Přejít na obsah

Tibb

Členové_50
  • Příspěvky

    118
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Návštěvy profilu

3 519 zobrazení profilu

Tibb's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. p Bohužel mám z dnešku podobné zážitky, to je děs, začínám se obávat, že ábéčko ještě vůbec neprohrál. Rozhodl jsem se, že za 14 dní se zleju jako pjase, buď radostí nebo ze žalu. A pak zahájím suchej únor. Paní už jsem informoval, že jestli koblihář vyhraje, vyjma Sportu ruším tv. Vidět ho 5 let bych nedal.
  2. Středula tedy ví, na jaké straně je krajíc namazaný .... Josef Středula již ministerstvu vnitra oznámil své nedělní překvapivé odstoupení z boje o Hrad. Také jeho transparentní účet svědčí o tom, že kampaň je u konce. V pondělí na něm zbývala pouze částka 3622 korun, přičemž celkem odborářský předák shromáždil peněžní dary ve výši 9,64 milionu. Zdaleka největším donátorem se stal olomoucký podnikatel Richard Benýšek, který Středulovi v závěru loňského roku – 29. prosince – poslal velkorysý pětimilionový příspěvek. I ten dokázal odborář do 6. ledna (tedy během devíti dní) bezezbytku využít na úhradu účtů spojených s kampaní. Mezi položkami lze najít třeba 520 000 korun za fotografování, 2 178 000 korun za kontaktní kampaň a 1,2 milionu za vedení kampaně. Poslední platba – 220 000 Kč – označená „vedení kampaně 01/23“ byla provedena v pondělí Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/josef-stredula-odborar-prispevek-dar-pet-milionu-hrad-kandidat-na-prezidenta.A230109_165505_ln_domov_atv?zdroj=LN_otvirak
  3. Nebýt rozsudku, šel bych až v druhé kole vhodit kohokoliv proti mikro manažerovi. Takhle holt musím už do prvního kola volit generála. Snad to vezme takhle podobně těch údajně cca 20% nerozhodnutých.
  4. Tibb

    Nože

    21 large double lug se mi denně válí v kapse; jen dnes v podstatě cokoliv od CRK koupit nebude vzhledem k extrémní poptávce snadné ..
  5. Tibb

    Apple

    Občas jsem používal aplikaci CamScanner, a naskenovaný dokument si posílal do Outlooku. Aktuálně neumím, nejde mi připojit v té aplikaci danou naskenovanou přílohu. Do pošty přijde email bez přílohy. Zajímavé je, že stejně to probíhá i jiné aplikaci Sken Hero. CamScanner jsem odinstaloval, nainstaloval. Po sharování obě aplikace mi zamrznou. Mám "pocit", že jsem si v telefonu nic neupravoval, avšak proběhla nám aktualizace na Office 365, a ještě mi administrátoři nějak přenastavovali účet, laicky řečeno. Bohužel žádný návod na netu mi nepomohl. Netušíte prosím někdo jak to znovu rozběhat?
  6. Tenhle pán na bláboly těhle “válečných štváčů”, jak kdysi komouši říkali, má odpověď podle mého gusta
  7. Infarkt - ze by klasický způsob, jak ho zlikvidovat? Autonehodě nebo nešťastnému pádu z okna by asi ani v Rusku už nevěřil nikdo.
  8. Teď ve Fokusu VM byla písnička celá. Jitlerjugend hadr. Jako s tímhle státem ještě něco zažijeme ….
  9. Z Afganistánu se nakonec stáhli především kvůli finanční náročnosti války. Na matky nikdo ohledy nebral… Bůhví, jestli dnešní Rusko není militantnější než SSSR. Min. míra zfanatizování těch obyčejných lidí je děsivá.
  10. Pokud se na mladé vojáky podívam “ruskýma” očima, jejich zapojení mi dává smysl.. - vzhledem k životním zkušenostem budou nemilosrdní, budou se méně bát, nemají co ztratit, snesou fyzickou zátěž, nezůstanou po nich děti s manželky, atd… - kdo přežije, bude zkušený voják do dalších konfliktů, které nás pravděpodobně čekají, jestli to zůstane jako zamrzlý konflikt. Že by si někdo v Rusku dělal starosti o lidský život je nesmysl.
  11. Popravdě řečeno, abych se tedy nikoho nedotknul, tak celý Donbas je v podstatě ala naše Ostravsko - se všemi konotacemi - a skutečně etnických rusáků tam bylo dost - ovšem určitě ne těch nejbystřejších. Což je problém celýho Ruska, nejdříve systematicky let po milionech likvidovali ty chytřejší, a za posledních 30 let odtud odešli. Kdo zůstal, musí s těmi ostatními vyjít.
  12. Mám pocit, že v knize Všechno bylo jinak, V. Suvorov, autor píše, že SSSR v II. sv. nedodržoval žádné normy pro zacházení se zajatci - prostě proto, že původní Ženevské úmluvy prostě nepodepsal = tedy pro ně neplatily. A obyčejní vojáci ani netušili, co znamená červený kříž na vozidle, a podle toho se chovali. Obávám se, že když nebudou členy ničeho - a včera večer v ČT24 spekulovali, jestli nevznést otázku a případně upravit např. Radu bezpečnosti a právo veta - tak rusáci ztratí veškeré zábrany.T edy pokud kdy nějaké měli... Mimochodem uvedená kniha, ať autor fabuluje nebo ne, mne uvedla do skepse, neboť víceméně odpovídá realitě chování tohoto státu za posledních 100 let. Stručně komunismus, atd. ... = "náš vliv" rozneseme min. do celé Evropy, a nejlépe do celého světa.
  13. Můžu otázku ? Co vlastně znamená to uzavření vzdušného prostoru? Tady koukám na radar, že Istanbul Moskva letí a i obráceně. Ten radar používá zřídka, jen , abych se podilvsl vi mám nad hlavou, tak tomu mic nerozumím.
×
×
  • Vytvořit...