Přejít na obsah

Vitaire

Členové_50
  • Příspěvky

    55
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

1 411 zobrazení profilu

Vitaire's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Nehodinkový obchod. Vše proběhlo bez problémů, skvělá domluva a mohu jen doporučit.
  2. Super jednání, pokec o hodinkách i životě. Hodinky parádní a ve skvělém stavu. Doporučuji.
  3. Ahoj, tak mi včera po srpnovém objednání došel mail od Chris Reeve Knives, že moje Sebenza 31 jde do výroby a mám potvrdit můj zájem. Teď nějak začínám přemýšlet, zda-li to za těch skoro 500 dolarů stojí. Zeptám se teda zkušenějších. Je to tak super a mám to potvrdit nebo jak jsem četl výše, tak mě čeká zklamání?
  4. Tak po hodinové frontě v Alze je konečně doma.
  5. Alza mi pořád píše, že jsem v první vlně, tak za týden se uvidí, zda-li si zahraju AC Valhallu už na PS5.
  6. Super obchod. Domluva rychlá a další den jsem měl balíček již doma.
  7. Rychlá domluva a ještě rychlejší doprava. Super obchod.
  8. Takže ta jejich čekačka 9-12 měsíců je reálná. Díky za info.
  9. Kdy jsi ji poptával? Dva týdny zpátky jsem si poptával velkou, tak by mě zajímalo, jak se ta čekací doba reálné pohybuje.
  10. Tak jsem neodolal a objednal si novou Sebenzu 31. Čekací doba 9-12 měsíců. Jak dlouho jste na ni reálně čekali?
  11. Sami máme doma pár kusu FFP2 a FFP3 a je to všechno jednorázovka. Nic s tím udělat nejde. Je to navržený jako jednorázová ochrana.
  12. Hele tak sterilizuje se v laboratorních podmínkách prý 20 minut na 120 stupňů, ale prý v domácích podmínkách 120 stupňů uděláš maximálně v tlakovým hrnci. Jde o to, aby to prý bylo hlavně parou. Takže prostě to nechat povařit aspoň 20 minut a mělo by to být v pohodě. Kdyby to člověk chtěl dát třeba do trouby, tak to prý můžeš zničit samotnou roušku, kdybys to "upekl" třeba na 150 stupňů.
  13. Dal jsem to opět posoudit ženě a jako čistě teoreticky by to fungovat mohlo, protože ten virus bez hostitele umírá po x dnech. Problém je ale v tom, že pokud ti při používání ta rouška navlhne. Pak i potom co by jsi ji uskladnil na týden, aby virus nepřežil, tak rouška (respirátor) může být navlhnutím zničená a už nebude mít požadovanej účinek. Ale je to teorie a muselo by se to prý otestovat apod. Složitej proces Prostě jednoduše prý na domácí prostředí je nejlepší prohnat to varem. Nikdo nemá doma speciální UV lampy nebo další blbosti.
  14. Všechno proběhlo naprosto bez problémů. Rychlá a příjemná domluva. Těším se na další obchody.
  15. Žena je biochemický inženýr a prý části viru (RNA a další) dokážou přežit i po zmražení v tekutém dusíku, který má až -196 stupňů, takže mrazák není vhodná volba. Takže pokud doma nedisponuješ něčím lepším než je tekutý dusík, tak určitě domácí mrazák tomu neublíží.
×
×
  • Vytvořit...