Přejít na obsah

Lumberjack

Členové_50
  • Příspěvky

    59
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Semily

Návštěvy profilu

446 zobrazení profilu

Lumberjack's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Na první fotce totální mazlík a na druhé vypadá docela krutopřísně Velký oči, černý oči. Tohle když udělá ten můj, tak jen čeká po čem by packou seknul
  2. Já mám jen pouliční směs, ale s hodinkama se taky fotit nechce On se teda nechce fotit nikdy a nikde.
  3. Jsou to dost nekvalitní kvéry ze slitiny. Na nošení a pár ran ročně - no dejme tomu. Pokud s ním budeš střílet, za pár set ran jde do kopru. V 38 speciál jsem je viděl v komisi za dva tisíce a nikdo je nechtěl.
  4. Je to Arminius. Myslím že budeš rád, pokud si ho někdo vezme zadarmo (respektive za starosti s převodem)
  5. Zrovna Kokořínsko je hodně širokej pojem. Od kdysi velmi profláklejch míst, jako okolí hradu, kam trempíci více méně přestávají jezdit a kde Sováč z Linxova odkazu je spolu s Jestřebičákem (dneska Noční můra) asi poslední udržovanej kempík po Roverky. Ty dlouho odolávali, ale loni se i tam objevili vzkazy, ať si trempíci odnesou věci, že se budou kempy bourat. Na podzim byli první převisy ochranáři zlikvidovány (Mrtvé dítě, Danáč ....) a další budou následovat. V první vlně 130 kokořínských převisů a pak další. Takže kdo chcete Korkas navštívit, jako trampskou lokalitu, moc neváhejte. Dopadne jako Český Ráj, Ádr, nebo Českosas.
  6. Tak jsem po letech vyrazil na promočenej Zakšín a světe div se, vůbec nikdo ve skalách nebyl
  7. Bejval to (nebo možná ještě je) srub kus od toto vašeho. Bez kamen, venku ohniště a za srubem pidi jezírko. Takovej hezky zašitej.
  8. To bych nerad. Já se živím jako funebrák, tak nevím jak bych sám sebe pohřbíval Stojí tam ještě Ztracenka, nebo už je zbouraná?
  9. Sice jsem na tom srubu hodně dloooouho nebyl, ale moc tajný místo to nebude. Bejvalo i na turistické mapě. Ale víc neprozradím. Nechci do roka umřít
  10. TT mám v trezoru jako jeden ze čtrnácti kulovrhů. Vždycky se pobavím jeho odsuzováním (většinou od lidí, kteří ho nevlastní). Samozřejmě, že je zastaralý. Proboha vždyť je to skoro devadesát let starý model, podobě jako 1911 o kterém to nikdo neřekne, protože by ho Colťáci sepsuli jak sirotu. Samozřejmě, že jsou modernější, menší a lehčí zbraně s větší kapacitou, bezpečnější...... To tady přece nikdo nepopírá, ani netvrdí, že TT je top a nic nad něj není. Ovšem já osobně si s ním moc rád zajdu na střelnici a nijak mě neuráží si z něj bouchnout. Nemám žádný mindrák ho občas nosit i s nábojem v komoře a střílím z něj stejně jako z ostatních zbraní bez nějakých tragických pocitů. Naopak třeba přesností a na danou ráži velice příjemným zpětným rázem i při rychlé střelbě dokáže pořád překvapit. Pokud bych měl doma jeden kvér na všechno (nošení,terč,rychlopalba) TT určitě nebude mojí volbou, ale jako jedna ze zbraní na vyblbnutí to podle mého za ty peníze vůbec není špatná volba ani dneska.
  11. Když s tím Rusové zvládli celou druhou světovou, ty s tím zvládneš LOS taky :-)
  12. Taky to na závěru mám a žádnej hysterák z toho nechytám :-)
×
×
  • Vytvořit...