Přejít na obsah

Peter_See

Členové_50
  • Příspěvky

    97
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Peter_See

  1. Peter_See

    TISSOT PR 516

    jo taky mě zaujalo chrono s ručním nátahem. Designově povedené… retro prvny v tom úplně nehledám ale bojím se kolik je lug-lug pri prumeru 41
  2. Menší up do tohoto vlákna
  3. Tak jo. Od minulého týdne jedu také Tissot a jsem nadmíru spokojen! Ta modrá je prostě parádní a celkově mi skvěle sedí, ač jsem si poslední dobou zvykl nosit spíše průměr 39 nebo menší lug-to-lug. Ale tyhle sedí skvěle.
  4. ¨ Před časem na pivu s novým NATO strapem
  5. Moje první QUARTZ - solární dobíjení. Zatím spokojenost
  6. I bez modu, jen na crafter blue gumě jsou super. Chtěl bych ale safír s antireflexem
  7. Díky! Dneska jsem k nim obdržel super pouzdro za 19EUR
  8. Díky. Vybíral jsem přes chrono24 ale chtěl jsem je zároveň koupit v krámě, spojit to s takovým tím zážitkem...dát si kávu, popovídat si s prodejcem ( v tomto případě s krásnou prodejkyní) nechat si upravit tah a tak takže jsem se na základě výběru na chrono24 vydal do Vídně do obchodu Chronothek. V centru je tam spousta těchto malých obchůdků s hodinkami. Tohle v Praze vůbec nemáme... Navíc mi dali ještě slevu z jejich ceny na stránkách (ne na chronu). No a pak jsem si dal už jen řízek, kávu, omrkl centrum a jel domu :-)) Jsou jak nové, pár mini škrábanců a zespodu jsou dokonce ještě podlepené. První koupě u AD na konci roku 2021. Prostě superkauf.
  9. Snad nevadí, že to tu trochu "opráším" ale máme je nově a jsem z nich unešený! Úžasné hodinky.
  10. Tak po dlouhém vybírání, kdy jsem málem koupil Tag Heuery, jsem skočil po Tudorech. Chtěl jsem něco elegantního a zároveň sportovního. Tyhle naprosto splňují kritéria. Ani mi nevadí absence inhousu, zato tloušťka je velice příjemná i v 41 verzi. Pojí se k nim i zajímavá cesta, kdy jsem se rozhodl pro tento model v Modeně, kde jsem je i vyzkoušel u AD, ale nezakoupil, přemýšlel jsem a zastavil se i u Bucherera v Curychu, kde byla cena příjemnější (bez VAT), ale zato jen modrá verze. Proto jsem nakonec jel do centra Vídně, kde jsem je zakoupil ve velice příjemném obchodě s tradicí, sice z druhé ruky, zato ve stavu nových.
  11. Ty jsou super! Hodně jsem po nich koukal a nakonec málem i koupil, ale nakonec jsem se rozhodl pro méně sportovní variantu bez otočné lunety. Za mě ale mezi diverama nejelegantnější barevná kombinace!
  12. Jestli to bylo na mě, tak nevím proč strašidelná, možná si představuješ něco divokého...s dovolením si vypůjčím fotku od "thedutchmongolian" na Instagramu, kterého sleduji a má super sbírku... Mě se to "kombo" líbí.
  13. Jednoznačně doporučuji. Rychlá platba, skvělá komunikace. Děkuji za obchod.
  14. Kdo by měl zájem, tak posílám jedny velice zachovalé limity dál ... i když s těžkým srdcem
  15. SMP v modré na hnědém koženém řemenu
  16. Peter_See

    Seiko SKX 007/009

    Minulý týden dorazila Crafterblue guma v námořnické modré, typ CB10. A je boží. Sice dražší (z UK stále bez dph a cla), ale udělal jsem si radost. Barva krásně ladí. Původně jsem chtěl červenou gumu, ale ta by se mi asi rychle okoukala, tak jsem našel dvoubarevnou, ale to je taková divočina, takže jsem nakonec vybral klasickou a elegantní modrou.
  17. Peter_See

    Seiko SKX 007/009

    No ta červená tady nevypadá opravdu tak super. :-/ Ty stránky monsterwatches vypadají dobře. Japan verze za tyhle peníze z EU a ještě ti namontují safír. Super.
  18. Peter_See

    Seiko SKX 007/009

    Díky! To mě láká. Dám tuhle alá origo keramiku, safír s modrým odleskem a Crafter Blue CB10 v Navy Blue.
  19. Peter_See

    Seiko SKX 007/009

    Ta keramika je super. Škoda že ji nedělají i v Pepsi barvách, co vím... :-(
  20. Peter_See

    Seiko SKX 007/009

    SKX 009 jsou vlastně provedeny v krásných thajských barvách Foceno v Chiang Mai (zde jsem zakoupil tento náramek) na začátku Února 2020.
  21. Mám ji asi 2 roky, vnitrek na mince a karty je latka ale drzi a je pevna...
  22. Mě se nelíbí. Ale projekt vypadá dobře a fandím mu. Už má promo i v Hospodářkách a to už bude nějaký zásah...
×
×
  • Vytvořit...