Přejít na obsah

Jirka81

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Prim

Návštěvy profilu

561 zobrazení profilu

Jirka81's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Můj vzdálený předek tam leží. A v rodném listě měl občan ČSR a narozen v tehdejším Československu. Že zrovna v době války to byl protektorát ještě nic neznamená. Vedla je na všech frontách exilová vláda československá. Nebýt těchto Čechoslováků tak by nás po válce nikdy neuznali jako novou republiku ve stejných hranicích. Můžete se zeptat ještě pár lidí co ještě žijí a bojovali. Řekněte jim to do očí, že nemohli bojovat jako Čechoslováci, když republika neexistovala. Myslím, že by Vás hnali z posledních sil co jim zůstali. Chce to trochu pokory a vděčnosti těmto lidem a mrtvým co obětovali za ČSR i cenu nejvyšší. Hru ti žádnou neřeknu pač nikdy jsem nic nehrál mimo člobrda a Dostihů.
  2. Hloupější koment jsem dlouho neviděl. Co naši piloti v Anglii? 1. čs armádní sbor v čele s gen. Svobodou? Co bitvy o Tobruk nebo Dunkerk? Nebo atentát na Heydricha, kde žádné armádě na světě se nepodařilo zabít tak vysokého funkcionáře německé armády. Ve 2.sv. válce bojovalo desetitisíce čechoslováků, kteří bojovali zcela dobrovolně a z vlastního přesvědčeni. Prosím zajeď k pravoslavnému kostelu Cyrila a Metoděje v Praze, kde jsou dodnes kulky ve zdech, kde padli naši výsadkáři a zapal tam svíčku. Nebo na Slovensko na Duklu, kde leží tisíce padlých Čechoslováku a polož věnec u pomníku. Možná ten hloupý příspěvek pak smažeš.
  3. To jako kvůli tomu, že je tam sovětská stopa? Tak to jako jsi přestal jezdit autem? Nebo doma nebo kdekoliv topit? Nebo přestal jíst potraviny? Jezdit na kole? Jezdit na motorce? Protože všude tam je ruská stopa. To snad nemyslíš vážně toto.
  4. No snad Vám to nezakážou nosit kvůli ruskému Migu. Ale zase pokud jo, tak by mohla jít cena daleko nahoru. Další edice už musí být jen Alča nebo Grippen.
  5. 10 lidí maká na dalších 50 v kanclech. Tak to asi bude.
  6. Takže bych to uzavřel. Vyrobíme hodinky za 150t., ale protože je nás tu pár tak musíte počítat, že tam budou mouchy nebo je budete muset poslat na reklamaci. To nemyslíš vážně. To je jak čekat v hospodě na guláš za 1000 Kč a číšník mi pak řekne. Omluvte kuchaře je tam sám a je možné, že to bude připálené nebo maso gumové. Mě přeci jako zákazníka toto zajímat nemusí. Nebo jinak, my si to můžeme dovolit, protože to dycky prodáme. Je mi docela líto lidí co toto řeší. Asi už nemám dále co napsat.
  7. Ale to přeci tak nejde ne. Tak snad poskládám hodinky. Nechám je vrťet na natahovači třeba týden a pak znova na výstupní kontrolu. Já třeba na Primkách měl to, že tam zcela chybělo těsnění pod dýnkem, nelícovaly ručky, řemínek se rozpadl do 2 měsíců a cifr se po nějaké době začal loupat kde je ve styku s pouzdrem. Je to už nějaká doba co je mám takže nevím jak se zvedla kvalita výstupní kontroly. Nebo tak rok zpátky mi psal známý, že nové Spartaky se předbíhaly snad o 2 hodiny. Nebo další příklad po restaurování PS1 datum přehazoval už o 3/4 na 9. To jsem mu opravil já vyučený kuchař tak, že datum skočil přesně ve 12. Prostě toto je vyloženě chyba montáže a výstupní kontroly. Možná i šlendrián. Přeji jinak hodně zdaru a úspěchu do budoucna.
  8. Ahoj Zekone. Nechci být rejplala, ale to fakt není už normální udělat hodinky za takovou raketu a pak řešit takové věci. To ten hodinář je poloslepý? Nebo neexistuje výstupní kontrola? Já myslel, že se něco změnilo k lepšímu u Primu, ale je to pořád ve stejných kolejí. Dyť pomalu každý druhý člověk včetně mě měl nějaké záruční opravy.
  9. Pokud to nebude mastit tak s bandaskami má dolet skoro 2t. tak to si dá ještě nad Laponskem výkrut.
  10. Tak třeba se chystá za polární kruh.
  11. Nechceš jedny pustit?
  12. Dobrý den. Neměl by někdo dýnko na tyto Primky? Děkuji.
  13. Abych věděl jak ta služba letí. Ještě nové sklíčko, korunku a jsem spokojen. Výdrž kolem 36h, zpoždění asi 30s. za den.
×
×
  • Vytvořit...