ať žije autismus
  11. Ja obecně nedoporučuju kupovat kapesní zoomy, měl jsem dva, už ani nevím co to bylo za značku ale cena kolem 1500,-. Za prvé ten mechanismus moc nevydrží, za druhé se to při větším zoomu prakticky nedá udržet v ruce a optická kvalita je o řád horší než u pevného skla., 8x25 Vortex Solo mám poslední cca dva roky a maximální spokojenost.
  12. Modra je dobra, i ten kovovy naramek k nim moc hezky sedne, narozdil od U1
  13. Žabaři, kdybste koupili doge.elon.shiba.pussy.cumrocket.safemoon.pamp.inu ste dávno multimilionáři Stačí 3x tejdně napsat na twitter doge.elon.shiba.pussy.cumrocket.safemoon.pamp.inu to $10 a je to, i když by to znamenalo 300x větší marketcap než S&P500, zlato a bitcoin dohromady, ale to jsou jen závistivý kecy lidí co nekoupili
  14. Tak jsem se definitivně rozhodl, že půjdu do Moondrop Blessing 3. Otázka do pranice, kde je koupit? Nabízí se automaticky Čína, některé shopy nabízejí pomalejší doručení, zato přes EU(tzn. teoreticky bez cla a dph) další neuvádí, s vracením a reklamací bude ale hádám problém. Druhá možnost je Německý Amazon, cca 15% přirážka, nemám zatím zkusěnost, ale hádám že s případným vracením/reklamací by neměl být problém. A nakonec Audigo, cca +30% navíc, ale zato jistota, že případná reklamace/vrácení bude naprosto bez problémů.
×
×
  • Vytvořit...