Přejít na obsah

mickeycz

Členové
  • Příspěvky

    42
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Breitling, Omega, IWC, Tag Heuer

Návštěvy profilu

407 zobrazení profilu

mickeycz's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Netoci, vzdyt vidim, ze stoji na miste.. nevim k cemu jsou pristroje, ktere 2x denne ukazou super presny cas a jindy nikoliv.. zlaty giditalky..
  2. Jo jo. Ja je znam, asi i nejaky mam, ale zkratka tuhle barvu jsem nejak minul. Vim ze na ukazovani hodin jsou nejlepsi ty cerny, zluty jsou se zlutym paskem hodne vesely na cteno horsi a bledemodry carribean asi nejhorsi na odecitani casu, ale super cool..
  3. Ahoj, nedavno jsem narazil na detail a to sice tento sedivy cifernik. Nemohl byste prosim nekdo postnout fotky, na webu jsou barveny fotky a ja bych je rad videl v porovnani s necim cernym. Nekde je cifernik sedej nekde spise hnedej.. videl jsem A17330 v sedivy, ale tohle je krapet neobvyklejsi. A ted babo rad, co je realita.. Diky moc Michal
  4. Ahoj, nedavno jsem se byl podivat v B butiku v Parizsky a prohlidnul vsechny tyhle novoty. Nelibilobse mi to na pbrazku, ale rekl si ze proste na omak muzou bejt jiny.. vcelku me tam zklamal jeden detail, kterej neni moc z fotek zrejmej. Je to drazka na hrane pouzdra. Po prejeti prstama divny, pri strceni pod svetr zadrhava a z myho pohledu, vazne spatnej detail. Jak uz nekdo psal, Avengery byly vzdycky drsnejsi hodinky a takovyhle cacury patri spis na jiny modely.. Kridla nekridla (zase to tak neprozivam), ale tenhle krok kupredu jde krapet jinym smerem nez ja.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Ahoj, ten origo titan pasek se moc nevidi, super :-) a za tu nabijecku by taky nekdo zaslouzil minimalne vynadat [emoji1787], ale kdyz clovek pomine tehle lar detailu tak na noseni jsou moc prijemne.
  6. Stredecni digitalky vb5010 velky, lehky, pohodlny..
  7. Krasa je subjektivni, za me hranaty pushery(evokuji mi omegy x33) a celkove styl nudny, ne chrono porad s ETOu (za me dobry) ale bez cisel.. u chrono kombinace cernyho tela a stribrnych pusheru a korunky je krapet zvlastni a barvy ciferniku u nerezek jsou inspirovany kdesi ve vychodnim nemecku.. hodinky musi hrat na emoce, jasny nicmene s timhle stylem se uz hure ztotoznuji a woow emoce uz zadny nejsou.. chjo :-(
  8. Jsem taky zvedav, me tyhle nekulaty tlacitka evokuji oblekovky.. Jak stare edice mizi tak mam cim dal tim horsi vyber z nabidky a objevuji zapomenute suplikovky ruzne po svete a servisuji[emoji1787].. taktika nemoznost si v butiku koupit gumu na hodinky (limitka s bledemodrou gumou) mi prijde krajne ulitla(butik Praha, prodejce mi jeste s usmevem rekne at zkusim neoriginalni gumy z ciny..) a clovek hleda po normalnejsich obchodech ruzne po svete, kde to v pohode jde.. no snad z Breitlingu neco zbyde.. uvidime :-)
  9. Zacinal jsem s Colty ale priznam se ze Avengery a primo seawolfy jsou srdcovka. Na jare budou jeste dalsi trochu upraveny ve verzi “holy grail” - nechte se prekvapit :-).. at uz jsou chrono, quartz nebo automat - jsou to hodinky co mi sedly a maji to co jine nemaji..
  10. To jsou a23322 ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Konecne titanky ja jen doufam, ze topna sezona jeste neni..
  12. Ahoj, podle me by mel normalne jit ven, ale pokud nejde,tak bych ho nerval, nemuzez vyndat jinej nebo mas nejakej spec duvod zkracovat to o tenhle?
  13. Krasa je vzdycky subjektivni, ale za me by Longines musel udelat hodinky minimalne s Krizikovou fontanou, abych nad nimy premyslel.. Jestli se ti nejake libi, super a preju hodne hezkych dni :-). A ted recnicka otazka :-D - Musis se coltu zbavit? V cene moc nepojedou ani jednim smerem, takze jestli ti fakt tak libi a na nove Longinesy ti nebude chybet tipuju tak 35k tak bych to neresil, nechal si je (jestli mas uz plnou skrin hodinek a provozujes pravidlo - jedny domu, jedny z domu tak to je jina :-D). Ja bych je nechal 1) je to klasika 2) moc jich v super stavu neni 3) je v tom ETA, takze servis na pohodu 4) libej se ti a podle postu tady, fakt ti delaj radost takze proc litovat za mesic dva? Nebo ne?
  14. Jako je to hezka myslenka NFT, ale breitling to ma nedotazeny a podpora je minimalni(pokud to tak vubec muzu nazvat - pred dvemi lety jsem zkousel s nimy komunikovat a odpoved 0).. nektery hodinky mam v my breitling ale nemuzu je dostat do ariane nft a opacne.. kazdopadne i kdyz to s breitlingem vykomunikujes, tak v nft zustane zaznam ze nejsi druhy (potazmo jako registrator prvni) majitel.. obecne hodinky a jejich rodokmen mit v blockchainu je dobra myslenka, ale bohuzel skocila nekde v puli cesty..
×
×
  • Vytvořit...