Přejít na obsah

runner

Členové_50
  • Příspěvky

    209
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Beskydy

Návštěvy profilu

1 134 zobrazení profilu

runner's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Benchmade afo II. Je to sice automat, cena vyšší, ale jinak bych řekl, že zadání splňuje. Pružina se dá vytáhnout, pokud by to byl problém, ale k tomu noži to patří. Aspoň neskáče tak zběsile jako microtechy.
  2. Jj, kdysi v autoškole jsem si taky říkal, co je tak složitého na jízdě v pruzich. Postupem času jsem zjistil, že je to pro kupu soferu je slušný oříšek.
  3. Pro fajnšmekry doporučuju "chacharova pizza" k pivu to je ok, ale je třeba to brát s rezervou jako místní špecifikum.
  4. Které neposílá? Něco bylo v setu vzorků, něco mi přišlo s objednávkou.
  5. Troufám si tvrdit, že máme asi podobný nos. Hodnotil bych to stejně, akorát greenly je za mě fajn. Carlise je něco mezi Herodem a laytonem s lepší výdrží. Ten oajan je akorát med a vosk, za mě nic moc, spíš teda nic. Naopak za zmínku stoji godolphin což je za me povedenější verze ombré leather od Forda.
  6. Spíše než Haltane bych vybral Tero od Nishane. Je v něm podle mě ten fajn základ bez toho divného začátku. Výdrž taky super.
  7. Tak fčíl mi úplně neseplo bo už pár ale jestli myslíš javory, tak spokojenost velká
  8. Kanada jede ta moje je sice t.č. v servisu a shodou okolností v mojekolo, ale do jara daleko
  9. To sedí. Jedna nejmenovaná firma z východu nám v práci šila obleky. Slovy klasika "nečekal jsem zázraky, ale kapitalistické by se zaradovali..." Měl to být benefit, ale kdybych zašel do konfekce, určitě bych to vymyslel lépe.
  10. Haltane jsem měl vzorek a vůbec nevím jak bych ho popsal ani k čemu přirovnal. Z počátku to bylo takova skoro nemocnice takže na první dobrou to bylo no go, ale jak se to rozleželo, tak to bylo i ok. Ale za ty peníze za mě ne. Pdm má lepší. Bral jsem tam ten discovery set, vybral heroda, na který pak byla sleva.
  11. Já koupil loni tohle za 50tkč https://www.mojekolo.cz/conway-grv-9-0/ a velké nadšení. Komplet karbon, Shimano. V životě jsem na silničce neseděl, ale tohle mi vrátilo chuť zase jezdit. Na bajku jsem od té doby vyjel možná třikrát
  12. Haviřskou RAT 1 jsi takhle dělal pro mě/tatika a bylo to v pohodě
  13. Víceméně kvůli možnosti vývrtky jsem pořídil vinox spirit a vývrtku dokoupil. Ale ta fičura na klíče se mi tak líbí
  14. Angel's share za mě fakt není pro chlapy. Kdežto na ženských....hmmmm
×
×
  • Vytvořit...