Přejít na obsah

Sickboy

Členové_50
  • Příspěvky

    289
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Středočeský kraj
  • Fanoušek značky
    Hamilton, Prim, Citizen

Návštěvy profilu

1 829 zobrazení profilu

Sickboy's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. SZ. Prosím fotku. Zatím jsem rozjednal https://www.ebay.com/itm/Ruger-LCR-IWB-Kydex-Holster-Inside-Waistband-/112849519791 Zajímalo by mě, jestli je rozdíl mezi tám základním kydexem a tou imitací carbonu. Nenosí se líp? Vypadá hladší. Já mám zatím jenom tu klasiku ma Glocka.
  2. Potřeboval bych poradit. Po roce váhání si ve středu jdu pro Ruger LCR .38. Chtěl bych vnitřní kydex, ale u nás nemůžu nic moc najít a to, co by se mi líbilo, sem z Amazonu nevozí. Nějaký nápady? Používá někdo nějakej pocket holster? Popřípadě nějakej tip na nošení v kapse?
  3. "Něco rozhodneme, necháme to chvíli ležet a čekáme, co se stane. Pokud kolem toho nikdo nedělá rozruch, což většinou nikdo nedělá, protože většina lidí nerozumí tomu, co se rozhodlo, tak pokračujeme krok za krokem, dokud není cesty zpět." Jean Claude Juncker (http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-15317086.html)
  4. To je přece hloupost. Mělo by se řešit jádro problému a ne začínat od konce a ještě okrajovýho. Nehledě na to, že důsledky můžou bejt horší než je realita teď. Současný auta seškrcený euro normou 6d s filtrem pevnejch částic v podstatě vzduch třeba v Praze a Ostravě spíš čistí. Já osobně bych teda spíš reguloval leteckou dopravu, to je zdaleka nejjednodušší. Popřípadě donutit lidi ke spolujízdám vyhrazenejma pruhama nebo nižším mýtným pro auta s více lidmi, aby nebyl jeden člověk v autě, popřípadě nemít víc aut než lidí. Baví mě, když politici, který lítaj na ekonomický fóra do Davosu soukromejma tryskáčema a řešej tam ekologii a úspory. Nakonec se ukázalo, že největší úspora a hlavně snížení ekologický stopy by bylo, kdyby se to v Davosu nekonalo. Stejně v tý elektrifikaci a obnovitelnejch zdrojích vidim jenom nějakej švindl. Až moc se tlačí na pilu. Jsem zvědavej, kdy nám náglové zakážou jádro a vnutěj svoje technologie na obnovitelný zdroje.
  5. Myslim si, že eko stopa je u elektromobilů ještě pořád větší než u klasickejch spalovacích motorů. Elektřina se stejně někde vyrábí pořád neekologicky a koneckonců auta produkujou relativně málo bordelu ve srovnání s průmyslem a letadlama v přepočtu na hlavu. Řeší se tady relativně nevýznamnej problém, ale ten skutečnej vůbec. Fascinuje mě, že si někteří majitelé myslí, jak chrání elektromobilem přírodu, ačkoliv je to přesně obráceně.
  6. No jenomže Ruger LCR už na tý předváděčce neni. V roce 2017 jsem ho měl v ruce a už byl celkem slušně volítanej. Moc nevim proč, ale prostě se nedotočil buben a neodpálilo to každou druhou ránu. Tak ho asi vyřadili, ale jinej do tý nabídky nedali. No my si nerozumíme. Vono jí taky někdy nepřebije, víme? To u revolveru se jaksi nestává. Představa, že se přítelkyně ubrání, když bude sama doma, je asi nesmysl. Ale používám to jako výmluvu, protože ten revolver prostě chci.
  7. Já jsem si dokonce sehnal maketu LCR 1:1. Teda až na to, že to váží půlku, to ještě musim dořešit. A do kapsy mi to teda připadá lepší i když to dotížim klíčema a mobilem. Mimoto by to bylo zajímavý i pro přítelkyni. Ta sice střílí jak z partesu, zřejmě proto, že se vždycky poctivě lekne, ale na HK mi vyhazuje při výstřelu prstem zásobník a G43 přece jenom kope. Škoda, že se to nedá pučit na tejden. Dneska už ani nevim, kde si z toho vystřelit. Nějak zmizely z nabídek na půjčení.
  8. Já Glocka neřešim. Toho mám. Přesto si dovedu představit, že v létě bych měl něco v kapse, ale Glock je na to docela těžkej. Proti LCR je to o polovinu těžší respektive LCR o třetinu lehčí a to je docela znát. .357 z tohohle prcka jsem zavrhnul, ale .38 mě čim dál víc zajímá na nošení. Plus samozřejmě prostě revolver mě láká obecně.
  9. Vlastně mi asi jde spíš o váhu. Glock 43 mi moc nepřijde jako pocket gun kvůli váze. V kydexu pohoda, ale vidim to spíš na .38, která je výrazně lehčí.
  10. Líbí se mi, že ve zvířecí říši ještě funguje nadřazenost pohlaví. Kocour kočku uzurpuje, týrá, až sexuálně zneužívá, kouše jí a vůbec všemožně dominuje a ona za nim stejně přileze a líže ho a tulí se k němu. To je život. Paráda.
  11. Neměl někdo v ruce Ruger LCR v 9mm? Je to hovadina a .38 je jistota? Chtěl jsem 1911, ale tam mě po několikerém střílení pustila a naopak jsem propadnul LCR, který jsem chtěl jako první kvér na nošení a pak místo toho koupil G43.
  12. To je krása. Dárky, který dostávám k narozeninám a k Vánocům já, jsou k pláči. Kamarád dostal bajonet na vz. 58 a já mu tak záviděl to překvapení.
  13. Tak tedlekráte už je asi po smrti. Už se do ní nedá přihlásit. Takže jí asi odmontuju z baráku, zkusim ještě přímo s kompem a pak jí vyhodim. Děkuji za rady.
  14. Já jí asi vyhodim. :-D Cvičně jsem stáhnul rozlišení a je konec. Ztratila se opět a už se neobjeví. Problém je, že já výpadky v záznamu nepoznám. Ona zaznamenává jenom pohyb. To mě vlastně napadlo, že tam by taky mohl být problém. I když nějak to prostě fungovalo docela dlouho. Až jí restartuju, tak to zkusim humpolácky pofackovat.
×
×
  • Vytvořit...