Přejít na obsah

kotengu

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    SEIKO!!!

Návštěvy profilu

437 zobrazení profilu

kotengu's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zajímavé tooly, jediné co mně zachránilo od seriozní úvahy si je pořídit je, že jsou temporary out of order. Pátral jsem o nějakých news, ale ticho po pěšině. Výše avizovaný model KOMODO je zahalen tajemstvím jako tajemný hrad v Karpatech. Upgrade na Mk. IV také není asi na pořadu dne, ikdyž tím, že je Mk. III vyprodaný, mohlo by se zdát, že pokud nebude následovat další serie Mk. III, můžeme se těšit na Mk. IV. Čert aby se v tom vyznal :-)
  2. Ahoj, vlastním taky jedny "Sporty" od Primu z FM, jsou tuším z roku 2000 (koupené jako nové). Na to, že to už tehdá byly levné quartzy, tak mají i dnes slušnou lumi a především to, co dnešní Primky z FM většinou nemají ani v rámci jejich vyšších řad - šroubovací korunku. Jak píše Honza.manta - moc za ně nečekej, tahle značka tu opravdu není moc populární. Budeš rád, když za ně dostaneš cca 1500.
  3. Koukám, že co se týká pití máme stejný vkus jinak hodinky SUPER. Jediné co by mně nevyhovovalo je rozměr. Ač mám zápěstí 19,5 cm, nosím SKX013
  4. kotengu

    Přesnost 7S26

    Mám SKX013 a právě jsem je seřizoval podle času na netu. Výsldek je +40sec.
  5. Koukal jsem na RAY2, ale co se mi nelíbí je číselník. Pokud si je koupím, dá se u HAROLDA nebo DAGAZu sehnat jiný? Děkuji
  6. Dobré odpoledne všem. Jmenuju se Martin, je mi 43 let a jsem ze střední Moravy. Co mně přivedlo sem? Zájem poznat víc možnosti svých Seiko SKX013, které mám zatím ve standartu, ale uvažuju o nějaké esteticky a funkčně vhodné modifikaci.
×
×
  • Vytvořit...