Přejít na obsah

Pillow

Členové
  • Příspěvky

    32
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Pillow's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Taky jsem T18ku nedavno vytahl,tu mam z tech ceskych "garazovek" nejradsi. Kolik jich Marczin udelal,10? 15?
  2. Ono vubec vsechno od Hanse stoji za to !
  3. Do sucha nestaci,rezne rychlosti blesku i tak,takze po pouziti umyju a hned mazu olejickem. Ale jinak je opravdu vyborny.
  4. Connemara je skvela,ne ze bych byl nejaky znalec ale mam kourovky rad a tahle me opravdu nadchla. A za tu cenu v podstate neni o cem mluvit,byl by to hrich nekoupit.
  5. A budou ještě ? Jsem je nestihl vyzkoušet :-(
  6. Ňamka! Ale když to nechutna,tak to nepij,svet single malt je obrovsky.
  7. V USA a v Evrope leda ve Švajcu.
  8. Jj, zatím jsem nic tak jemného jako Melanio neměl. Ale dát si dvě denně už není jen tak pro něčí kapsu. Já to mám vyřešeno tím že příležitost dát si doutníček nebo dýmku mám tak dvě týdně
  9. Včera CAIN NUB 460 Sun Grown - musím nejdřív pochválit perfektní držení popela a rovnoměrné hoření. Chuťově byl pro mě příjemný, ale mám už pár kousků u kterých si pochutnám víc. Bylo znát když začal od půlky nabírat na intenzitě a dokonce jsem i rozeznal změnu chuti ! Ovšem už nedokážu říct z jaké na jakou ;-) Nicméně mě překvapilo, že mě trochu uzemnil, ale asi až hodinu a půl po dokouření - musel jsem si dát pár minut šlofíka, nikotin mě při vyšší dávce než snesu uspává. Ale měl bych dotaz na korekci hoření - co dělat když mám odkouřené třeba dva centimetry a na jedné straně začne mnohem hůř odhořívat krycí list a jeho okraj je tedy zešikma ? Když se mě to stane po odpadnutí popela, tak tu jednu stranu trošku olíznu zapalovačem, ale když tam mám popel, tak zepředu to nejde a z boku se mě to zdá divné... Btw. jaký je cca silový rozdíl mezi Olivou V Melanio a klasickým V-ečkem ? Když mě Melanio nepoloží, dostanu od Véčka na zadek ?
  10. Jsi zly a nelitostny, Mraziku ! Ale co už, nemusím mít všechno...
  11. Amen padre ! Ale jen co jsem dopsal ty svoje nářky, naskytla se příležitost a strávil jsem hezkou hodinku s MUWAT Nightcrawler :-)
  12. Nekouřil jsem, whisky ani rum jsem nepil, pak přišel Chronomag a ? Všechno je jinak... Btw. končí mě dnes dovča a nebyl ani jeden doutníček (Toscanella nepočítám) :-( A tak jsem se těšil že budu ochutnávat nové vzorky z Bobovy zahrádky, ale okolnosti nepřály. Ještě že se doutníky v humidoru nekazí :-)
  13. Pláču a nabídku odmítám,do LP jsem ještě nedorostl [emoji17]
×
×
  • Vytvořit...