Přejít na obsah

esotery

Členové
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli esotery

  • Datum narození 1.3.1988

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ova
  • Fanoušek značky
    Seiko, Omega

Návštěvy profilu

625 zobrazení profilu

esotery's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, kdyby se to někomu hodilo, tak vrácení u Wardů proběhlo na jedničku. V pátek posláno, v pondělí u nich, hned v úterý mail že je zkontrolovali a jsou cajk a v pátek peníze zpátky.
  2. Slíbená srovnávačka. Kdyby se taky někdo nemohl rozhodnout.
  3. Z fotek to tak možná ani nevypadá, ale ty 40ky jsou oproti 38čkám mnohem lepší, hlavně pocitově. A ta Wardí hybrid guma je teda mnohem pohodlnější než Tide strap. Doma je zkusím dát vedle sebe.
  4. Někde jsem viděl/vyčetl, že vezmou výrobní náklady a vynásobí to třemi. Samozřejmě ti to dá jen přibližnou představu kvůli ceně vývoje a režie.
  5. Tu sponu mají strašně dlouhou, to je pravda. Je to kvůli tomu mikroposuvu? Jinak trošku offtopic, ale Wardi mají úplně boží balení a celkově ten zážitek z rozbalování je super. Trošku se divím, jak se jim to tam ještě daří cenově vmáčknout.
  6. A které ti sedí víc? 600vky nebo 300vky? Mně je na těch 300vkách sympatická ta tloušťka, ale nejsem úplně odvařený z té tenké lunety. Jak vrátím ty 38ky a nebudu limitovaný výprodejem, tak se možná poohlídnu i po Aquitaine. Škoda, že je ten jejich showroom tak strašně daleko:).
  7. Na tobě vypadají parádně. Mně by víc slušely 40 a možná bych snesl i 42. (Ten sirokoúhláč v mobilu to přece jen trošku zdeformuje a udělá je vetší než jsou)
  8. @Emiliano Díky, to zní pozitivně @Pepino777 bohužel neznám a myslím, že by ani nikdo ty obyčejné 600kové tridenty v 38mm nechtěl, zvlášť když jsou ještě pořád k dispozici. Mám rád malý hodinky, ale ty potápky jsou na mém 18cm zápěstí moc malý (i díky tomu vymazlenému pouzdru).
  9. Chlapi, jakou máte zkušenost s vrácením v rámci 60/60? Bez problémů? Díky.
  10. @shaggyTy supercompresory vypadají naživo mnohem lépe než na webu, paráda:) @Danny35To samé, včera odpo to poslali, dneska ráno jsem to proclíval s tím, že už jsou v Ostravě, s DHL je to fakt fofr
  11. Díky chlapi. Takže mě ještě čeká celní řízení? Měl jsem za to, že Ward to má ošefované díky Delivery Duty Paid a už se nemusí nic řešit.
×
×
  • Vytvořit...