Přejít na obsah

Khefeer

Členové_50
  • Příspěvky

    55
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Khefeer

  • Datum narození 15. srpna

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Omega, Eterna, Oris, Seiko, Casio G-Shock

Návštěvy profilu

1 496 zobrazení profilu

Khefeer's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Zdravím všechny. Syn se začínal o focení a dal jsem mu svou zrcadlovku Nikon D5600. Rád bych mu pořídil i něco víc než seťák 18-55. Neválí se vám doma někomu nevyužitý zoom? Nejraději bych Nikon 18-300 5.6-6.3, 16-80 2.8-4, nebo 18-140. Tele zoomy typu 55-200, 55-300 nebo velké a těžké profi zoomy nevyužiju. Díky za nabídky do SZ.
  2. Dotáhli jsme spolu jednu nehodinkovou transakci – skvělá a rychlá komunikace, rychlá platba, vše jako po másle (ale bez rizika přibírání na váze nebo žluknutí). Děkuji.
  3. Moc pěkný Citizeny, jaká je to reference, prosím?
  4. To je drsny. Neco malo jsem poslal...
  5. Zcela hladky prodej, rychla platba a prijemna komunikace. Diky moc.
  6. Nozicky vypadaji celkem dlouhe, nezda se vam?
  7. Gratuluju Sehnal jsi ten puvodni model?
  8. Khefeer

    Seiko SARX

    Aha, tak ještě jinak Díky.
  9. Khefeer

    SARB017 Alpinist

    Jojo, hrozná škoda tohle. Jinak žeru ten vintage vzhled. Je korunka vlastně šroubovací? Já jsem strašnej lenoch a Alpinisty moc nenosím i proto, že nerad manipuluju se šroubovací korunkou, miluju, když můžu hodinky jen popadnout a začít natahovat... Já vim, outdoor duch a tak
  10. Souhlas. Zrovna na ne koukam, ale vzdy me ta vyska odradi, jako skoro u kazdych mechanickych chroni. Nosi je ted nekdo tady?
  11. Souhlas, to by byl luxusni cifr
  12. Trochu opožděně po nějakých měsících - ale souzním s celým tímto vláknem, s AndyAaronem byla radost komunikovat, a i když se prodej kvůli mé váhavosti nedotáhl, okamžitě bych drapnul další věc v nabídce, která mi padne do oka. Takže díky za vstřícnost
  13. Doporučuji - HondzaX se mnou domlouval nákup mých hodinek pro svého známého v zahraničí, korektní jednání, příjemný pokec, díky! (Hodnotím s asi půlročním zpožděním, to jen pro pořádek...)
  14. Khefeer

    Seiko SARX

    Ahoj, máte někdo (nebo vidělí jste naživo najednou) SARX033 a 035? Já mám bílé 033 a nosí se super, pokukuju po černých, a zajímalo by mě, jestli ta černá hází nějaký sunburst nebo tak, nebo zda to je taková lesklá "klavírní černá" nebo spíš barva a textura blízká Urushi cifrům? Fotek jsem viděl spoustu, ale není to úplně jednoznačný. Pro srovnání - měl jsem na ruce černý SARBy a tam mi to přišlo hodně strohý.
×
×
  • Vytvořit...