Přejít na obsah

Květy

Členové_50
  • Příspěvky

    68
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Č. Krumlov
  • Fanoušek značky
    Garmin

Návštěvy profilu

932 zobrazení profilu

Květy's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Buď rád, že máš jistotu dvou zavybrování... Mě jak F3, F6 i teď F7 někdy hovor neohlásí vůbec....
  2. A kroky máš jen na té úvodní obrazovce? Nebo i když si na ty kroky klikneš na podrobnější přehledy?
  3. Ahoj, tohle jsem řešil dvakrát. Poprvé jsem nechtěně přidal hodinky do druhého starého účtu. A když jsou hodinky přiřazeny ke dvěma účtům, chovají se přesně, jak píšeš. Uvádí to i Garmin ve své FAQ. Stačilo hodinky z jednoho účtu odebrat a bylo vyřešeno. Ale pozor, už se zpětně data nedohrají. Druhý případ mám teď aktuální. Neprovede se kompletní synchronizace. Totiž některé mobily i přesto, že Connectu povolíš práci na pozadí, mu to nějakým způsobem zakazují a mobil tak musí být po celou dobu synchronizace rozsvícený s otevřeným Connectem. Ovšem to je vopruz, tak jsem to vyřešil tak, že jsem si do hodinek uložil wifi síť(e) a na jedno tlačítko jsem si zvolil jako zkratku právě "Synchronizaci přes wifi". Když chci synchronizovat, jen tlačítko podržím a je to. Ani u sebe nemusíš mít mobil. Děj vědět, jestli něco pomohlo, já se v obou případech fakt natrápil, než jsem na to přišel.
  4. Prosím tě, a kde si to vyberu? V nastavení výběr nevidím, při zapnutí ani vypnutí aktivity se mě to nezeptá... A můžu nějak sledovat oba snímače najednou? (Jak zápěstí tak hrudní, to jen ze zvědavosti, abych hodnoty porovnal.)
  5. Děkuji Beete, více než dostačující.
  6. Děkuji - googlil jsem a nakonec jsem opravdu přesvědčen, hruďák objednán. A ještě jedna otázka. Poslední 2 měsíce mi hodinky (F6X) téměř nehlásí příchozí hovory (zprávy ano). Už nevím co, tak asi hodím hodinky do továrního nastavení. Jenže netuším, zda mám něco z nich zálohovat. Přeci jen mám hodinky dosti přenastavené podle sebe. A co ty zóny a podobně, to se naimportuje z Connectu? Nebo o to přijdu?
  7. Takže ti tep měří jak hodinky, tak hruďák a co pak? Jak se určí, který tep zůstane?
  8. Koukal jsem na nějaká fóra a dospěl jsem k tomu, že jako amatérovi by mi to mohlo stačit . Přeci jen běhání není můj cílový koníček (běháním si chci zlepšit kondici na lezení a plavání) a chci běhat i tak trochu pro radost. Nebo jak hóóódně nepřesný podle tvé zkušenosti je? Týpek psal, že porovnával pás s hodinkami a měl odchylku maximálně asi 2 tepy. Ty jsi na tom jinak prosím?
  9. Děkuji, zeptám se tedy úplně začátečnicky Edit: Nezeptám, protože jsem si všiml, že to už se pomalu děje. Ale zeptám se na jinou věc: jak ty hodinky z "pomalého běhu" můžou zjistit můj maximální tep, aby určili zmíněné zóny?
  10. Ahoj, jak je to prosím se zónami srdečního tepu ve Fenix 6X hodinkách? Musím si je stále nějak „vypočítat“ sám? Nebo je už tyto hodinky dokáží určit sami?
  11. Taky mě napadá, že se při fotbalu může hodně chodit a hodinky tak tvůj pohyb nevyhodnotí jako aktivitu, ke které by se měly tyto statistiky vytvářet.
  12. Včera jsem tedy všechny mapy aktualizoval. Opojil, připojil, Express žádné aktualizace již nenabízel. Smazal jsem tři mapy (kromě Evropy). Znovu připojil, zkontroloval, že v hodinkách jsou smazané. Dnes jsem je znovu připojil a stále mi to nabízí aktualizaci těch tří smazaných map (mapy jsou v hodinkách stále smazané). Ještě bys, prosím, měl nějaký tip?
  13. Super, smažu, děkuji. Ještě jedna maličkost: Do hodinek si nahrávám mp3 a mluvené slovo. Samozřejmě pro lepší hledání v hodinkách si je správně otaguji. Ale nemůžu přijít na to, jaký tag má za následek, že audio v hodinkách najdu pod Audiobooks. S podcasty je to jednoduché, stačí žánr označit jako podcast. Ale označení žánru jako "audiobooks" o tom zřejmě nerozhoduje, protože mám spoustu mluveného slova, kterému žánr upravím libovolně a stále ho najdu pod Audiobooks. Znáte nějakou souvislost?
  14. Fenix 6X Sapphire Nevíte prosím, jak vypnout aktualizace těchto map?
  15. Synchronizace se vyřešila sama, možná nějaký problém na jejich serveru. Přesto jsem právě tovární nastavení provedl, abych vyřešil problém se "zaseknutou gpskou". Pokud nepomůže, pokusím se zjistit, při jaké příležitosti se to přesně děje a poprosím vás nasimulovat stejné dění na hodinkách, zda se bude dít i u vás.
×
×
  • Vytvořit...