Přejít na obsah

runner

Členové_50
  • Příspěvky

    209
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele runner

  1. Benchmade afo II. Je to sice automat, cena vyšší, ale jinak bych řekl, že zadání splňuje. Pružina se dá vytáhnout, pokud by to byl problém, ale k tomu noži to patří. Aspoň neskáče tak zběsile jako microtechy.
  2. Jj, kdysi v autoškole jsem si taky říkal, co je tak složitého na jízdě v pruzich. Postupem času jsem zjistil, že je to pro kupu soferu je slušný oříšek.
  3. Pro fajnšmekry doporučuju "chacharova pizza" k pivu to je ok, ale je třeba to brát s rezervou jako místní špecifikum.
  4. Které neposílá? Něco bylo v setu vzorků, něco mi přišlo s objednávkou.
  5. Troufám si tvrdit, že máme asi podobný nos. Hodnotil bych to stejně, akorát greenly je za mě fajn. Carlise je něco mezi Herodem a laytonem s lepší výdrží. Ten oajan je akorát med a vosk, za mě nic moc, spíš teda nic. Naopak za zmínku stoji godolphin což je za me povedenější verze ombré leather od Forda.
  6. Spíše než Haltane bych vybral Tero od Nishane. Je v něm podle mě ten fajn základ bez toho divného začátku. Výdrž taky super.
  7. Tak fčíl mi úplně neseplo bo už pár ale jestli myslíš javory, tak spokojenost velká
  8. Kanada jede ta moje je sice t.č. v servisu a shodou okolností v mojekolo, ale do jara daleko
  9. To sedí. Jedna nejmenovaná firma z východu nám v práci šila obleky. Slovy klasika "nečekal jsem zázraky, ale kapitalistické by se zaradovali..." Měl to být benefit, ale kdybych zašel do konfekce, určitě bych to vymyslel lépe.
  10. Haltane jsem měl vzorek a vůbec nevím jak bych ho popsal ani k čemu přirovnal. Z počátku to bylo takova skoro nemocnice takže na první dobrou to bylo no go, ale jak se to rozleželo, tak to bylo i ok. Ale za ty peníze za mě ne. Pdm má lepší. Bral jsem tam ten discovery set, vybral heroda, na který pak byla sleva.
  11. Já koupil loni tohle za 50tkč https://www.mojekolo.cz/conway-grv-9-0/ a velké nadšení. Komplet karbon, Shimano. V životě jsem na silničce neseděl, ale tohle mi vrátilo chuť zase jezdit. Na bajku jsem od té doby vyjel možná třikrát
  12. Haviřskou RAT 1 jsi takhle dělal pro mě/tatika a bylo to v pohodě
  13. Víceméně kvůli možnosti vývrtky jsem pořídil vinox spirit a vývrtku dokoupil. Ale ta fičura na klíče se mi tak líbí
  14. Angel's share za mě fakt není pro chlapy. Kdežto na ženských....hmmmm
  15. Ve vavavoom jsem si oblibil Tauer coeur desert/ marocain ale i pro attar najdu využití.
  16. Nitecore je za mě v pohodě. Kdysi jsem měl baterku, sloužila dobře ale ztratil jsem ji. Pak nějakou obyč čelovku cca 3roky a taky cajk.
  17. Orto Parisi Terroni, takový můj malý tip. Není to sladké, hodně olejové a zemité. Drahé polovičce se to sice nelíbí, ale to spraví Herod. Já jsem k tomu taky musel najít cestu, ale teď jsem za to rád.
  18. Tak to o těch malých tretrach, to je dobrá blbost. Nebylo to myšleno spíše tak, že nemají být volné/široké? Abych jenom nekritizoval, za mě cokoliv co padne na nohu (asi jako helma). Za mě Giro, Spesl, Lake, vše ok. Ale profík nejsem, k spd jsem se vrátil letos s objevením gravelu.
  19. Za mě z dostupných taky Deuter nebo Osprey. Deuter jede moje drahá, já Osprey. Oba dlouhodobě a oba spokojenost.
  20. Taky jsem loni pořídil altry, nějaký lehce off road model. Jako fajn, ake na delší běhy mě přijde, že jsou až moc "free". Nizky drop mi nevadí, taky nosím vivo jako civilní a vibramky na courani kolem baráku. Nicméně na běh a turistiku mám radši nohu trochu fixovanou v té botě.
  21. Máš recht. Akorát jediné co jsem zatím schopný s drahou 1/2 sdílet co se toho týče, tak je PdM greenly
  22. Na tu Slovenku jsem měl taky štěstí a potvrzuju. Angel's share, pro manželku, měl velký úspěch přihodila mi nějaké vzorky trefila se - encelade, ten jejich crivelli 0712, escentric mokecules black tea
  23. U mě stejná nabídka, mam d45. Spotřeba taky cca 7MWh. Dlužno říci, že v ročním zúčtování to udělá pár stovek k dobru, což je sice prd, ale aspoň bych nemusel zase řešit opruz s tim přepisem.
×
×
  • Vytvořit...