Přejít na obsah

Kulin

Členové_50
  • Příspěvky

    73
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

909 zobrazení profilu

Kulin's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Kulin

    Garmin Fenix

    No nevim jak instinct, ale ani F3HR, Vivoactive3, Fenix6X, Fenix7s ci Enduro2 to neumi a nikdy nedelaly. Jen 2x zavibrovani trochu jine nez pro ostatni notifikace. Pokud to nejak jde, prosim o navod, ale nikde jsem to nedohledal, kdyz jsem to kdysi hledal
  2. Kulin

    Garmin Fenix

    Ahoj, bohuzel nejde
  3. Kulin

    Garmin Fenix

    Naznaky byly... Ofiko zlevneni primo u Garminu Dlouho nevysel novy fw (az dneska mi prislo 13.22) V connectu pribyly polozky pro hemoglobin, EKG Mam pul roku Enduro2 a normalne bych nemenil, ale podvedome me na nich porad stve cim dal vic citelnost displaye. Oproti F6x Sapphire je to silene mizerne citelne diky solaru a dotyku. Manzelciny F7s jsou na tom lip a ten solar tolik neudela, takze ja zkusim jeste vydrzet na pristi generaci a pak se uvidi,zda vubec F8/9 bude nebo prejdou ciste na Amoled se solidni vydrzi v Always on. Nechci hodinky, co se aktivuji jen gestem [emoji6]
  4. Kulin

    Garmin Fenix

    Ted uz mi zacina Epix davat smysl a zaroven prestava davat pomalinku smysl Enduro
  5. Kulin

    Garmin Fenix

    Ahoj, taky prispeji svoji troskou do mlyna. Ale asi nejlepe to shrnul Paw - jsou dva tabory - bud chces chytre hodinky se sportovnimi funkcemi nebo sportovni hodinky s chytrymi funkcemi. Ja zacinal na Fenix 3HR Sapphire, zatimco kamaradi houfne sli do Samsung Galaxy 3 nebo jak se jmenovali. Porad se mi smali, ze si s nima nezavolam, neodepisu na zpravu, ... Po dvou letech jsem se zeptal, jak to pouzivaji a odpovedi vzdy bylo, ze klavesnice na psani je mrnava, zvuk mizernej, takze spis GPS a ze si prectou notifikace a dobijeji vetsinou kazdy vecer zatimco ja stale jednou za cca tyden s dost aktivitama. Po 5 letech jsem udelal upgrade na Fenix 6X Pro Sapphire a zas se to posunulo o poradny kus dale. Mnohem vice aktivit, nonstop mereni (ne ze bych to k necemu vyuzil), vydrz pri mem rezimu cca 12-14dnu s mrte gps aktivitama. Bohuzel se ale cca po roce a pul pokazily, sly na reklamaci a nabidli mi cca po 14 dnech,ze bud muzu pockat jak to dopadne, nebo mi vrati plnou cenu, kdyz si u nich vyberu jine hodinky. Takze ted mam Enduro2 a cvachtam si blahem. Pro nekoho to zni hloupe, ale ta led baterka je nejcastejsi funkce kterou pouzivam a kdyz jsem je konecne asi po tydnu a neco nabil doplna, tak ted po 11dnech hlasi, ze mam 46% a odhadovany muj zaprah je na cca 7dni. Takze za me neco uzasnyho, uz ani nevim, kde mam nabijecku[emoji6] Dalsi vec je ten textilni reminek, vubec o nem nevim. Na druhou stranu solar ted nic moc neda, ale hlavne citelnost displaye je vyrazne horsi, nez jaka byla u predchozich a to jsem si rikal, ze jsou lidi v recenzich odleskama a kontrastem posedli, ale je fakt, ze to je bida s porovnanim predchozich. Jablicko nemam a po par zkusenostch nemam ani chut to znovu zkouset.
  6. Kulin

    Garmin Fenix

    Uz asi vedi... Nejde mi nahrat fotka, kazdopadne ofiko od Garmina pry dostupná pouze k zakoupeni
  7. Kulin

    Garmin Fenix

    Ahoj, je predpoklad, ze kdyz jsem k hodinkam mel topo v4, tak mi driv ci pozdeji vyskoci aktualizace na v5? Diky
  8. Kulin

    Garmin Fenix

    Ahoj, Stran F7 doporucuji procist recenze, tam asi najdej vse a vyberes si, co je pro tebe dulezite. Ja jsem skoro pred rokem presel z F3 na F6X pro a je to rozdil jako prase i kdyz jsem to necekal.
  9. Kulin

    Garmin Fenix

    Podobny vzhled co pouzivam https://apps.garmin.com/cs-CZ/apps/07ae0f49-7240-4475-a229-4507e8035fae
  10. Kulin

    Garmin Fenix

    Pulsní oxymetr u F6x mi dělá v odhadu vydrze rozdíl 10dnu. Jinak mrkni po brjakem widgetu na baterku, napr. https://apps.garmin.com/cs-CZ/apps/a9c9b981-1f4c-4399-a270-7d6c7317893e
  11. Kulin

    Garmin Fenix

    Presne tak, prechazel jsem z Fenix 3HR na Fenix 6x Pro prave kvuli velikosti, ze mi F3 nevadil a takhle získal větší baterku na stejnych rozmerech. A pocitove mi na ruce i lepe sedi, ze se s nimi da i spat a nevadi mi. Skoda, ze 7 neprisla o pul rok drive:-)
  12. Kulin

    Garmin Fenix

    Tady bych zkusil reinstall express a pokud nepomuze tak reset hodinek do tovarniho nastavení
  13. Kulin

    Garmin Fenix

    Zatím jsem si ničeho takového nevšiml. Předpokládám, že máš aktuální firmware.
  14. Kulin

    Garmin Fenix

    Diky, vim o tom, ale vzhledem k tomu, ze casto saham do racku a obcas hodinkama zavadim, tak na F3 HR Sapphire i po 5 letech sklicko bez skrabance, takze Sapphire je pro me nutnost overena praxi;-)
  15. Kulin

    Garmin Fenix

    Ahoj, tedy výsledek byl ten, že Alza den před vypršením lhůty poslala mail, že prosí o strpení, 31.den jsem poslal email s požadavkem na vrácení peněz, po 8h bez reakce to na IL urgoval, aby mi borec řekl, že email vidí a předá ho tedy na reklamace (odeslán byl k té konkrétní reklamaci). Po 20min dorazil dobropis a nyní mám již nový kus, tak snad se nebude historie opakovat.
×
×
  • Vytvořit...