Přejít na obsah

Carlosin79

Členové_50
  • Příspěvky

    137
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    PRIM

Návštěvy profilu

4 887 zobrazení profilu

Carlosin79's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Kdyby jsi potřeboval pomoci, či nějaké informace, tak se ozvi.
  2. Rychlá domlouva vše v pořádku...spokojenost
  3. Životní pojištění ti rozhodně nevydělá hromadu penež a úrazové je velká otázka. Po 5ti letech jsem vyměnil poradce, se kterým jsme uzavřel úraz i životko...a proč jsem ho vyměnil?... Vyhřezla mi plotenka 1cm, hrozila operace, ale nakonec jsem to rozchodil a dostal dobrozdání od doktora, že je to ok..Při prostudování smluv jsem zjistil, že z obou je vyjmuto výhřez ploténky. Tak jsem začal pátrat a zjistil jsem, že placeni 1000.- na životko(u obou platiš 24-36 měsíců jen provizi, takzě jsem spláchl 48tis) a 1000.- na úraz (také je tam provize, takzě tam jsem splách do záchodu pouze 24tis) je mi do budoucna k ničemu, když to bude mít jakoukoliv spojitost s předchozí vyhřezlou plotenkou, a zbytečně bych jen vyhazovat peníze z okna. Dále mi mimo záznam bylo řečeno, že pokud někdo měl v rodině anamnézu rakoviny, či jiné závažné nemoci, tak i toto bude v rámci pojištění velmi důkladně posuzováno v rámci pojištění, a je pravděpodobné zamítnutí i když to v pojistných podmínkách není. A tak mi bylo doporučeno se na obě formy vykašlat. tak má jediné smysl udělat úrazovku dětem, aby když si cokoliv udělají, tak ti to pojišťovna proplatí. Ale fakt ne počítej, že ti životko v něčem pomůže. P.s. Kamarádka mi děla právníka v likvidaci události a je hlavně placená za zamítnutí vyplacení částky.
  4. Kamile neznám tě osobně, ale "černou práci", kterou jsi zde odváděli v roli admina byla nadstandardní. Plně chápu, že to už nechceš dělat... Dneska totiž všeználci a nevychovánci dokážou jen více kritizovat a urážet, než aby použili trochu sebereflexe a posunuli dál.
  5. Pokud je to panelák jak píšeš a jedná se ti o revizi plynu ve stupačkách, tak REVIZI MUSÍ PROVÉST DůM, tak jako společné elektro rozvody, HRO obvod, atd. Ve Vašem případě asi SVJ, neboť se jedná o stupačky ve společném vlastnictví. Nicméně při revizi musíš zpřístupnit revizní šachtu ze svého bytu.
  6. Nechci moralizovat, ale : 1. připadá mi to, že se hrabeš v investičních nákladech z minulosti, které ti z morálního hlediska nepřísluší jakkoliv komentovat a řešit, neboť tu investici provedla soukromá osoba v daném místě a čase obvyklé, a následně tuto kanalizaci předala VAK, a to z důvodu, aby se oni nemusela starat. 2. Čističku určitě za 35tis nepořídiš takovou, aby vyhovovala tvým nárokům na funkčnost. Ale proč ti píšu. Podívej se na to i z druhé strany tak jako, kdyby jsi byl ty spolumajitelem pozemku, a někdo za tebou přisěl, že se chce napojit na tvou přípojku, pak ji ještě dále vést po tvém pozemku ke svému rodinnému domu. A polož si otázku, zda vůbec a jestli by jsi byl ochoten si nechat zřídit služebnost za 35 tis a právně si zatížit svůj pozemek na věky věků nějakou přípojkou.
  7. Elton Nové nerezové pouzdro(součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění víka Cena 5.400.- s DPH + cena práce Eltonu. Samotné ti ho nepošlou.
  8. Díky prim aqua terra datejust jsem identifikoval také, ale ten ciferník mi tam úplně neděl :-),takže je to bastl :-)
  9. Dobrý den, nevíte co jetohle za hodinky (ty na levo, teda spíše ty dole)), doufám, že to není nějaký bastl :-)
  10. To co píšeš je v pořádku, ale nevydává jej zaměstnanec NPÚ, ale úředník na městě z oddělení památkové péče...
  11. To jsi už o krok dále, když stavební úřad vydá rozhodnutí a ty máš opravných prostředek se proti němu odvolat...
  12. NPÚ nejsou úředníci, ale státní zaměstanci.Úředník je v tomto případě pouze člověk na oddělení památkové péče na městě, který vydává závazné stanovisko. Zároveň úrědnik sedí na Libereckému kraji, který má na starosti oddělení památkové pécě.
  13. Ahoj, okna hoď za hlavu, tam úrědník moc dobře ví, že už na tebe nemůže, neboť propásl lhůty pro vedení řízení a dání pokuty. (Musel by prokázat a odůvodnit výši pokuty) Asi bych na to šel úplně jinak, Pokud víš, že ti oddělení památkové péče vydá závazné stanovisko se kterým nesouhlasíš, lze ho nechat přezkoumat dle správního řádu paragrafu 149 odst. 2 (byť se nejedná o rozhodnutí) u nadřízeného orgánu, což je v tomto případě kraj (ale v tomto případě je velmi pravděpodobné, že kraj závazné stanovisko potvrdí). Pokud víš, že závazné stanovisko bude takové, které ti bude předepisovat něco s čím ty nejsi spokojen, v tomto případě s požadovanou krytinou, je lepší žádost okamžitě stáhnout, aby nedošlo k vydáni závazného stanoviska, které tě bude velmi omezovat a do budoucna ti dělat jen potíže. A před podáním nové žádosti si najít v okolí inženýring, který to dokáže s úřadem vykomunikovat.
  14. Používám sheaffer VALOR? COLLECTION, hrot "F" a musím říci, že mi perfektně padne do ruky. a cena 7.447. Možná bych Nové bez dokladu bych dokázal sehnat i levněji. http://www.sheaffer.cz/psaci-potreby/plnici-pero-br-sheaffer-valor-gt-br-cerna-zlato-9350a
×
×
  • Vytvořit...