Přejít na obsah

Laff

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Středočeský kraj
  • Fanoušek značky
    Nomos, Zenith, Botta, Askania

Návštěvy profilu

615 zobrazení profilu

Laff's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Laff

    HUMOR

    Ufff... Řidič osobáku v 1:03? Tohle není humor. Každému říkám: když už to nejde jinak a musíš na dálnici zastavit, máš 3 sekundy na to, abys byl za svodidlama. Ten kamion za tebou totiž veze "řidiče", který si čte, kouká na film, vaří si oběd, nebo rovnou spí.
  2. Také nehodinkový charakter, ale všechno v pořádku. Rychlá domluva, zaslány požadované doplňující foto, domluvena nějaká základní záruka a odeslání zásilky obratem. Děkuju za bezproblémový obchod.
  3. Jestli máš ověřeno, že oba klaksony fungují, tak rozdělání volantu najdeš třeba tady: https://youtu.be/GsTjxLjFPiw Kontakty klaksonů budou vlevo a vpravo ty dva černé trny s pružinami, zapadat budou do těch drátových oček. Na druhou stranu, u většiny aut je zapojení takové, že houkají oba najednou bez ohledu na to, který kontakt na volantu sepne. Hledal bych problém spíš v kabeláži nebo klaksonech samotných (než bych se pouštěl do něčeho složitějšího, přivedl bych na ně od baterky dvoulinku s plusem a mínusem).
  4. Šťastný ten, kdo najde ve schránce aspoň papír. U nás upgradovali na nový systém: ve schránce nenajdeš nic a zásilka se (v lepším případě) vrací odesílateli.
  5. Potvrzuju, CX500 na cesty kolem komína a na delší štreky CX500E... pohoda stroje. CX500C ještě do sbírky chybí
  6. Rychlá a pohodová domluva, zakoupené hodinky v pořádku, nákup od K. doporučuji.
  7. Dobrá zkušenost, rychlá komunikace. Obchod sice z důvodů na mé straně nakonec neproběhl, od Davidofs.cz ale pohodový přístup.
  8. Perfektní prodejce, rozumná domluva, skvělý servis (při pokecu nad hodinkami proběhlo přestěžejkování na Nato, abych je na svou tlapu dostal lépe než na origo kůži - od té doby je sundavám jen na noc :-). Díky a doporučuji!
  9. Laff

    Ukážte svoje Certiny

    Jsou s O.E.B. podpisem? ;-) Na oficiálních fotkách ta barva vteřinovky vypadá tmavší, tady na světle vypadají suprově... kdyby byly někdy na prodej, ozvi se ;-)
  10. Pohotová komunikace, všechno proběhlo bez problému podle plánu. Nebyl jsem si moc jistý, zda budou mít nabízené Certiny dostatečně dlouhý tah na moje trochu silnější zápěstí, Crouch14 navrhl jejich zaslání poštou a po vyzkoušení buď zaslání zpět, nebo platbu na účet. Důvěra mezi neznámými členy fóra jinde nevídaná, neslýchaná ;-) Hodinky přišly, na ruce seděly tak akorát, takže převeden domluvený peníz. Díky za obchod!
  11. Hodinky byly přesně popsány a nafoceny, Jirka komunikoval rychle a vstřícně, na místě předání jsme byli včas a všechno proběhlo dle plánu ;-) Obchod s Jirkou doporučuji a díky!
  12. Zkušenost z letošního února: komunikace celkem OK, odpověď trvá kolem týdne, ale snaží se být příjemní a vyjít vstříc. Prohlídka objednána na červenec, snad se do té doby situace s koronou trochu uklidní. Na stránkách pro návštěvníky zatím žádné info o omezeních nemají.
×
×
  • Vytvořit...