Jump to content

Recommended Posts

Posted

Už pár dní premýšlim že by bylo docela fajn udělat takový srázek Chronomagu někde v Brně. Neznám ale Brněnské putiky a tak netuším kde a taky jestli by byl zájem a jak velký. Co na to Brňáci?

Posted

Ja bych se stavil. Mam v Brne pritelkyni. Takze to behem vikendu neni problem, i kdyz do Brna jedu az za 14 dnu.

Posted

Osobně s tím nemám problém, byť je fakt že pravděpodobně nejsem z nejreprezentativnějších :) Každý ale nějak začínal :)

mrakodrap: bydliště Rosice? wow:)

Guest Kamil
Posted

Navrhuju pátek 3. srpna. Pojedu z Ostravy a vzal bych to najednou. :)

Posted

jako brnak jsem pro. jen jsem mlady a nezkuseny pokud to teda nevadi. urcete misto a cas, sice ted jedu na dovolenou ale kdyz to pujde rad se zucastnim.

Posted (edited)

Já jsem taky pro, Mrakodrap by to měl zorganizovat, když to navrhl :rolleyes: Někde v dosahu MHD, ať si můžu dát pivo. Nic reprezentativního není třeba, neděláme přece firemní prezentaci :cheers:

Edited by Foundryman
Posted
Já jsem taky pro, Mrakodrap by to měl zorganizovat, když to navrhl :rolleyes: Někde v dosahu MHD, ať si můžu dát pivo. Nic reprezentativního není třeba, neděláme přece firemní prezentaci :cheers:

Když tak tě naložím a když mi nepobliješ auto,tak tě vemu i zpět. :thumbsup_anim:

Posted

Cožpak o to já bych organizoval, ale jak jsem psal tak hospůdky v Brně moc neznám a to je pak těžký. Nicméně zde padly první návrhy a tak snad z toho něco bude...

Posted
Cožpak o to já bych organizoval, ale jak jsem psal tak hospůdky v Brně moc neznám a to je pak těžký. Nicméně zde padly první návrhy a tak snad z toho něco bude...

Kastelan byla takova sranda, kapanek drahe. Ale zase, kdyz jsem tam nekoho poslal, vzdy si to pochvaloval.

Napada me restaurace U Jošta, je tam salonek. Nebo primo na České je Stredoveka krcma, je to v podzemi a je tam chladek.