Přejít na obsah

Cess

Členové_50
  • Příspěvky

    113
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Prim, Seiko, Oris

Návštěvy profilu

441 zobrazení profilu

Cess's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Nevím zda mám větší radost z hodinek nebo momentálně z dortu.
  2. Mám tyto hodinky z první edice, tímto počinem mne Seiko docela zaskočilo, už předpokládám, že bude následovat PVD verze. Limitovaná edice pomalu ztrácí smysl.
  3. Brian May na ruce i na stole.
  4. Díky za odpověď, hodinky jsou již v trezoru a čekají na den "D", kdy mne moje drahá polovička obdaruje. Původně jsem jel do Prahy vybírat úplně jiné hodinky, ale tyto mne zaujaly, tak po několika dnech přemýšlení jsem je objednal. Jedinou obavu mám ze strojku, aby následný servis nevyšel na cenu poloviny hodinek. Na těžší hodinky jsem si zvykl, protože jsem nějakou dobu nosil Doxa Shark a to byly ještě větší těžítka. Za nějakou dobu se podělím o dojmy.
  5. Jedná se o celkem zajímavé hodinky, ale nepředpokládám vysoký výskyt tohoto modelu zde na fóru, proto necílím dotaz přímo na hodinky, ale na strojek. V hodinkách je strojek J830, který by měl vycházet ze strojku Grand Seiko 9S51. Otázka zní, jak je strojek přesný, spolehlivý a hlavně případně servisovatelný. Jestliže máte poznatky přímo k hodinkám, tak je také uvítám. Úspěšný den všem
  6. Zatím se musím přidat ke spokojeným občanům s registračním systémem, otce je registroval ve středu, první SMS okamžitě, v pátek druhá a následně termín očkování na úterý, takže do necelého týdne. Asi hodně záleží na zvoleném očkovacím místě, protože např. v Broumově byly volné termíny od úterý stále a po celý den.
  7. Díky za odpovědi, ve většině recenzí jsou kladné ohlasy na Safari, objednám ho na zkoušku, jestliže by nevyhovovalo, tak udělám někomu radost. Vhledem k ceně vyzkouším i více hrotů.
  8. Chtěl bych si zakoupit levnou variantu k ostatním perům a zaujalo mne pero Lamy Safari nebo Al-star, a to především barvou (oranžovou). Chtěl bych vědět vaše případné zkušenosti s těmito pery, nebo alespoň poznatky k hrotu "F", jestli je šířka linky srovnatelná s hroty Waterman, které používám. Když jsme u značky Lamy, používáte inkoust Lamy T53?
  9. Cess

    Citizen - novinky 2021

    Bomby mají vojáci nebo teroristi, potápěči mají tlakové lahve.
  10. Koukni na značku Dolmar, dobrý poměr cena - výkon. Mám Dolmar PC420 již mnoho let a naprostá spokojnost. Několik lidí v okolí má také tuto značku a zatím u nikoho nebyl problém.
  11. Osobně rozdávám zlaté investiční cihly (tedy plátky) nebo staré zlaté minci. U mincí je možná i vyšší investiční potenciál. V minulosti jsem také dostal při různých příležitostech mince, které leží v trezoru a jednou za čas na ně kouknu.
  12. Pěkně vyladěné, kam si je odložil nyní? Předpokládám, že proběhl servis?
  13. Rondu koupíš v Číně do 10 dolarů, už jsem ji také měnil.
  14. Cess

    Nože

    To jsi dopadl ještě dobře. Mohl jsi objednat i horší věci, ale třeba není konec a budeš pokračovat.
×
×
  • Vytvořit...