Přejít na obsah

Pilfour

Členové_50
  • Příspěvky

    123
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Pilfour

  1. Spolu s Expy jsem se rozhodl pustit i své druhé hodinky ze stáje pana Wilsdorfa, a to Tudor Pelagos FXD (MN22). Stále v záruce, full set (starší strap se slabým velcrem jsem nedávno vyměnil za novější verzi), lehce nošené, ale bez zásadnějších drápanců či výraznějších vad na kráse. Cena 89 000 Kč. Výměna možná (a to třeba i v kombinaci s těmi mými 36mm Explorery). Zajímají mě např.: Tudor BB54, Zenith Chronomaster Revival Shadow/Original, Grand Seiko Shunbun/White Birch (příp. jiné pěkné ciferníky), Cartier Santos/Tank, Nomosky... (a klidně i fotosrandy typu Leica Q3).
  2. Nabídka stále platí a nově možn. také prodej, viz:
  3. Prodám 36mm Rolex Explorer. Poslední generace (ref. 124270), full set, pův. koupené 12/2022 (v záruce do 12/2027). Hodinky nošené jen posledních pár měsíců, takže sem tam nějaká vlásečnice (třeba klasicky na sponě), ale nic zásadního. Cena 195 000 Kč. Výměna možná, ba i preferovaná. Zájem mám např. o Tudor Black Bay 54, Zenith Chronomaster Revival Shadow/Original, Cartier Santos/Tank, Grand Seiko Shunbun (příp. třeba něco s ručním nátahem nebo s Hi-Beat), 34mm Oyster Perpetual (růžové klidně i 36mm), IWC Ingenieur, Bulgari Octo Fin., H. Moser, Nomosky, atd. (klidně i nějaké fotosrandy ala Leica Q3, Hasselblad) – zkuste a při nejhorším se nedohodneme.
  4. Prodám zcela nové modré pouzdro (předpokládám, že asi na tablet?) od Rolex. Dostal jsem se k němu na letošních Watches & Wonders. Velikost přibližně 30 cm x 20 cm. Cena 6 000 Kč. A prodám také knihu Vintage Rolex (David Silver), ve stavu nové. Cena 1 300 Kč. Případně u obou možná výměna za nějaká levnější Seika, Swatchky, pěkný nožík, jinou hodinkovou literaturu atd.
  5. Když už jsem se dostal k tomu nahodit sem své Rolex Explorery, tak k nim rovnou přihodím i modré Pelagosy FXD (MN22). Stejně jako u Expů platí, že mám zájem např. o Zenith Chronomaster Original/Revival (možná i Sport?), IWC Mark XX/XVIII, Cartier Santos (Medium), Oyster Perpetual (34mm), nějaké Grand Seiko se zajímavým ciferníkem (hlavně třeba Shunbuny!)... Klidně se můžeme domluvit na kombinaci Expy + Pelagosy za něco (+ doplatky spíše z vaší strany).
  6. Vymýšlím hlouposti a tak mě napadlo, že bych tu nabídl na výměnu svou nedávnou akvizici – Rolex Explorer 36mm (ref. 124270, tedy ta poslední, aktuální reference). Co by mě zajímalo? Např.: Zenith Chronomaster Original/Revival (možná i Sport?), IWC Mark XX/XVIII, Cartier Santos (Medium), Oyster Perpetual (34mm), nějaké Grand Seiko se zajímavým ciferníkem...
  7. Kolega ode mě kupoval potápky. Vše svižné a hladké, můžu jedině doporučit!
  8. Blesková domluva, vše, jak by mělo být, s radostí bych v budoucnu od kolegy něco zas koupil.
  9. Svižná komunikace a dohoda, můžu jedině doporučit!
  10. Pilfour

    OMEGA X SWATCH

    Vše sedí, k té biokeramice třeba tady: https://www.the-spin-off.com/news/stories/The-Materials-Swatch-Bioceramic-15885
  11. Pilfour

    OMEGA X SWATCH

    Vypadá to, že to už zas stáhli, tak sem hodím aspoň ochutnávku
  12. Pilfour

    OMEGA X SWATCH

    Bližší info je venku: https://revolutionwatch.com/omega-x-swatch-the-moonswatch-in-bioceramic/?fbclid=IwAR0UMvIvnM59unIjje_3dSJguWcqNaLbo_5dE93aVaoMZv1B1zYGMGRxS7A Cena pěkná, já si určitě vyberu .
  13. Pilfour

    OMEGA X SWATCH

    Překvapilo mě, že to tu ještě není, takže zakládám, abych trochu rozvířil debatu . Plastové Moon(S)watche, vypadá to na 11 barevných variant odpovídajících tělesům ve Sluneční soustavě. Jsem zvědavý na cenu, určitě budou quartzový, tak snad se bude pohybovat někde v okolí ostatních Swatch.
  14. Nenašel jsem téma, tak zakládám nové. Proběhla mezi námi výměna a vše v naprostém pořádku, můžu jedině doporučit .
  15. Skvělý obchod, perfektní domluva, vše naprosto bez potíží, doporučuji.
  16. Perfektní obchod, vše šlo svižně a lépe zabalenou zásilku jsem zatím neviděl :). Můžu jedině doporučit.
  17. Skvělá komunikace, rychlá platba, vše jak má být, doporučuju.
  18. Perfektní domluva, fajn pokec, vše jak má být .
  19. První týden s Pelagosy a nemůžu se vynadívat .
  20. Perfektní a rychlá domluva, vše jak má být, díky a doporučuju!
  21. Svižný a hladký obchod, skvělá domluva, doporučuji!
  22. Pilfour

    Sinn U50

    Moc pěkný hodinky. Přiznám se, že ten tebou zmiňovaný věčně upatlaný antireflex mě na mých bývalých 556 taky docela mrzel . Ocenil bych, kdyby ho nacpali jen zespodu, ona je s tím pak spojená i docela vysoká pravděpodobnost škrábanců (alespoň z mojí zkušenosti), což zamrzí, když ty hodinky mají safír.
  23. Máme za sebou již dva obchody a mohu jedině doporučit .
  24. Pilfour

    Sinn novinky podzim 2020

    Souhlas, ty zakulacený "rýžový" indexy na 105 se mi nezamlouvají, ručičky to samé, k toolům mi to tolik nesedne, u U50 šli správnou cestou.
  25. Neměl by tu někdo zájem obměnit hodinkovnici a vyměnit své Pelagosy ze mé BB58?
×
×
  • Vytvořit...