Přejít na obsah

Lizard

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

299 zobrazení profilu

Lizard's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Čeče Traser jsou zajímavý, ale v mojí cenový relaci nic, co by mě nějak nadchlo. Marathon TSAR vypadají solidně. Jen nemám vůbec zkušenosti s koupí hodinek z druhý ruky, takže se mi do toho upřímně z tohohle důvodu moc nechce. Můžete mi to někdo zkusit osvětlit, budu jedině rád. Každopádně díky všem, za příspěvky a nabídky.
  2. Jo, super, díky za příspěvky. Zapomněl jsem zmínit, že hodně preferuju kožený/pryžový řemínek. Resp. ne kov. Ty Inoxy za tuhle cenu jsou fakt super. Jen se na ně podívat na živo a asi fakt už není moc co řešit.
  3. Nazdar všem. Řeším otázku, která trápí lidstvo už od nepaměti... jak vybrat co nejlepší hodinky za určený finanční limit Ve zkratce vybírám bitevní quartzky, tzn. aby něco vydržely při každodenním nošení a ideálně i hrubší zacházení. Ručičkové, raději jednodušší, orientačně kolem 10000,- (rozuměj třeba i cca 13000,- když mě fakt nadchnou), ať mě nešlehne, až je někde škrábnu. Zatím mě zaujaly Luminoxy, tam bych možná něco vybral a Victorinox Inox, i když ty už jsou trochu dražší. Omezení je asi v tom, že mám celkem malou ruku, takže už i ty Inoxy jsou jen tak tak. Jo a ne Casia prosím :)) Díky za jakýkoliv tip.
  4. Zdravím a prosím o radu při výběru společenských hodinek do 7500 Kč / cca 200 GBP (momentálně žiju v Londýně a mám tudíž možnost koupit i něco z UK, proto ty libry). Ne quartz prosím. Rád bych si pořídil skeletony, ale je mi jasné, že za tyhle peníze sehnat něco kvalitního (i ne skelet) bude asi složitější:/ Takže to kriterium rozhodně není. Koukal jsem třeba na Rotary, což se tady celkem dost prodává, ale pak jsem zjistil, že to je všechno z Asie. Říká Vám někomu něco Royal London třeba? Neměl jsem ještě čas to progůglit, ale za 250 GBP už mi to stejně leze až moc do rozpočtu. http://www.royallondonwatches.co.uk/Detail.aspx?ProdID=4719 V dubnu pojedu do ČR a rozmýšlel jsem i nad Primkami, ale pak jsem pročetl místní vlákna a opět ta stejná písnička. Cenově dostupné hodinky Čína, neČína už přes můj cenový limit. Nechci být proti čínské výrobě předpojatý, tak se jen ze zvědavosti ještě zeptám třeba na Seagull, máte s tím někdo zkušenosti? Někde na UK webu jsem našel názory, že to je sice Čína, ale celekem "dobrá" :-) Tak nevím... Např.: http://www.seagullwatchstore.com/SEAGULL-M182SK-Automatic-Skeleton-Men-s-Watch-p/m182sk-blue-hands.htm http://www.seagullwatchstore.com/SeaGull-M172S-Automatic-Mechanical-Men-s-Watch-p/m172s-sliver-rotor.htm Poradíte prosím někdo? Předem díky.
×
×
  • Vytvořit...