Přejít na obsah

exell

Členové_50
  • Příspěvky

    512
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele exell

  1. Pokud nekupují některé z modelů z drahých kovů, tak mi to nějak nevychádzá.
  2. nádhera. U mě pořád stejně, partnerství na celý život. Dnes pozorujeme říční provoz v evropsky významné lokalitě Podbabských skal.
  3. exell

    Rolex 2024 Novinky

    Zjevně půjdu proti proudu, ale ty hodinky mají všechny mé oblibéné barvy (skutečně černá, šedá a specifický oddíl tmavě/smaragdově zelené). Mít teď volné střelivo, už jsem zapsaný.
  4. exell

    Tudor novinky

    BB na jubilee jsou bezva. Nejsou na nich totiž žádné falešné nýty
  5. exell

    Doxa Sub 200T - novinka

    Se sunburstem nemám vůbec problém, jako tooly ty hodinky používá menšina a myslím si, že potenciálnímu ženskému spektru zákazníků mohou připadat koukatelnější. Je otázka, zda se časem dostanou i na větší modely (když nepočítám Searambler, který je broušený od počátku).
  6. Máme tady nový release od Doxy - Sub 200T. Pouzdro 39,0 mm x 41,5 mm, výška příjemných 10,7 mm. Uvnitř klasicky Sellita SW200-1. A nová barevná kombinace "Sea emerald", vezoucí se na stále neslábnoucí zelené trendové vlně. A některé z původních barev nově nabízí i variantu "sunray dial". Za mě super! Fotka z článku https://oracleoftime.com/doxa-sub-200t-sea-emerald-watch-review/ Odkaz na web Doxa https://eu.doxawatches.com/collections/sub-200t
  7. exell

    Rolex 2024 Novinky

    Ano prosím! Ale rok po uvedení 40mm Exp I tomu vůbec nevěřím.
  8. Máš pocit, že AP je dominantním hráčem trhu hodinek?
  9. Pěkné, ale vynechání ocelové verze moc nechápu.
  10. @African jasná věc, dopoledne jsme něco odlyžovali i za ztížených podmínek, odpoledne sauna a večer pivko Bylo to super
  11. Jojo, my jsme byli před týdnem v Aprice (kousek za Passo Tonale, přes které jsme jeli) a dva dny ze čtyř sněžilo a pršelo, a tedy pořádně. Na druhou stranu, tolik sněhu (v 2300m.n.m. i ke 3 metrům) jsem tam nikdy nezažil a mělo to něco do sebe.
  12. Jezdím rok na celoročkách od Matadoru a úplně v pohodě, v prosinci v období největší zimy (rozuměj nejvíce sněhu) jsem s nima zvládl i Krkonoše bez řetězů.
  13. Téměř 8 let s původní baterií.
  14. Také jsem je pokřtil a zvládly to bez ztráty kytičky pěkné to máš!
  15. Dnes v extrémních podmínkách
  16. Asi nejvíc mi k těmto DJ (na které mám v 36 vel. také zálusk) jako substitut sedí tyto Nomosky https://nomos-glashuette.com/en/club/club-sport-neomatik-petrol-746#anchor:description Sice se ti netrefují do stanoveného rozměru, ale to by mohl vynahradit delší nomosácký L2L. A čísla na cifru jsou přesně naopak
  17. exell

    Vaše první Rolex

    Černé OP36 jsou moje první a (zatím) jediné. Nákup v červnu 2021, tehdy ještě za 5500. Pěkně nám to poskočilo.
  18. Nejsem si jistý přesnou výškou pouzdra (někde čtu 11, jinde 12mm), ale Blancpain Léman Fly-Back 2185F z inzerce by mohly spadat do kategorie nízký chronograf.
  19. S ohledem na to, co se v Kalifornii děje (kriminalita), asi posílené bezpečnostní opatření?
  20. @rado74 hezká fluted pozornost. A hodinky nám ukážeš?
×
×
  • Vytvořit...