Přejít na obsah

mss

Členové
  • Příspěvky

    21
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele mss

  1. K výše uvedeným bych přidal ještě Bulova. Třeba taková klasika Bulova Classic Sutton Automatic 96A268 , žena je chvíli nosila a byla spokojená.
  2. Skvělá domluva, bezproblémový a rychlý obchod.
  3. Ještě si dej pozor na přeřizování datumu, vždy napřed nastav čas někam mezi 3 a 9 (do dolní poloviny), jinak hrozí poškození strojku.
  4. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit Orient Kamasu, mám je půl roku, nosím je +- pořád a za mě v této cenové kategorii naprostý top. Příjemné na ruce, odchylka cca +40sec za týden, na tu cenu velmi dobré zpracování i tah.
  5. Půl roku nošení a cena/výkon pořád TOP.
  6. mss

    Tudor a waitlisty

    Nemáte někdo tip na volné modré Pelagos? V Bechyni mě dali na seznam, ale jak se znám tak bych do té doby koupil něco jiného:)
  7. Zajímavé čtení, dozvěděl jsem se spoustu nového. Moc děkuji!
  8. mss

    Helveti.cz

    Musím se přidat k pochvale, naprostá spokojenost. Rychlé jednání a bezproblémové vyřízení. Příště zase u nich.
  9. Rychlý a bezproblémový obchod, můžu jenom doporučit.
  10. Rychlá domluva, vše v pořádku. Díky.
  11. Ne nutně, ale neberu to jako investici, takže nepotřebuju výnos. Objevily se tu zajímavé kousky, opravdu jsem to nečekal, ale nakonec jdu do těch jednoruček, bude to pěkné oživení sbírky.
  12. Díky za tipy! Čím víc se na ty jednoručky dívám tím víc se mi zamlouvají. Aspoň to bude nějaká změna
  13. Ty nevypadají vůbec špatně, na jednoručky bych si asi chvilku musel zvykat:) ale určitě se na ně podívám, díky.
  14. GS jsem chvilku měl, jsou to super hodinky, ale nějak mi nesedly. Možná se k nim časem vrátím, teď bych ale spíš zkusil něco jiného. Každopádně díky za tip.
  15. Zdravím, už delší dobu se koukám po nějakých lepších společenských hodinkách, cenově bych to viděl tak do 60k. Ideálně bílé/světlé. Zatím mám 3 favority: https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-1926-m91650-0005/ https://www.helveti.cz/ball-trainmaster-eternity-nm2080d-sj-sl https://www.helveti.cz/mido-baroncelli-jubilee-chronometer-silicon-m037-608-11-012-00 Zatím u mě vedou Tudory díky designu ciselnika, ale rád uslyším Vaše tipy a zkušenosti.
×
×
  • Vytvořit...