Přejít na obsah

vitasvitas

Členové
  • Příspěvky

    39
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

1 165 zobrazení profilu

vitasvitas's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já si nadělil od zdejšího člena krásný Breitle Superocean chrono/black a spokojenost
  2. Nějaký podobný případ se stal v roce 2012 viz výpis událostí policie ČR na webu..
  3. Hezké kousky, Vypadají velké i když mají jen 38mm jak píšeš. Čím menší hodinky, tím praktičnost narůstá...
  4. Já koupil taky jedny a pak si koupil druhý , třetí , čtvrtý , pátý... Prodal jsem všechny a zůstali mi jen ty první luxusky Breitling, černo černý pilot Seika a ty poslední a to jsou taky Breitling. Až se mi něco zalíbí natolik, že za to objetuju zase nekřestanský prachy, tak to holt asi tak má být. To je život, normálka..
  5. Mně se také nelíbí. Velké pouzdro, malý cifr, a taky až moc vysoké pouzdro s lunetou na to že to není chrono. Možná vhodné pro nálet?
  6. No jasne ze braitle, jsi snad v duchodu, nebo pracujes na urade?...
  7. Jak jste se rozhodla damo? To ny mne tedy zajimalo, tech typu tu zaznelo dost,... Zrovna jsou na chronomagu v prodeji jedny zlate damske nove omegy, v kolonce prodej obchodniku...
  8. Windrider galactic jsou bomba kousky hlavne kvuly tomu ze nejsou mega vysoke ale stale dost vysoke a tezke aby bylo jasne ze jde o znacku. Super estetika a dotazenost rad windrider po letech vyroby do dokonalosti. A nema chrono coz treba take vyhovuje spouste lidi..
  9. Galactic 41 ne!!! Potkat zenskou by me snizovalo sebevedomi.. Radeji 36 , jsou sik a dost Becka
  10. Doporucuju jot do AD oni vedi presne co ode ohnout...
  11. Byl to jen muj dojem,s tim provedenim, ktere me zarazilo u breitling. Neber to prosim nijak vazne. Kuze je fajn ale treba ty tve nebo i me jsou originalni a fantasticke s tahem a meshem ty tve. Kuze z nich urcite hexci kousek meudela.. Opet jen muj mazor,s tahem jsou chlapacky s kuzi jsou pro me dedkovske a usedle.. Navic se propoti po roce pachne. Ke kosili v bance proc ne.
  12. S tim poskrabanim jsou na tom vsechny lestene hodiny nachylne. Bud rad ze jen spona u tvych, ja s celym lestenym tahem supim kdyz zachytim pri manipulaci s autosedackama pro deti, ktere neni kde chytit..;(
×
×
  • Vytvořit...