Přejít na obsah

Khefeer

Členové_50
  • Příspěvky

    55
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Khefeer

  1. Zdravím všechny. Syn se začínal o focení a dal jsem mu svou zrcadlovku Nikon D5600. Rád bych mu pořídil i něco víc než seťák 18-55. Neválí se vám doma někomu nevyužitý zoom? Nejraději bych Nikon 18-300 5.6-6.3, 16-80 2.8-4, nebo 18-140. Tele zoomy typu 55-200, 55-300 nebo velké a těžké profi zoomy nevyužiju. Díky za nabídky do SZ.
  2. Dotáhli jsme spolu jednu nehodinkovou transakci – skvělá a rychlá komunikace, rychlá platba, vše jako po másle (ale bez rizika přibírání na váze nebo žluknutí). Děkuji.
  3. Moc pěkný Citizeny, jaká je to reference, prosím?
  4. To je drsny. Neco malo jsem poslal...
  5. Zcela hladky prodej, rychla platba a prijemna komunikace. Diky moc.
  6. Nozicky vypadaji celkem dlouhe, nezda se vam?
  7. Gratuluju Sehnal jsi ten puvodni model?
  8. Khefeer

    Seiko SARX

    Aha, tak ještě jinak Díky.
  9. Khefeer

    SARB017 Alpinist

    Jojo, hrozná škoda tohle. Jinak žeru ten vintage vzhled. Je korunka vlastně šroubovací? Já jsem strašnej lenoch a Alpinisty moc nenosím i proto, že nerad manipuluju se šroubovací korunkou, miluju, když můžu hodinky jen popadnout a začít natahovat... Já vim, outdoor duch a tak
  10. Souhlas. Zrovna na ne koukam, ale vzdy me ta vyska odradi, jako skoro u kazdych mechanickych chroni. Nosi je ted nekdo tady?
  11. Souhlas, to by byl luxusni cifr
  12. Trochu opožděně po nějakých měsících - ale souzním s celým tímto vláknem, s AndyAaronem byla radost komunikovat, a i když se prodej kvůli mé váhavosti nedotáhl, okamžitě bych drapnul další věc v nabídce, která mi padne do oka. Takže díky za vstřícnost
  13. Doporučuji - HondzaX se mnou domlouval nákup mých hodinek pro svého známého v zahraničí, korektní jednání, příjemný pokec, díky! (Hodnotím s asi půlročním zpožděním, to jen pro pořádek...)
  14. Khefeer

    Seiko SARX

    Ahoj, máte někdo (nebo vidělí jste naživo najednou) SARX033 a 035? Já mám bílé 033 a nosí se super, pokukuju po černých, a zajímalo by mě, jestli ta černá hází nějaký sunburst nebo tak, nebo zda to je taková lesklá "klavírní černá" nebo spíš barva a textura blízká Urushi cifrům? Fotek jsem viděl spoustu, ale není to úplně jednoznačný. Pro srovnání - měl jsem na ruce černý SARBy a tam mi to přišlo hodně strohý.
  15. Khefeer

    Seiko FAQ

    Ahoj, trochu necrobump, ale neuložili jste si náhodou někdo katalog Seiko 1982? Na Dropboxu už linky nejsou ( a mimochodem děkuji váženému členovi fóra za takovouto edukaci/porno.)
  16. Pardon za spam - ještě tady je lépe vidět modrá na ručičkách v jiném světle (ovšem v reálu je tmavá o dost tmavší) + tah, který je mimochodem super. Je to celkově zajímavej a myslím neokoukanej model.
  17. Ahoj, staronový přírůstek - při jednom hodinkovém záchvatu jsem se rozhodl, že musím mít nějaké stylové GMT na tahu, a pořídil jsem si H32605151 s božím stříbrným sunburst cifrem a modřenýma ručičkama. Nějak jsem to tehdy (minulý rok) přepískl a neunosil vše, takže Hamiltony sedí nové ve fóliích v krabici. Nemůžu se odhodlat, zda ponosit, nebo prodat, znáte to, že jo (Fotka není moje, tyhle na kůži jsou z netu.)
  18. Připojuji další pozitivní recenzi - rychlé dodání a z nového Hirsche jsem nadšený. Ve Strapshopu ještě určitě pár kaček nechám
  19. Jojo, teď jsem ho objevil a čtu to jako detektivku, pecka
  20. Ahoj, tohle mě zaujalo, recenze vyznívají dost podobně - lákají mě smart funkce, elegantní vzhled a displej Samsungu, ale rád bych příležitostně trackoval běh s GPS. Je to u Samsungu bída na samotných hodinkách (UI,přesnost?), nebo je to na houby hlavně kvůli aplikaci S Health? Co umí v trackování pro příležitostného sportovce třeba Fenixy výrazně líp kromě výdrže baterky? Přemýšlím i o Garmin Venu, které snad jsou někde mezi (a opruzuju s tím i v jiném vlákně, pardon). Díky za zkušenosti!
  21. Ahoj, koukám po nových smart hodinkách, hlavně notifikace běhání s GPSkou. Nemáte někdo zkušenost s Venu? Líbil by se mi OLED displej (ty má třeba Samsung perfektní a jsem rád, že to Garmin zkusil taky), ale při zachování spolehlivosti trackování Garminu a propracovanější appky.
  22. Nepodařilo se ti prosím zjistit, jak to je s WR oficiálně? Ty modré 40mm mě dost lákají, ideální velikost a hodně se mi líbí barevní kombinace.
  23. Khefeer

    Novinky Ball

    Ahoj, fascinujou mě cifry Ball s dvoubarevnou lumi - máte někdo zkušenost s tím, zda svítí obě (všechny) barvy rovnoměrně v průběhu času? Nebo některá z barev pobledne/zhasne dřív? Snad to dává smysl
  24. Ahoj všem, lehký off-topic - nenašli jste někde v jednom článku přehled vývoje značky ChW? Změny loga, typografie a tak. Asi neumím googlit Díky za tipy!
×
×
  • Vytvořit...