Přejít na obsah

Heky

Členové_50
  • Příspěvky

    703
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Heky

  1. Prodám naprosto nové kydexové pouzdro PHLSTER Pro pro Glock 26/19/17/34/27/23/22/35/33/32/31. Kompatibilní s kolimátorem. Pouzdro je speciálně vytvarované a tím přitlačuje pažbu k tělu - pro lepší a pohodlnější AIWB nošení. Doporučuji prohlédnout videa na YouTube. Importované z US (v Evropě je nesehnatelné a výrobce mimo US neposílá). Možnost osobního předání v Olomouci, zaslání také možné. Mám pouze 1 volný kus. Cena: 4500 Kč
  2. Obchod naprosto v pohodě - rychlá a snadná domluva. Určitě doporučuji
  3. Vsechno naprosto v pohode, dobra komunikace - doporucuji Diky za obchod.
  4. 14-16" je údajně kompromis na všechno - přesnost na větší vzdálenost, chování při střelbě atd. Alespoň to jsem se dočetl Ale klidně se nechám ukecat na kratší. Na V-AR se ještě pořádně kouknu. S BCM a Daniel Defense nějakou zkušenost máš? Případně jak bys je srovnal s V-AR?
  5. Uvažuju nad nákupem něčeho delšího a čím víc hledám, tím víc jsem zmatenější Viděl bych to na nějakou AR-15 223 Rem. s délkou hlavně někde kolem 14 - 16 palců + M-LOK. Jelikož moje zkušenost s AR-15 je prakticky nulová, tak víc toho vydefinovat neumím Líbí se mi DDM4 V7, případně nějaká alternativa od BCM (RECCE-14?). V podobné cenové relaci (50-60k) je také Antreg, který je dobře hodnocený. Pak mě ještě zaujal Sig MPX K, ale to je úplně jiná kategorie (líbí se mi, že bych si s tím zastřílel prakticky všude) - takže jak vidíte, vůbec nevím, co chci Zkuste mě prosím nasměrovat správným směrem.
  6. Ze staré objednávky mám na cestě 1ks PS5 s mechanikou, tak pokud by měl někdo zájem, tak SZ
  7. Je to ok - jinak to nejde. Tak to má Alza nastavené.
  8. Pokud by někdo chtěl standardní edici The Last of Us Part II za 1299 Kč, tak se přidejte do našeho "týmu" https://www.alza.cz/url/RWZ6H5YxQP
  9. Heky

    Apple

    xbraj19: Koukni do Nastavení --> Obecné. Pokud tam nikde nevidíš CarPlay, tak změň jazyk iPhonu do English (UK) a pak zpět na češtinu. CarPlay by se ti tam pak mělo objevit a připojení v autě už normálně proběhnout. Alespoň tak jsem to zprovoznil já.
  10. Ahoj, když by měl někdo zájem, tak přenechám Titanfall 2 za 200 Kč a Zaklínače (GOTY edice) za 450 Kč - oboje pro PS4. Můžu předat v Praze.
  11. Dohrál jsem (s drobným zpožděním) Diablo III - Ultimate Evil Edition pro PS4. Pokud by měl někdo zájem, tak přenechám za 400 Kč. Osobka v Praze, případně pošta (+50 Kč).
  12. Tyhle dvě vlákna u sebe teď celkem dávají smysl...
  13. Jak je možný, že to tady ještě nebylo? Massive Attack - Mezzanine
  14. Díky, pánové - v podstatě jste mi potvrdili, co si myslím. Ale občas srdce přemluví hlavu...takže si tu Gen 5 asi stejně koupím Velký význam to nemá a budu střílet stejně na prd, jako do teď...ale co už... Jen počkám, až přijde na trh updatovaná verze s obroušenou "bradou" pod závěrem (mělo by to být během léta) Kdyby měl někdo zájem o Glock 19 Gen 4 v perfektním stavu, tak ať mi klidně pošle SZ.
  15. Dva dotazy na znalce Glocků 1) Je na tom kvalita Gen 5 už úplně v pohodě (v porovnání s Gen 4)? Mám na mysli, jestli jsou dětské nemoci už vyléčené Konkrétně G19 nebo G17. 2) Nezkoušel někdo porovnávat Gen 4 spoušť (s Glock 2 kg stojinou) vs. Gen 5 spoušť? Obecně by měla být Gen 5 spoušť lepší, než standardní Gen 4 - ale zajímalo by mě, jestli má cenu přejít z G19 Gen 4 s mírně upravenou spouští na Gen 5. Snad jsem to napsal trošku srozumitelně Díky.
  16. Všechny novinky jsou parádní...musím říct, že Christopher Ward a Tudor jsou dvě značky, který mě poslední rok baví nejvíc
  17. Venku jsem rychlejší než na pásu - ale těžko říct proč. Možná to dělá psychika (běhání na pásu je celkem vopruz) a nebo špatná kalibrace.
×
×
  • Vytvořit...