Přejít na obsah

Greyhound

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    All da swiss

Návštěvy profilu

523 zobrazení profilu

Greyhound's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Slušná jízda nahoru a teď hezky rychle dolu…
  2. Zdravím místní osazenstvo, rád bych touto cestou zkusil poptat Rolexky GMT MASTERY II Klasický batman 116710 na oysteru nebo novější 126710 buď na jubilee nebo oysteru. Uvítám plný set a hezký původní stav. Nechci je za nákup, ale také ne za přemrštěnou cenu na ch24.. Za vstřícnou a fér komunikaci formou SZ předem děkuji.
  3. Zdravím místní osazenstvo, rád bych touto cestou zkusil poptat legendární AP ROYAL OAK Jumbo 39mm v ref: 15202ST, popřípadě současné 16202ST. Nechci je za nákup, ale také ne za přemrštěnou cenu na ch24.. Zvážil bych i variantu 37mm RO 3 ručka nebo 38mm chronograph. Vyjma šedivých ciferníků Za vstřícnou a fér komunikaci formou SZ předem děkuji.
  4. Prijde ti ze me to vytaci..? Ani jsi neodpovedel na mou otazku a hned me rikas, ze me to vytaci.. nerozumim.. sorry
  5. Jasne, vsak v klidu, na me tento model pusobi az trochu arogantne ze strany Rlx.. proste udelali ty OP v jednotlivych barvach, temer nikdo je nedostal, po roce je ukoncili ( ne vsechny vim;-))a udelali tuhle bubble gum. A stejne sou z toho vsichni hin, takze je vlastne uplne fuk co tam daj na cifr.. lidi se z toho po…u tak jako tak… stado poslusnych ovecek. Mysleno v dobrem
  6. To bych chapal jeste u tech puzzle full gold.. i diky tem emoticons na date.. ale tohle nevim no.. ale chapu ze jsou nedostupne, vyhapovane a tak jsou tedy skvele.. me to nic nerika.
  7. Muzu se zeptat…? Co konkretniho se Ti na techto celebration modelech libi..? Dik moc;-)
  8. No oni taky jsou ty současný 36mm proporčně menší než starší model..
  9. Máš pravdu a za mě tedy hesalit verze hezčí!
  10. Ta verze WG Canopus je nádherná!!!
  11. Přesně! Souhlasím. Právě těch 800-1000€ je myslím strop toho zdražení, ale ono to ani ve finále není ani tak zdražení, jelikož to bude komplet novej model s novým steojkem a tahem.
×
×
  • Vytvořit...